Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:15

Evaeva super! To ráda čtu. Zrovna jsem si říkala, že kdyby se dělal další parfu sraz, že můžu nabídnout bruslení pro děti nebo dospělé jako součást programu 

711990 prosím tě, kamarádka chce hlásit syna do vaší školky. Jste tam spokojení?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:20

MPLee je do toho teď hrozně nadšený Já si teď bruslit netroufám, tak to naplánuj na příští jaro I když teda moje brusle by tě asi pobavily, je jim minimálně patnáct let, možná víc.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:24

MPLee 

Lekci bruslení pro dospělé beru!

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:25

Rostíček nakreslil tatínkovi obrázek - sklenici pomerančového džusu. Růžová kolečka na dně jsou kostky ledu.

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:27

Evaeva to neni problém, když bude zájem. Já teda aktuálně nemám žádné brusle

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:56

dzizisketa tak jen musime na dalsi sraz najit vhodnou lokalitu

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 06:37

MPLee jsme. Jidlo super, ucitele super(letos chodil do Kulisku, tj do detsky skupiny, tam jsou ty ucitelky uplne dokonaly), program se mi libi moc. Co by nekomu mohlo vadit a kamaradka kvuli tomu stahovala svoje dite ze (jiny, montessori) skolky, tak uplne vynechavaj bezny svatky a je to nahrazeny slavnostma prirody. Takze ve skolce se nemluvi o vanocich ani velikonocich, ale slavi se slunovrat a jaro. Ja si to nemuzu vynachvalit. Neni to zaroven nijak sektarsky, nenutej rodice se nejak extra ucastnit, ale zrovna dneska jdem dobrovolne na brigadu do skolky pomahat s uklidem zahrady (ja teda varim polivku, fyzicka prace neni nic pro me). Fakt nemam co vytknout, krome vyse skolnyho, ktery platis i kdyz tam to dite kvuli nemocem chodi tak z pulky:D 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 06:52

Tak se hlásím s informací o průběhu včerejšího odstavování juniora. Musím ho moc pochválit, nebyl žádný mnohahodinový pláč, který nedávno zněl ve stejné situaci od sousedů. Hodně jsem ho unavila než jsme šli spát a pak když chtěl mlíčko, tak jsem si vyprávěli, že je mlíčko nemocné s maminkou a nemůže ho dostat, protože by mu pak bylo moc špatně a on si tak pofňukával, že chce mlíčko, že ho potřebuje, ale furt to šlo a pak mi řekl: " já to nezvládnu" a rozplakal se naplno, takový ten usedavý zoufalý pláč. Srdce mi to mohlo utrhnout, tak jsme se tulili a houpali a zpívali až mi po chvilce usnul v náručí a pak se mě držel celou noc. Úplně mě dostala ta nedětská reakce se zvládnutím. Budu si muset já sama přenastavit optiku, už to není žádné miminko, které já v něm občas ještě vidím. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 06:58

MPLee dzizisketa Co Ladronka na další sraz? Tam se daji brusle i půjčit.

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:28

Jimik ty děti jsou neuvěřitelně šikovný a vnímavý

už to bude jen lepší

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:38

Jimik úžasný chlapček

A náš syn spí na mne nalepený stále. Minimálne polovicu noci mi leží na žlčníku

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:40

Jimik na "učení" je lepší nějaký plácek - klasické asfaltove nebo i to gumove ctvervcove hriste na sidlisti treba. Nebo nefrrkventovane dopravni hriste. Ladronka je docela vytizena, je to super stezka na jizdu, ale placek tam, pokud vim, neni (jezdili jsme tam trénovat ale minimálně 15 let zpátky...) Idealne aby vedle bylo oplocene detske hriste. Brusle muzu pujcit ve spouste velikosti od 23 do 46

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:42

711990 Tyjo, to mi přijde zajimavej důvod pro odchod ze školky  o tom můžou mluvit doma, ne? 

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:42

Jimik malej je moc sikovnej! Scera mela stejny argumment - to nevydrzim! Musim cucat! Na odnaucovani palce. Ted v zoo se rozervala uz ani nevim kvuli cemu a taky argumentovala ze "ale ja musim kricet, nemuzu prestat" pak si to nechala vysvetlit, ze muze jecet venku, ale zviratka se ji boji a hned zmlkla  Dneska uz mu to urcite pujde jeste lepe

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 08:46

711990 děkuju moc! Ty svátky mi možná přijdou naopak sympatický - může si to každý probrat doma podle svého. No já pak výhledově taky přemýšlím, že by šla malá tam, na 2 dopoledne v týdnu. Ale teď od září jí ještě dávat nechci a v průbehu roku asi nenabírají, tak až za rok... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 10:04

711990 prosím tě, brigády na zahradě jsou i v normálních školkách. Akorát tam nikdo moc nechodí My byli jednou, nebylo to moc organizované a hlavně tam nemají žádné dětské nástroje, z toho byl syn dost zklamaný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 10:06

MPLee na ladronce jev té nové části hned u Kauflandu tréninkový okruh, pár desítek metrů, ale plácek to není. Nikdo tam nikdy není.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 10:08

MPLee ty jo, to je dcera dobrá. Syn (ani ten starší) si teda nenechá vysvětlit, že někde řvát nemůže. Maximálně se po nátlaku nechá odvést ven. Ty jeho záchvaty vzteku jsou naprosto neovladatelné.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 12:57

MPLee nabiraj o behem roku, ale asi zalezi na kapacite. Jinak mne je to taky sympatictejsi :-) 

Potrefenáhusa hele ona se prej tesila na besidky! A tohle ji prislo divny. Ted je spokojena :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2023 13:18

711990 v naší školce svátky probírají normálně, ale besídky moc nefrčí, mají akorát jednu ke dni matek. Občas je nějaké setkání s rodiči, ale to se něco vyrábí, děti si pak hrají. Žádná nacvičená představení. To by mně nenapadlo, že tohle může být pro někoho důležité.