Evaeva No to teda! To mu budeš muset něco vymyslet! Sambo tohle oddřel s velkoumalou,ale jak jsou takhle dvě, myslím, že by odešel někam do lesů a už bychom ho neviděly:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja chápu ![]()
On teda naštěstí chodí do práce, tak si snad odpočine aspoň tam.
Este k teme prva skolska taska -tak som definitivne vybrala Beckmann. Ale teraz rozmyslam - kupit hned alebo cakat na novu kolekciu? Na sk strankach uz skoro nikde nie su, tak ci po nejakom capnut hned alebo mam cas a naskladnia neskor?
. S mladším si maluju, ze bysme mohli třeba nocnik rovnou přeskočit
hm...v kolikaze letech si to predstavujes? Naše to úplně odmita, jakákoliv zmínka o nocniku nebo zachode vyvolává řev , nechce o tom ani slyšet, nikdy jsme ji nenutili, na nocnik si sedala pravidelně, ale nikdy nebyla ochotna do nej cokoliv udělat
MP Meri s kojenim se urcite slucuje Rosemig, pokud ti zabiraly triptany. Ten se muze i v tehotenstvi. Jinak jednorazove z normalnich leku treba i Aulin, Novalgin, prakticky cokoliv. Z ibalginu fakt nemusis mit zadny vycitky.
Já mám zafixovano, ze při kojení Ibalgin ne, ale pak už jsem usoudila, ze asi všechno lepší, než aby mi dítě někde třeba upadlo v tom mimoznim stavu na zem apod. Bohuzel mi zabírá jen málo, trochu to otupi to nejhorší, ale zůstane mi treba úplně ztuhla čelist a tenze za krkem ...
MPLee To zni teda taky kvalitne
Migrena se hrozne podceňuje ... muže to bejt fakt velký špatný.
Potrefenáhusa Hele uvidí se ... starsi byl bez plen do 2 let, celkem nenásilně, rozhodne si nepamatuju žádný dramata. Mě jen hrozne vadil ten nocnik, strašně se mi eklovalo to vymývání, tak jsem hodně prosazovala tu redukci ... a zvyknul si rychle naštěstí.
MP Meri no naši budou 3...
nechce se mi nijak tlačit teda, ale zatím se tváři, ze curat chce akorat na mladší sestru, na psa nebo na podlahu .... (to je oblibenej for už asi rok, ukazovat, kam všude se vycura, ale na nocnik rve akorat, že neeeeee)
MP Meri Ibalgin ne, takže jsem při zánětu zubů měla asi brát paralen, který mi nezabírá ani od teploty.
Já jsem si pak nějak rozmyslela, že odkdy můžou ty ibalginy v sirupech, můžu ho i já.
continuity paralen se může i v těhotenství, blbý teda, když ti nezabírá. Ibalgin ne.
Potrefenáhusa mi teda z toho přijde, že dobře chápe, o co jde
Asi je trošku pohodlná, pleny jsou jednodušší. Někde jsem četla o šumících tabletách z drogerie, že se dětem líbí, jak vybublají, když je počurají. Je to těžké, člověk na ně nechce tlačit.
Evaeva a kdo nechce kupovat drahý tablety do nočníku, stejně zafungujou i nejlevnější šumivý vitamíny z drogerie ![]()
Evaeva jak pise continuity , kdyz muze mimino ibalgin v sirupu, fakt si ho muzes dat v tablete na migrenu. MP Meri a je neco, co ti zabiralo driv?
Karja nám neprotekly pampers harmonie nikdy. U malýho klasický, u dcery pants.
Evaeva určitě chape, o co jde
Ale asi si není jista?
711990 jojo, u kojení jsem to tak taky brala.
Potrefenáhusa to budeš muset poznat ty, no.
Evaeva a v tehotenstvi se ibalgin muze ve 2.trimestru:)
žluťásek jsk přesvědčit dite, aby na ne nacuralo?
Evaeva myslím, že ibalgin se může i v těhotenství, ale jen v některém trimestru.
MP Meri jo, jako s bolestí se o ty děti nějak postarám. Ale ty aury, kdy nemám kusy zorného pole, neodhaduji vzdálenost, nejsem schopná složit a vyslovot větu, necítím ruce... Ještě ldyby mě někdo potkal na ulici, tak si myslí, že jsem opilá. A místo věty "mám migrénu" jsem minule muži řekla "chci si koupit autorádio"
no každopádně ibalgin neublíží a maminka od spolužáka kdyby nechtěla tak nepomůže ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY