Evaeva On je ještě takový pidi u výlezu z kabinky, ale to je jen jeden krátký koberec, jestli si to správně pamatuju.
Vše o těhotenství a dětech
Ktoré zazehlovacie korálky na mozaiku sú dobré?
letfenixa Máme ikae. Ale podařilo se mi rozzehkit tu podložku:-D
brrr aha, díky. My asi zůstaneme tady, ten haus přecejen kus máme.
Karja ja som to tam tiez naposledy skoro priskvarila ![]()
letfenixa máme Hama, pastelový, třpytivý, svítící ve tmě, jde koupit i jen jedna barva pokud máte vyraznou preferenci ![]()
letfenixa No já musím někde koupit jen ty podložky. Korálky nebudu muset kupovat asi tak 10lety ty vůbec nebývají, ale podložky mám hrozně velké.
letfenixa nezehlit moc dlho a na vysoku teplotu :) ja som teda aj hodne tlacila lebo ma to uz nebavilo zehlit x-ty obrazok.
Lyžování jednoho unaví ![]()

Evaeva No tak to je boží:-D
Evaeva zaspal? ![]()
Mrakoplas jojo, ale když jsem ho vytáhla, tak se vzbudil.
Evaeva kocour jeden ![]()
Dcera má už přes týden takovej prasklej koutek, mokva ji to, nehojí se to. Dávala jsem na to mast na bradavky, nějaký ten purelan něco...a nic. Tak jsem našla framykoin, nebo co by tak mohlo být vhodné? Přece jen ten framykoin je na předpis a dávat ho takhle k puse....
Karja vitamín riboflavin. Ale jestli se jí to nehojí, vzala bych jí k doktorce, napíše jí mastičku. Já to jednou udělala, když se mi koutek vůbec nehojil snad 14 dní, dostala jsem nějakou namíchanou mastičku a do tří dnů to bylo dobré.
letfenixa Já rozžehlila vždycky všechny podložky. Pořád to bylo málo a najednou už moc. ![]()
Sweet Potato Tak ale toto počuť nechcem! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY