GChK Mrnavka to mela taky tak, navic v peti mesicich korigo vyfasovala helmu a minimalne dva tejdny lezela jen na zadech jako pecka, jen hejbala nohama. Poprve se otocila v osmi mesicich korigo, den pred deadlinem, co ji dala rehabilitacni.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee já tu furt dokola melduju ty keen hikeport, maji nizke i kotnikove, látkové i kožené, oboje wp. Jsou stopro nepromokavé, zvladly i hluboke louze a mělký potůček ![]()
žluťásek ty se mi zdály hrozně tuhé, ona dcera fňukala už v těch chandler cnx, že se v nich smpatně ťape ![]()
MPLee ony povolí, ale je pravda, že ty první jsem taky chtěla vracet, že v tom chodil jak robot. Kupovala jsem je poprvé když mu byly až 4,5. E. Je malinká, to je fakt, že pro ni to nebude.
Jo superfit má nějakou bf řadu s goretexem, koukala jsi na ně? Ale asi budou drahý jak affenzahny ![]()
MPLee v těch malých velikostech bude podle mě tuhé skoro vše pro ní.
Karja jo, to naše vajíčko je hrozně těžké. Když už pak stáli, nechávala jsem ho v autě. Teď jsem viděla nějaké moderní, co mělo integrované kolečka, to bych celkem uvítala.
žluťásek ty superfity jsou spíš do města, navíc dcera má problém cokoliv dotáhnout kolem kotníku. Ty keeny překvapivě jdou. Ty Jasper jsou dokonce měkčí než ty Affenzahny.
MPLee já jsem na ně koukala už loni. Ale jsou tak strašně vošklivý, že to žádná měkkost nevyrovná ![]()
Evaeva to je Doona, ale nevim nakolik je bezpecna ![]()
žluťásek mě se ma hory ošklivé nezdají právě, naopak se mi i líbí
ne do města asi, ale chci fakt boty na hory.
MPLee my sedačku máme po klucích, budeme potřebovat akorát pokračovací, tentokrát asi protisměrnou, aby se líp vešli do auta
MPLee mně se ty superfity líbí, ale podrážka je úplně hladká. Jaké máš ty affeghzan?
Evaeva sedacky by se ale nemely pouzivat vic jak pet let, zalezi na typu. Protoze degraduji plasty a uz nemuzou garantovat bezpecnost. Pocita se do toho i doba ulozeni, kdy se nepouzivaly.
Zuzuli díky, něco si o tom zjistím. Tohle bude šest až sedm let (když počítám do roka věku dítěte), to by snad mohlo být v toleranci.
Fáza "nevnímam, čo mi je hovorené a ked matka po 3 zbytočných razoch na 4-x zakrici a ja poviem, nech nekrici " trvá ako dlho?![]()
letfenixa u mě až doteď. ![]()
Není nutné křičet, ale ziskat pozornost. Treba oslovit jménem, dotknout se a počkat na reakci.
letfenixa čekám, že navždy. Zvlášť kluci k tomu mají sklony.
Evaeva my máme vajicko taky brutal tezky, s ditetem mám pomalu problém ho unést, snesu ho ze schodů k autu max. Akorat se teda hádáme, jestli je blbější tohle nebo to předtim. Jde dat docela blbě do auta, ale tak bylo v akci k pokračovací sedačce a to předchozí vajicko už jsme měli podedeny prave dosahující už dost let...kdybych vybírala znova, koukala bych po otaceci bazi jako má 711990
i do ty pokračovací sedačky se to dite blbě dava a vlezt tam sama zatím nějak neumí
Evaeva Potrefenáhusa Ta otaceci baze je super, mame ji ted u batoleci sedacky britax roomer, akorat se sedackou otocenou smerem ven ze dveri nejde nase auto zavrit, ona se tam nevejde, takze jsem ji nakonec stejne neotacela, protoze na to jsou potreba obe ruce, a pak jsem ji s ditetem v naruci (jeste nechodil) nedokazala dat zpet. Takze... kdyztak si to nekde zkuste s vlastnim autem, kdybyste ji porizovali. Jinak teda sedacka je to skvela, syn v ni jezdil od 1 do 2 let v protismeru a ted je po smeru, a jeste nam chvilku urcite vydrzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY