711990 jojo, ale to je na mě moc složitý. Takhle vím, že paralen jo:) Mně zabírá oboje.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa ukážeš to jednou s vodou? Nebo teda můžeš načůrat ty![]()
Potrefenáhusa hele naše sice doma na nočník jde. Ale jen když se jí chce. A jen doma. Benku se nevyčurá, na cvičení nebo návštěvě taky ne... Takže to taky nemá uplně smysl zatím. Ale nenechalo by se housátko motivovat nějakýma pěknýma kalhotkama? Že si je třeba vybere sama v obchodě? Jen teda u nás to teď dost bojkotuje mimino protože ona chce být jako bráška. A to se může honit v hlavě i u vás, no ![]()
MPLee myslím, ze ji je to fuk, spodary máme, tuhle je měla a 3 hodiny nic, dneska rano byla nahata 2 hodiny a taky nic, proste čí neeeeeeee, držet to asi teda umí
Potrefenáhusa hm hm, to je zase výhoda těch, co si vybírají oblečení. Já na požádání koupila spoďáry s Peppou v Tescu a 2 dny bez nehody! Ale oak se rozhodla, že potřebuje plínku jako bráška a hotovo
prostě se jednou rozhodne a bude to no.
Evaeva v těhotenství se Ibalgin nemůže, ale k tomu kojení jsem to tolik neresila. pediatra by mě vynesla v zubech, ale ji ten zub nebolel. Navíc dítku by ho klidně bývala dala.
Tak moje mala se vecer vykakala do zachodu s redukci, zcela nadsena, ze ten bobek pak muze splachnout
a stale trva na tom, ze zitra na hriste pujdeme bez pleny a bude curat na travicku. Tak jsem na to zvedava, ale zrala mi uz prijde, jen si musi zvyknout na to, ze na vylucovani musi myslet a ne to jen tak pohodlne poustet do pleny.
Jo a jak se me nekdo na srazu ptal, jestli mame i nejake obleceni bez baletek, tak se musim pochlubit, ze jsem sehnala s baletkami i kalhotky
ruzove, s tanecnici, baletnimi botami a tak
Zuzuli tesco?![]()
711990 Zabíraly mi jen silny dryaky na predpis typu Indometacin nebo Nimesil apod. Občas mi zaberou ty Rapid verze Ibalginu. Ale všechno to bejvá jen že to stáhne tak třeba na 50 %. Ale samozřejmě díky bohu za to.
Triptany a paracetamoly continuity se mnou bohuzel vůbec nic nedelaj.
MP Meri triptany se za deset let taky hodně posunuli, na mě nefungují všechny stejně a ještě se to mění v čase, i během záchvatu. Musíš to trochu zkoušet, to se bohužel nedá nic dělat, i když podle těch příznaků neurolog trochu pozna, který je nadějnější.
Karja Doporučuju bella happy plenky stejně jako Pinot Noir . Z drogerie jsou všechny na nic, co přestali vyrábět jeden druh plen z rossmannu.
Karja Jeste Dada extra care velikost 6, na zipy i pants, pojmou toho fakt hodne.
MP Meri Nimesil si fakt klidne vezmi, neni to zadna hruza, muzu ti par pytliku klidne venovat. Probirala jsem to s neurolozkou, kojila sem do 2.5 let. Jednorazove to ma mnohem vetsi prinos pro tebe.
rasaNori nejaky supermarket v nemecku, asi Aldi. Sla jsem si tam na vylete koupit svacinu a piti a byly tam ![]()
711990 Asi jo, dávám si předsevzetí to zase začít aktivně řešit. Těch par let relativního klidu mě ukolebalo, ale je fakt, ze se dvěma detma je ten výpadek byť jen jednoho nebo dvou dnů fakt na pytel. Teď jsem byla mimo tři dny a mám pocit, že to budu dohánět měsíc, doma zatím všechno zpustlo, jak kdybych na to nesahla měsíc. Včetně dětí
(syn šel do školky s nehty jak do knihy rekordů
)
MP Meri no já skončila na pohotovosti na neurologii ted těhotná a nakonec byl po vsech vysetrenich závěr taky aura nejspíš způsobená hormonalne, bylo to dost strasny, takže všechny s migrénou moc moc lituju MPLee 711990 continuity a další
U nas je ted odplenkovani velke tema, tak se omlouvam, ze ho porad resim. Ale chci se zeptat, treninkove kalhotky ano nebo ne?
Starší se začala v noci opet pocuravat, tak zase řešíme co s ni
malý dítě se s tím opět neštve, bez plínky v noci v jejich 3,5 ani ránu ...
rasaNori V noci je pocuravani ok klidne do 5-6 let (rikala nase doktorka).
Zuzuli Ja jsem je detem nekdy davala, ale myslim, ze to nemelo velky vliv na uceni. Usetri to trochu prace, ale nezadrzi to vsechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY