Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 22:43

O převlečení do výtvarky slyším poprvé v životě.

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 22:48

Pinot Noir Naši to taky nikdy nepotřebovali, ale to asi polovinu věcí tady jmenovaných. Prostě to má každá škola jimak a každý k přípravě přistupuje jinak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 22:54

Pinot Noir to není převlečení, do hodí přes to, co mají na sobě. Tys to do školy neměla? Vy jste nekreslili s tuží? A neměla si jí na rukávech?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 22:56

žluťásek co tam všechno syn má?

Můj bačkory, triko na keramiku a, dokud chodil s družinou ven, šusťáky. 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 23:08

Evaeva oni tam mají tu vytvarku a tělocvik, to má v těch "poličkách" v boxech. Nechává tam i florbalku, kufřík s nářadím na kutilský kroužek. A sezónní drobnosti jako rezervní kšiltovku, sluneční brýle nebo naopak náhradní rukavice.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 23:56

Evaeva neměla jsem a ani R. nemá. Tuší jsme kreslili, ale já na tyhle nehody nikdy netrpěla. Ale zaprasený rukávy spolužáků si pamatuju, to je fakt. Asi je to v genech, R. přinesl na oblečení flek od barev, jen když mu ho udělal spolužák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 00:24

Pinot Noir

Oba kluci to mají v seznamu, ale nenapadlo mě, že někdo třeba ne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 00:25

žluťásek aha, tak tohle mají ve třídě, skříňky mají jen v šatně. Brýle a kšiltovku ignorují a nářadí dostával na kroužku. Jako měl tam lyžařské ponožky z ledního bruslení až do června, ale za to nedostatek poliček nebo boxů nemůže

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 05:19

Pinot Noir Evaeva Mě teda převlečení na výtvarku taky docela překvapilo, nic takového jsme ve škole neměli. Jenom v ZUŠce, tam jsme si buď nosili něco svého, nebo měli erární pláště, tam jsme to fakt využili, i když ve škole jsem se nezamazala snad nikdy, v ZUŠce často, bylo to tam takové intenzivnější tvoření. Tak mě jako první napadl ten plášť, ale když jsem viděla cenu, rychle mě to přešlo s tím, jak syn rychle roste, by ho měl tak na rok. 

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 06:07
Reakce na Myrtila:

Pinot Noir Evaeva Mě teda převlečení na výtvarku taky docela překvapilo, nic takového jsme ve škole neměli. Jenom v ZUŠce, tam jsme si buď nosili něco svého, nebo měli erární pláště, tam jsme to fakt využili, i když ve škole jsem se nezamazala snad nikdy, v ZUŠce často, bylo to tam takové intenzivnější tvoření. Tak mě jako první napadl ten plášť, ale když jsem viděla cenu, rychle mě to přešlo s tím, jak syn rychle roste, by ho měl tak na rok. 

​Ja kupovala myslim tohle, stoji to 7-9€. To mi prijde levnější, nez na to dávat triko, co se případně promoci. Já teda ani nemám žádný triko, co bych mohla přidělit na výtvarku. Měli to cely 4 roky. Jestli to nosili, nevim, ale od barev nikdy nepřišli.

Kolik stoji plášť?

Zástěra na malování

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 06:08

Myrtila v ZUŠce jsem jednou mačkala žlutou temperu. Byla zaschlá a otevřela se v tom švu a celá mi vyprskla do obličeje.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 06:42

Keďže som sa ako dieťa na výtvarnej obliala tušom a ten presiakol starou košeľou ako ochranným odevom až na uplne nové  menčestraky, tak L mal doteraz tú Ikea zasterku a teraz som kúpila takú z rovnakého materiálu, ale klasicky zasterkoveho strihu, na allegro, ale videla som aj v papiernictve.

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 07:20
Reakce na Pinot Noir:

O převlečení do výtvarky slyším poprvé v životě.

​Já zas o tom igelitu na lavici, ani bych netušila, kde něco takového hledat.

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 07:44

Tabea Něco takového si představuju, jen z bavlny. Moc se mi nezdá, že by se pařil pod igelitem, to spíš přežiju nějaká flekatá trička. Popravdě klidně mu dám nějaké s menším flekem, zas tolik na tom nelpím, a je mi jasné, že tam stejně mnohem častěji přibyde něco nevypratelného v jídelně

Plášť jsem našla cca za 600. 
Tabea Jo, takové nehody se stávaly

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 07:47
Reakce na Len:

​Já zas o tom igelitu na lavici, ani bych netušila, kde něco takového hledat.

​treba na Rohliku

u nás maj tyhle veci u sebe v papírnictví, různý zástěry, pytle na tělocvik nebo takový ty zavazovací pytle na lavici, kufříky apod 

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 07:51

Myrtila ta "moje" zástěra je šusťák. Vlastně máme doma ještě nějakou jinou, ta je taky šusťáková. 

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 08:05

Tabea Aha, přišlo mi to jako taková ta neprodyšná z ikei, možná v němčině je to líp popsané, to si bohužel nepřeložím. A dýchá to? Syn je hodně horkokrevný, myslím, že mu bude vedro i v druhé vrstvě bavlněného upletu. Proto hledám něco opravdu lehkého. Říkala jsem si, že zajdu někam do Pepca, nebo tak něco, tam mají to oblečení z takové průsvitné bavlny, to by mohlo vyhovovat

ještě mě napadla tenká bavlněná košile, ale když si vezmu, jak náročný bylo sehnat nějakou košili teď o prázdninách, tak to asi dopředu rovnou vzdám

Offline 999
19894 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 08:14

Evaeva Myrtila S tím visem jste mě překvapily, přijde mi to lehký. Tuhle jsme kolem takového hřiště šli, já se pověsila a manžel řekl vnukovi: hele, jdeme, babička tady bude viset dlouho :-). Jedno hřiště máme i v ulici, tak si to tam půjdu změřit :-). Normálně jsem visela, žádný přitahování.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 08:37

999 možná je to tím, že i ty jsi lehká Mně nejdřív odejdou dlaně, ale nevím, jestli s rukavicema by to bylo o tolik lepší. Pochybuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 08:39

Len no já si pamatuju, že jsme měli mít noviny. Takže spolužáci, co jezdili metrem, ráno nosili štůsek Metra, protože jinak je nikdy nikdo neměl