Bylo to úplně v pohodě, Rosťa koukal na film a Šárka spala jak zabitá, vzbudila se až jsem slezla z křesla.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa super! U nás tv funguje spolehlivě jen na staršího, mladší vydrží jen chvilku. On je takový všetečka, že bych si s ním netroufla. A nebo je to tím, že je mladší, na staršího jsem měla mnohem vyšší nároky a in to zvládal.
continuity Tak s tím rozhodně souhlasím. Ani mu to nějak nevyčítám, myslím, že byl přesvědčený, že dělá to nejlepší, tedy vychovává z nás slušné lidi.
Evaeva U nás je to taky tak, že starší televize přišpendlí na místo, ale mladší klidně odejde. Já to teda připisuju tomu, že pro starší bývala pohádka vzácnost, ale mladší kouká se ségrou odmalinka, tak to bere jako nepříliš zajímavý normál :o)
Jimik rozumím ti, taky mě to hodně mrzelo. Ale po tejdnu už mě to nemrzelo vůbec, ono najdete zase něco novyho ![]()
jen tu ruku mám ve vystrihu i po roce furt! Jakmile je prilezitost, už tam je
Potrefenáhusa Ona je to asi hlavně lítost, že se uzavírá jedna kapitola, která se už nevrátí. Což samozřejmě neznamená, že nebudou další lepší. A všem děkuji za reakci ❤️
DruI no, oni takhle různě fungují od mala. Někdy vydrží i film, třeba na ty Myši se s námi koukal, ale musí mít náladu. Kadeřnictví plné zajímavých věcí by určitě bylo silnější ![]()
Evaeva No, já bych našeho malýho do kadeřnictví nevzala, to by dopadlo špatně, on je v tom šmejdícím věku, to by bylo určitě silnější než cokoli :o)
My v tom kadeřnictví byli už před měsícem, to se stříhal Rosťa, takže už ho má prošmejdíno, navíc Mimoni jsou jeho oblíbený film.
Ale on se mnou do kadeřnictví chodí od miminka, a musím říct, že vždy to zvládl skvěle, v kočárku, s knížkou a teď s filmem.
dzizisketa já to teda nikdy nezkoušela, ale asi s tím nechci začínat ![]()
Potrefenáhusa Mně už to dítě naštěstí nedělá, jen když si vzpomene že by mě tim mohla nějak poskladlit. Na takové ty otázky k čemu jsou prsa odpovídá aby na ně mohli mimina šahat!
Karja no ona taky ví, ze já z toho muzu vyletet z kůže...nebo mi ještě škrábe pihy, brr
Syn se sám odstavil pár dní před prvníma narozeninama, takže do tý fáze, že by mi sahal do výstřihu se nějak nedostal. Ale ty pihy! Jeden čas při uspávání mi škrábal pihu na ruce, už jsem na to byla úplně alergická. Odeznělo to tak nějak samo, vlastně ani nevím kdy, ale čas od času si vzpomene a s potutelnym úsměvěm vykřikne: "Já chci pihu!"a pak se rozchechtá. Brrr.
pilgrim Když mě ta malá dcera sahala na ty prsa snad od půl roku. Ona totiž od narození, fakt od prvního možného úchopu mě furt za něco držela, nejdřív to bylo ucho a pak mi držela kůži pod bradou, a na krku..., tak to bylo úsměvné, všichni se tomu smali, ale pak našla jiné místo!
Karja No je fakt, že jeho ty prsa nikdy obzvlášť nezajímaly, takže by to dost možná nedělal ani později. Nemůžu zapomenout, jak jednou dopil a pak překvapeně zamžoural na objekt před sebou a začal se smát. To mě tenkrát docela urazilo ![]()
pilgrim jo, delaj to schválně, nenávidím to!!!!![]()
pilgrim moji mi taky do výstřihu nesahali, odstavili se teda v 15m. Ale měli to jako tvůj, prsa je nezajímaly. Ale mladší mě hrozně tahal za vlasy, od mimina, jakmile dokázal něco chytnout až do konce kojení, možná i dýl.
continuity když mě přijde, že naše děti nemají moc kde okoukávat. My s mužem před nimi věci moc neřešíme, opravdu jen jednoduché maličkosti, jinak se většinou více či méně poštěkáme a ta konstruktivní část přijde pak večer, když děti spí. Vím, že by se to tak nemělo dělat, jenže jednak 80% našich sporů se týká dětí a taky zejména nám v průběhu dne nedají tolik prostoru abysme mohli něco řešit, pokud jsme s nimi oba, tak neustále minimálně jednoho z nás nějak vyžadují/zahrnují svou pozorností a to prostě působí jako určitý stresor a ovlivňuje to kvalitu naší komunikace. Předpokládám, že se to časem zlepší, ale teď je to prostě takto a musím tak ty způsoby řešení dětem naservírovat jiným způsobem.
Mrs.Robinson u nás to bolo (A je) naopak. Mama je cholerik riesiaci úplne všetko. Čo teda viedlo k tomu, že sme klamali, aby neziapala a netrestala.
MPLee děkuju za tip na kolečkové brusle. Včera přišly, syn je samozřejmě hned nazul a jako prakticky bruslil. Dneska mi několikrát zopakoval, že se těší na neděli, až půjdou s mužem do parku bruslit. Zaplatila jsem mu i pár lekcí, potom asi bude bruslit líp než já ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY