Malenge díky, doufám, že nás to brzy pustí. Trochu sobecky teď myslím hlavně na sebe, nerada bych se teď potýkala s takovými horečkami, co kluci o atb ani nemluvě.
Vše o těhotenství a dětech
Tie zazehlovacie mozaiky sú výborná arteterapia!
Evaeva tak ale to je dost pochopitelne a navíc nemyslíš jenom na sebe, ze jo. No proste doufam, ze to bude brzy dobry, držte se!
Malenge díky, díky.
MP Meri nic si z toho nedělej, že malyho vyzvedla spolumatka ze školky. Já si klidně vezmu dětí víc, zabaví se se mnou a nechtějí pořád něco ode mě. ![]()
Tak ať jsi brzy zase fit!
Mate pravdu, nejspíš budu jednou ta důchodkyně, co si radši zlomí nohu, než aby ji někdo umyl okna
(kdybych teda myla okna). Musím trochu spolknout hrdost.
continuity Ja tu v Pze neuro nemam, kdysi jsem to po vyzkoušení všeho vzdala a rozhodla se s tím jenom přežívat ... ale je to víc jak 10 let, možná léky pokročily, asi bych se měla zase hecnout.
MaeGandal dnes byl ve schránce lístek, že mám něco na poště
Vypadá to nadějně. ![]()
MP Meri David Pánek na FTVS.
Myslím, že berou, je tam ještě s kolegyní. Připrav se na to, že nejdřív bude EEG. Vyraž, za deset let se toho opravdu dost změnilo.
Karja jedine pleny, co nam neprotekaj, jsou z rosmanna, jejich privatka babydream pants. Prijde mi, ze pojmou tak dvojnasobek, co ty dm pants. A pampers pants byly u nas uplny propadak, protekla plena denne.
A dotaz do plena... Kdyz uz dite zvladlo doma spolehlive curat na nocnik, jak ho presvedcim, ze se da curat i jinde? Na zachod, venku na travu... Kamkoliv? Ze bych uz rada zahodila pleny, ale tomuhle se brani. I kdyz dneska si dosla na zachod na hristi, meli tam malicky detsky, coz se ji libilo. Ale zase trva na tom, ze cura jen do malickeho zachudku na hristi a do velkeho rozhodne ne.
Zuzuli To se u nás vyřešilo samo, pri kempovani jsem nechala nocnik pod autem a pri couvani z nej udělala placku
Nase nocnikova fáze teda netrvala nijak dlouho dikybohu, rychle jsme přešli na tu redukci na záchod. S mladším si maluju, ze bysme mohli třeba nocnik rovnou přeskočit ![]()
MP Meri my ho s mladším skoro přeskočili, ale zase všude vozíme tu redukci, na delší pobyt teda
Evaeva Jasný chápu, úplně takhle to měla velkamala vloni, snad mu bude brzo lepe. Tu stonaci partu vám teda nezávidím, ať je brzo lépe.
Karja díky. Ještě že muž se zatím drží (ťukám na všechny dřeva)
Evaeva Jj, to bude váš zásobovač a spojka se světem;-)
MP Meri s kojenim se urcite slucuje Rosemig, pokud ti zabiraly triptany. Ten se muze i v tehotenstvi. Jinak jednorazove z normalnich leku treba i Aulin, Novalgin, prakticky cokoliv. Z ibalginu fakt nemusis mit zadny vycitky.
continuity s dovolením zkusím kontakt také využít.
MP Meri trapně se není důvod cítit! Já měla teď taky období hodně migrén. A vždycky se to rozjelo co nejdál od domova. Dojela jsem s dětma na cvičení přes půl prahy a zjistila jsem, že nevidím. Nebo jsem dojela na plavání a necítila ruce. Super. Takže jsem obvykle škemrala prášky po spolumatkách nebo personálu, k tomu jsme vysomrovala kafe a něco sladkýho a sedla si do rohu, někdo cizí si rozebral děti a za hodinu je vrátil a já byla ráda, že nějak dám cestu domu. Nebo jsem přerušila hodinu kruháče, protože to najednou přišlo... No musím si na neuro taky zajít.
Karja no myslím, že mu budu muset sehnat nějaký metál. Nejdřív první trimestr, kdy skoro každý den vařil večeři a samozřejmě si celé odpoledne hrál s dětmi, protože já prostě usnula a teď tohle, běhá s dětmi k doktorovi, nakupuje, čte jim, vaří,...
Evaeva manžel je super ![]()
Holky si dnes vymyslely oslavu, všechno nachystaly a po mě se jen chtělo dodat večeři:D

Tabea je![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY