Mohučanka díky! Zvládala v nich dcera jezdit na kole/odrážedle? Mě vůbec nenapadlo, že je dělají i v těhle malých velikostech. A prosím velikost jste měli stejnou jako u tenisek? Nebo stačil menší nadměrek? Dceři teď vyrostla noha, ale ta 24 se mi na ní zdá veliká, ale podle šablony a vložky z 23 by je jasně měla mít
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak tvoreni bych nedala:D ale obcerstveni na spolecny stul(jak se u nas rika) delam rada. Vzdycky upecu neco mega sladkyho (cti:uplne normalni buchtu) a placnu to tam mezi ty ezo bezlepkovy-bezmlecny-bezcukrovy hroudy
minule nejakej chlapecek vyhodil po jednom nakousnuti znechucene muj cupcake do kose, protoze byl "desne sladkej"![]()
![]()
711990 u nás se jako nejlepší ukázal obyčejný perník nebo tak něco ozdobený gumídky. Akorát některé děti ojídaly jen ty bonbóny ![]()
711990 :-D. Tak u nás by si udělala právě ten bezlepkáč. Já už se na to minule vykašlala a koupila ovoce, což jsem se po těch stížnostech na sladkosti zařadila už nadobro mezi rodiče prudiče:-D. Jo jako to tvoření je těžký, já si to vždycky vygoogluju předem, ted k tomu něco nakoupim,doma připravim, mě to stojí tolik času. Ale chodí i někteří tatínci už, s námi byl tatínek čtyř dětí, kterej ty obdivné komentáře při motání hnízdeček z roští odbyl "lepší než psát se zbytkem doma úkoly" a dvě hodiny motal ani necekl. Všechno je jen o úhlu pohledu.
Potvrzuji, zlaté hnízda.
vymýšlení by mě teda taky vyčerpalo dost.
continuity Jojo, nejhorší je, že takhle ty ženský si stěžujou na to rozdělení rolí a když dorazí nějakej chlap, tak poslouchá dvě hodiny nějaký dobírání své osoby. No já si taky přisadila, protože každá sranda dobrá, i ta ohraná.
Evaeva Jojo, protože musíš něco, aby to s tebou mohly vyrábět děti, ted navíc dvě a zároven aby to nebylo uplně moc hnusný aby si to třeba někdo koupil i jinej než ty:-D. Ale do příště jsem to vymyslela, co děti baví tvořit a zároven si to i chtějí nakupovat, v tom předškolním roce budeme už za mazáky!
Prosim prosim, kde v Praze vite o nejakych pumptrackach a drahach pro deti? Dcera objevila tu ve stromovce a nemohli jsme ji dostat pryc.
No a dneska jsem si vzpomela na @Karja Zdrhla mi, na odrazedle uprostred velkeho parku. Byli jsme na jednom hristi a prechazeli asi kilak ke druhemu na druhe strane. Potkala cestou podobne stareho chlapecka na odrazedle a jezdili a blbi cestou spolu. Ona si to najednou namirila kolmo po trave. Zastavila, koukala na me a ja na ni zavolala, at jede zpatky. Zasmala se a zacla zdrhat opacnym smerem nejvyssi moznou rychlosti. Ja mela jeste psa a kocar s miminem, skvely. Nastesti jsem ji dobehla pred silnici. Kocar se psem jsem nechala odlozene na trave samotne
No nicmene jsem ji strhla z kola, zabavila jsem ho a vedla jsem vychovny pohovor ze na kole se posloucha. Ted pred spanim se ji znovu ptam, co dneska udelala na kole spatne. A ona mi na to odpovida "ja nechtela jet daleko, maminka kricela "zpatky" E. jela zpatky na hriste, maminka se zlobila. E. poslouchala maminku a jela zpatky ne daleko, maminka se nemusi zlobit" Takze ona si to asi cele vylozila tak, ze se vracela na to hriste ![]()
MPLee v Malešickém parku byl takový delší okruh s menšími hupy. Ne vyloženě pump track, ale líbilo se mi to. Ale syn byl mimino, takže na kole jsme to nezkoušeli.
Evaeva jo, to by pro nás bylo ideální. Díky ![]()
MPLee No hrozný! minulý týden se mi velkámalá nerozhlédla před silnicí (já si je cvičím u nás ve slepé ulici) s argumentem, že zapomněla, protože se běžela podívat kde spí kočka a uplně vážně mi to říkala, jakože to je přece jasný, a tím pádem asi auta nejezdí nebo nevím.... No poděs, ale tak vylepšíš si tu komunikaci a třeba to bude dobrý!
Tyjo, to si tedy musim povazovat nasi skolky. Tvorive dilnicky mame asi 3x do roka, ale pani ucitelky pro nas vsechno nachystaji. Vyrobky si pak deti vezmou domu. Zadne obcerstveni se tam nenosi. Chodi i tatinci nebo babicky.
Obcas nas vyzvou, at doneseme neco napeceneho na nejake obecni akce, co se pak prodava na stanku a vytezek vyuzije skolka ve prospech deti. Je to zcela dobrovolne a nepekla jsem nikdy nic. Za to tam pokazde spoustu penez utratime.
Karja no tak jestli chces priste jeste pritvrdit, tak u nas vetsina rodicu nosi nakrajenou okurku a mrkev
ale mizi to jako prvni, deti to maj fakt nejradsi...
Evaeva u nas teda bonbony sou zakazany:D ale pernik potvrzuju, proste ty suchy buchty maj uspech. Ovsem ted na brigade se vsichni mohli uzrat obycejnyho chleba, co jsem upekla. Takze ja priste prinesu bochnik chleba a kostku masla!
MPLee v Letnanech je, ale musela bys ji vzdycky vytahnout zpatky do kopce. Totez teda v tech Malesicich, tam mi to neprijde moc bezpecny, jezdila jsem to tam na longboardu a samotny dite na odrazedle bych tam nevyslala, pokud bych nejela s nim.
711990 vyšvihni se ještě domácí lučinou a budou o tobě mluvit ještě za deset let, až bude Tonda na gymplu ![]()
MPLee velikost jsem kupovala vždy stejnou. Zrovna tak pred třemi týdny jsem kupovala najednou ty pleteninové tenisky a sandály. Už velikost 30!
Zvládla v nich (v těch sandálech) kolo, les, i celodenní chození po Paříži. Ale je tedy starší, poprvé je měla v pěti.
711990 u nás ve školce se sní vždycky všechno, hlavně ty mladší sourozenci jsou jak kyselina
Mladší si vždycky sedne k tomu stolečku a jí, dokud je co.
žluťásek tyjo vidis, tu vyrabim furt, jen me nenapadlo to pouzit na slano![]()
ziginka u nás se občerstvení taky nosí dobrovolně, i jsem viděla, že někdo jen vysypal koupené sušenky z krabice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY