Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2678 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 00:58

Pinot Noir Teda, v roce a půl měl syn přesně jeden výraz, a to ham. Teď se hodně rozmluvil, i když je to hatmatilka, který málokdo rozumí. Ale jeho dnešní "Čučua! (kočka) Evivo (Eliško) poď, ťap ťap ťap, ady" (tady a ukazoval na misku s granulema) bylo mega roztomilý.

Jo a robot sekač je super výraz, to by se u nás ujalo!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 07:29

Pinot Noir jezis to ten moj v 18m vedel jednoslovne bud zvuky alebo trochu skomolene slova. o dvojslovnych vetach nemoze byt ani rec uz som sa davno naucila neporovnavat deti lebo by ma porazilo

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 08:27

Potrefenáhusa no když naše v synově věku obcházela nábytek, lezla do schodů a seděla  Tak jsme trochu zmatení. Ale jsem asi spíš ráda, že je klidnější a nemusim lovit a zachraňovat zatím. Na fyzio ho asi zase objednám, no. Ale je to vtipny, housátka jsou jak přes kopírák a naši totální protiklady. Už kupuju oboum stejnou velikost plen  

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:06

MPLee bytelnej mladší sourozenec se hodí, aby prezil ten wrestling! 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:07

Potrefenáhusa tak to teda soucítím s tou váhou, my jsme si teď říkali, že už se malá pronese, tak jsme jí zvážili a má 6900

Naše holky jsou fyzickým vývojem jak přes kopírák, ale úplně jinak si hrají - hračky, které byly u první absolutní top, druhou nijak nezajímají. První si nikdy nic nestrčila do pusy a neshazovala věci z nábytku, zato ta druhá...sežere na co přijde

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:10

Já mám hlavně problém, tady u toho srovnávání, že mi to počítání na měsíce moc nejde, takže buď řeknu málo, nebo moc, a podle toho pak jsme dopředu, nebo zaostalí!

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:13

Zina já to zvladala tak do toho roku a půl, pak už jsem to musela dopocitavat, výhodou na to bylo to dite narozený v pololetí. Za tím rokem a půl už mi to ani moc nedava smysl 

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:18

Mohučanka mimino žere uolne všechno, furt, když není co strčit do pusy, aspoň rucicku, tu už si tam cpala v porodnici 

vsechno....s vyjimkou dudliku, ten se i přes snahu nainstalovat nepodařilo  (zkoušela jsem bibs, mam, sauvinex, medelu, nanobebe....dal už do toho investovat nehodlam, teď vzala na milost kousatka)

mladsi teď měla na ty 4mesicni kontrole 7170 g, starší má zapsáno 7100g...no, skončím hrbatá asi 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:18

Mohučanka to jsou naši kluci, psychomotorický vývoj, spánek, kojení jak přes kopírák, povahou úplně jiní

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:19

Potrefenáhusa nedávno jsem někde viděla: dcera stará 86 týdnů...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:20

MPLee to je hodně hustý, takhle totálně odlišné děti. Jsem zvědavá na další vývoj.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:26

Potrefenáhusa No hele, když bytelnej mladší sourozenec začne masit křehkého staršího sourozence, tak to teda není žádná výhra. U nás, když se ozve řev, tak víceméně bez výjimky ubližuje mladší brácha starší ségře.

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:28

Evaeva to je děsný, jak to pocitaj? To je už je na nějakou aplikaci v mobilu, ne? 

nase mimino hur spi a hur se koji (hlavně teda furt blije), zase ale umí usnout sama, ten pohyb mi zatím přijde stejnej, jen ta otocka na bricho je na opačnou stranu 

Offline Potrefenáhusa
39016 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:29

DruI  my máme naštěstí bytelný obě 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:32
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa nedávno jsem někde viděla: dcera stará 86 týdnů...

​na to bych musela mít kalkulačku

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:40

Potrefenáhusa Mohučanka to by mě taky zajímalo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:42

Potrefenáhusa nějaké drobné rozdíly byly, mladší taky blil, ale přes den vydřžel bez kojení dost dlouho a nebyl tak přesný v nočních buzeních jako starší (podle něj se daly řídít hodinky). Ale +- stejné to všechno bylo, včetně odchylek od normálního vývoje. 

Online Kokoska
35156 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:44

Tyjo, nasi Adelce budou 1.srpna dva roky a pusu sice nezavre, ale rict umi srozumitelne tak akorat Mňam a Nene. To jeji bracha byl o hodne mluvnejsi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:47

Kokoska kluci začali výrazně dobře mluvit na ty druhé narozeniny, najednou přišly věty. Do té doby uměli pár slov. Má čas.

Online Kokoska
35156 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:57

Evaeva ona vazne mele a mele, tak snad z toho neco vznikne