O převlečení do výtvarky slyším poprvé v životě. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Naši to taky nikdy nepotřebovali, ale to asi polovinu věcí tady jmenovaných. Prostě to má každá škola jimak a každý k přípravě přistupuje jinak.
Pinot Noir to není převlečení, do hodí přes to, co mají na sobě. Tys to do školy neměla? Vy jste nekreslili s tuží? A neměla si jí na rukávech?![]()
žluťásek co tam všechno syn má?
Můj bačkory, triko na keramiku a, dokud chodil s družinou ven, šusťáky.
Evaeva oni tam mají tu vytvarku a tělocvik, to má v těch "poličkách" v boxech. Nechává tam i florbalku, kufřík s nářadím na kutilský kroužek. A sezónní drobnosti jako rezervní kšiltovku, sluneční brýle nebo naopak náhradní rukavice.
Evaeva neměla jsem a ani R. nemá. Tuší jsme kreslili, ale já na tyhle nehody nikdy netrpěla. Ale zaprasený rukávy spolužáků si pamatuju, to je fakt.
Asi je to v genech, R. přinesl na oblečení flek od barev, jen když mu ho udělal spolužák. ![]()
Oba kluci to mají v seznamu, ale nenapadlo mě, že někdo třeba ne.
žluťásek aha, tak tohle mají ve třídě, skříňky mají jen v šatně. Brýle a kšiltovku ignorují
a nářadí dostával na kroužku. Jako měl tam lyžařské ponožky z ledního bruslení až do června, ale za to nedostatek poliček nebo boxů nemůže ![]()
Pinot Noir Evaeva Mě teda převlečení na výtvarku taky docela překvapilo, nic takového jsme ve škole neměli. Jenom v ZUŠce, tam jsme si buď nosili něco svého, nebo měli erární pláště, tam jsme to fakt využili, i když ve škole jsem se nezamazala snad nikdy, v ZUŠce často, bylo to tam takové intenzivnější tvoření. Tak mě jako první napadl ten plášť, ale když jsem viděla cenu, rychle mě to přešlo
s tím, jak syn rychle roste, by ho měl tak na rok.
Pinot Noir Evaeva Mě teda převlečení na výtvarku taky docela překvapilo, nic takového jsme ve škole neměli. Jenom v ZUŠce, tam jsme si buď nosili něco svého, nebo měli erární pláště, tam jsme to fakt využili, i když ve škole jsem se nezamazala snad nikdy, v ZUŠce často, bylo to tam takové intenzivnější tvoření. Tak mě jako první napadl ten plášť, ale když jsem viděla cenu, rychle mě to přešlo
s tím, jak syn rychle roste, by ho měl tak na rok.
Ja kupovala myslim tohle, stoji to 7-9€. To mi prijde levnější, nez na to dávat triko, co se případně promoci. Já teda ani nemám žádný triko, co bych mohla přidělit na výtvarku. Měli to cely 4 roky. Jestli to nosili, nevim, ale od barev nikdy nepřišli.
Kolik stoji plášť?
Myrtila v ZUŠce jsem jednou mačkala žlutou temperu. Byla zaschlá a otevřela se v tom švu a celá mi vyprskla do obličeje. ![]()
Keďže som sa ako dieťa na výtvarnej obliala tušom a ten presiakol starou košeľou ako ochranným odevom až na uplne nové menčestraky, tak L mal doteraz tú Ikea zasterku a teraz som kúpila takú z rovnakého materiálu, ale klasicky zasterkoveho strihu, na allegro, ale videla som aj v papiernictve.
Tabea Něco takového si představuju, jen z bavlny. Moc se mi nezdá, že by se pařil pod igelitem, to spíš přežiju nějaká flekatá trička. Popravdě klidně mu dám nějaké s menším flekem, zas tolik na tom nelpím, a je mi jasné, že tam stejně mnohem častěji přibyde něco nevypratelného v jídelně ![]()
Plášť jsem našla cca za 600.
Tabea Jo, takové nehody se stávaly ![]()
Já zas o tom igelitu na lavici, ani bych netušila, kde něco takového hledat.
treba na Rohliku ![]()
u nás maj tyhle veci u sebe v papírnictví, různý zástěry, pytle na tělocvik nebo takový ty zavazovací pytle na lavici, kufříky apod
Myrtila ta "moje" zástěra je šusťák. Vlastně máme doma ještě nějakou jinou, ta je taky šusťáková.
Tabea Aha, přišlo mi to jako taková ta neprodyšná z ikei, možná v němčině je to líp popsané, to si bohužel nepřeložím. A dýchá to? Syn je hodně horkokrevný, myslím, že mu bude vedro i v druhé vrstvě bavlněného upletu. Proto hledám něco opravdu lehkého. Říkala jsem si, že zajdu někam do Pepca, nebo tak něco, tam mají to oblečení z takové průsvitné bavlny, to by mohlo vyhovovat ![]()
ještě mě napadla tenká bavlněná košile, ale když si vezmu, jak náročný bylo sehnat nějakou košili teď o prázdninách, tak to asi dopředu rovnou vzdám ![]()
999 možná je to tím, že i ty jsi lehká
Mně nejdřív odejdou dlaně, ale nevím, jestli s rukavicema by to bylo o tolik lepší. Pochybuju.![]()
Len no já si pamatuju, že jsme měli mít noviny. Takže spolužáci, co jezdili metrem, ráno nosili štůsek Metra, protože jinak je nikdy nikdo neměl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY