Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 16:32

Karja až je najdeš, dej vědět. Já zkoušela Dm pants i ty největší, co mají, a pak pampers a pampers night a protečou všechny.

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 22. března 2023 16:37

Evaeva Tak jo! Ani mi nevadí to praní, ono to proteče tak málo a hlavně na pyžamo, matrace je OK, ale ty noční vstávačky a někdy je to noční vstávačka ale už je z toho ráno! Já vim, že jsem vohraná, ale já už jsem tak unavená, mám nějakou krizi, nic mě nebaví, nic se mi nechce, nic mi nedělá radost, přitom má přítomnost a budoucnost je téměř snová bezstarostná, no vůbec se nepoznavám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 16:47

Karja jo, tak to by mně taky štvalo. Synovi to nevadí, ráno je kolikrát úplně mokrý, ale nebudí ho to.

Já bych taky měla krizi, kdyby mi nebylo tak blbě:( Chytla jsem od nich tu rýmu, oba mají horečky. Jeden dostal atb, druhý už vypadal v pořádku, ale dneska zase 38, takže k doktorce ještě zítra... A venku je tak krásně, na víkend jsme měli lístky na struny dětem a starší měl být lekci na inlinech. No a k tématu, pět a půl let byl náš gauč nepočůraný, dokud na něm včera syn neusnul normálně přes den.

Nepůjde už malá do té školky? To ti pomůže.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 22. března 2023 16:54

Karja Prebalujes dite jeste ve spanku? Jako nez jdes spat sama? Cca do tech 2-3 hodin po usnuti curaji nejvic. Nova plina pak do rana vydrzela, pouzivali jsme Pampers, nejvetsi velikost.

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 22. března 2023 16:56

Karja já kupuju noční natahovaci pampers, v deemku asi ani nic jinyho nemaj 

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:19

ziginka většinou ne, ono ji to budí, tak ji nechci moc drásat, ale asi to začnu kontrolovat.

Evaeva A co teda vyšlo tomu prvnímu? No lituji tě hrozně moc! Do školky půjde ted po nemoci, ale začínám to vidět dost skepticky, navíc i ty učitelky se tváří hrozně skepticky:-D. Protože ona na ně vůbec nereaguje a ony se poměrně dost snažej.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:22

Už podruhé nám musela staršího ze skolky vyzvednout spoluzakova maminka, protože já kvůli migrene nebyla schopna se vůbec vypravit. Ještě ze se stehujeme, nejradši bych chodila kanalama

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:23

MP Meri Vždyt to se může stát a ona to určitě chápe. At je ti brzo lépe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 17:27

Karja no právě že nic moc, měl relativně vysoké to crp, ale pořád v tom rozmezí, kdy se neví. Ale vůbec se jí nelíbil, víc jak týden má přes 39 a je hrozně unavený, ale na poslech je čistý, v krku nic. Ona atb moc nedává, tak myslím, že ví, co dělá. Ale znamená to, že bude celý příští týden doma. Myslela jsem, že půjde aspoň mladší, ale taky ne no.

Mladší syn taky s učitelkami ze začátku moc nekomunikoval, ale to přešlo, teď už se i normálně zapojuje do všech aktivit. U staršího ve školce se vždycky schovává za mě, i když se na něj jen někdo podívá. Ono je to jiné, když tam jsou sami za sebe. Tak uvidíš, neházej flintu do žita.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:28

MP Meri určite je to v poriadku,  mne by to vôbec nevadilo,  nech je ti čím skôr lepšie. 

Evaeva to ťa ľutujem, ochorieť a mať choré deti je hrôza

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 17:29

MP Meri je dobře, že to za tebe může někdo vzít. Určitě to chápe.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:29

Lukasko začal stavať puzzle miernejšie k svojmu veku. Od max 12 dielikov prešiel k 70 a viac

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 17:30

letfenixa no nakonec si říkám, že tenhle model nemocné děti i matka, je lepší než kdyby byli zdraví. Den jsme strávili v posteli s tablety, co jiného taky.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:35

MP Meri Já myslím, že je to pochopitelný, a hlavně tě moc lituju, že si to musíš zažívat. 

Offline Pinot Noir
30025 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:40

Karja používám plenky Bella Happy a proteče něco tak dvakrát do roka.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:49

Když mi je skoro neznáme, normálně si vykáme ... je mi to hrozne trapny.
Ale já jsem tentokrat v háji už od pondělí, dva dny to rozhanim ibalginama (vím, ze bych neměla), ale dneska už jsem dojela úplně. Teď mam světlejší chvilku po prášku, ale stejně se zmuzu jen sedět a koukat před sebe. A muž jak na potvoru všechny dny v práci až do noci a mimino nevím co posedlo, ale nedá víc jak 20 minut spánku v kuse uz ani u prsa. 
Jediny co mě utěšuje, je ze třetí den bejvá poslední. Ach Jo, jsem myslela, ze u druhého se tomu nějak vyhnu

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:50

MP Meri skutečně si nemyslím, ze by tohle měl být důvod chodit kanály, osobně bych syna vyzvedla moc rada! Ať je ti brzo dobre a když ji pak projevis vděčnost, ze ti to pomohlo, když bylo hodně zle, myslím, ze ji to potěší.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:51

Evaeva chudaci vy! Den s tablety byl myslím dobry nápad pro všechny. Ať se z toho brzo vyhrabete.

Online continuity
43562 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:56

MP Merirozhánět to můžeš čímkoliv,co ti zabírá. v běžné dávce. Nepomohly by jiné prášky slučitelné s kojením?

Tlapkám moc.  

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 22. března 2023 17:59

MP Meri take si nemyslim, ze je duvod citit se trapne. Navic kdyz bych byla v pozici te druhe matky, mela bych dobry pocit, ze jsem nekomu vytrhla trn z paty...