Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2678 příspěvků moje polička 28. března 2023 12:28

Gatita Náhodou super výsledek!

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 28. března 2023 12:36

711990 jo, sel normalne do skoly. Slibila jsem mu odskodne. Myslim, ze se mu ulevilo. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. března 2023 13:06

Gatita tak hlavne ze bude odskodny

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:27

návrat z dovolené v plné parádě. Z pláže do sněhu, já migréna, dítě blije jak Alík

že nám v letadle rozmlátili autosedačku už je jen bonus (a samozřejmě jsem to zjistila až dnes, po 2 dnech, nevybalila jsem ji hned).

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:34
Reakce na MPLee:

návrat z dovolené v plné parádě. Z pláže do sněhu, já migréna, dítě blije jak Alík

že nám v letadle rozmlátili autosedačku už je jen bonus (a samozřejmě jsem to zjistila až dnes, po 2 dnech, nevybalila jsem ji hned).

​tlapkám moc 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 28. března 2023 14:36

KdybY někoho napadlo chodit do Anežského kláštera s dětmi, berte nosítka. Mají rozbitý výtah a na můj dotaz žena na pokladně jen zasněně podotkla, že se tam s kočárem teda nedostanu. Ale kavárna dobrý - jen záchody zas po schodech 

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 28. března 2023 15:35

Zuzuli Taky jsem na to koukala. Rikala jsem si, co se deje, ze ted maji porad nejake slevy na latky. Popravde, hotove vyrobky me uplne nezaujaly, spis ty latky, takze i kdyby to nemel AB, tenhle eshop pro me stejne pomalu konci. 

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 28. března 2023 15:44

GChK tohle ti vazne zavidim. Ja si planovala, jak s miminkem v satku obejdu vsechny muzea a galerie... Ale porodila jsem 2020 a vsechny byly zavrene. A kdyz pak na jare 2021 otevrely, dite uz rozhodne nebylo tise spici v satku. 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 28. března 2023 16:10

Zuzuli jeďte do toho gasku, tam si to fakt užije!!!!

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 28. března 2023 16:57

Starší dítě jsem si dnes vyzvedla ve školce, chudák byla celá ubrecena, že si s ní větší holky nechtějí hrát, a i paní učitelka říkala že se dneska starší holky hodně poskorpily. Tak máme dnes premieru

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 28. března 2023 17:41

Potrefenáhusa Nám minule v Gasku i po zaplacení pouze toho vstupného do herniček pán nabízel at se jdeme podívat na nějakou výstavu...slovy, "už jste sem přijela, to by byla velká škoda, abyste to neviděla" - no nebyl milej? No ale jednak jsme se ztratily a druhak, když jsme se našly, tak s holkama to absolutně nejde, ony na všechno šmatlaj na všechny ty exponáty, když je něco velký, tak si myslej, že je to jako prolézačka, ony žijou ve svém dětském světě, absolutně jim nejde vysvětlit, že něco se neudělalo pro děti, že je něco jen na koukání:-D.

Zuzuli Ale jako jednu zkrotíš lépe, tyhle se furt předhánějí, kdo víc a kdo neposlechne a hrůza!

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 28. března 2023 17:48

Karja zavřít je do herny a jít se podivat na výstavu! 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 28. března 2023 18:06

Gatita vaše story se zubem mě dnes opravdu pobavila, diky moc

a musim se pochlubit, byli jsme na te opravě kazu, zubař rikal, ze jsou jen malinke a syn byl nejvíc statečný, lehl na křeslo a skoro celou dobu se ani nehnul, spolupracoval a vůbec to proběhlo úplně skvěle  byla jsem moc rada!

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 28. března 2023 18:10

Potrefenáhusa Já jsem takhle jednou šla pro hadr, protože se mi tam ta mladší pocurala....chytal je nějakej tatínek venku na chodbě, protože tam nečekaly ani ty 3 minuty. Pak jsem dala asi za dva měsíce pokus dojít si pro kafe, a taky je tam hlídač držel za límec venku:-D. A to jsem si ho sla jen objednat, čekat na něj jsem si netroufla! 

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 28. března 2023 18:38

Malenge statečnej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 18:43

Karja to jsou teda dobrý útěkářky, to vůbec neznám. Já bych si klidně mohla dojít na nákup, nechat je třeba na hřišti.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 28. března 2023 19:26
Reakce na Zuzuli:

GChK tohle ti vazne zavidim. Ja si planovala, jak s miminkem v satku obejdu vsechny muzea a galerie... Ale porodila jsem 2020 a vsechny byly zavrene. A kdyz pak na jare 2021 otevrely, dite uz rozhodne nebylo tise spici v satku. 

je to velký privilegium a moc si to užívám.

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 28. března 2023 19:58

Evaeva No jasně a to já jakoby je tam nenechám, že odejdu, normálně se na tom dohodneme, že tam na mě počkají třeba asi tak 5 minut, že hned přijdu a najdu je obutý venku, že mě jdou hledat. Jako když mi tam zdrhly poprvý, tak to bylo fakt blbý, byly tam nějaké trhy, strašně moc lidí, já se právě dostala do nějaké tlačenice a zdržela jsem se, ne 90 sekund, na které to vypadalo, ale asi 4 minuty mimo tu hernu a ony už v davu pelasily na druhou stranu, naštěstí je tam odchytl ten všímavý tatínek. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:26

Karja Klid, mi se ti dva poprali, když jsem si byla odskočit, v Přírodovědném muzeu před skupinou vyděšených Japonců.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 20:36

Karja jo, já jim to taky vždycky řeknu, kam jdu a kde mají být. Před domem nebo v kavárně u stolku je nechávám běžně. To musí být náročné je takhle někde uhlídat na výletě třeba. Vždyť nemůžeš ani na záchod.