Vari podle me se to pouziva, kdyz dite usne, ze ho nevzbudis presunem. Plus ti v kufru nezaclani korba. Ale jako potkali jsme tak i rodinu na Plitvickych jezerech, 6 hodin tam chodili s miminem ve vajicku. Plus cesta tam a zpet - no z toho uz mi bylo dost uzko.
Vše o těhotenství a dětech
A koho by zajimaly boty - Affenzahn knit lowboot s membránou 23 a pod nimi stélka z Keen chander cnx wp 24. Rozdíl ve váze 10g/ bota. Podrážka je u keenu trochu tužší, ale srovnávala jsem půl roku nošené a nové boty. Dceři sedí i kolem kotníku, ale jsou malé a větší už jsem neobjevila. Každopádně v Rockpoinu měli 3 další modely, ktere měli tu podrážku mnohem měkčí. Bohužel bez membrány a všitého jazyku ![]()

MPLee ty keeny bez membrány jsou lehčí, měkčí,... ale zase už mi to přijde jako obyčejná teniska. Kdybys potřebovala půjčit na pár výletů, měla bych tu z loňska Chandler wp 26/27 (?), ale to bude malé asi obří, co?
Evaeva děkuju, jsi moc hodná! Ale jednak by to bylo velké a druhak letos máme na horách byt k užívání a jsme tam skoro polovinu času, takže to neni pár výletů. No nic, objednám zase ty Affenzahn.
Jinak ty bez membrány jsou tenisky no, ale někdo tu psal že kupuje ty chandler bez membrány a to mi přišly lepší ty jiné modely ![]()
MPLee kožené boty urgentně membránu nepotřebují, stačí to pořádně naimpregnovat.
Stejně těm dětem spíš natece vrchem.
Mě fascinuje, jak je genetika silná u nás. Mladší se narodila o víc než půl kila těžší než starší, ale počínaje 6měsíční prohlídkou mají v průkazce váhy s odchylkou do 100 g, teď naposledy v roce 10,2 vs 10,17 kg.
continuity jenze kozene nejsou. Jedny byly z nejakeho semise, ale kdyz nemaji ani vsity jazyk, tak staci mala louze a ma mokre ponozky
Mimino v tom vajicku tak strašně řve, ze si vůbec neumim představit ho tam dávat dobrovolně i doma. U starší jsme to nikdy s podvozkem nepoužili, takže ted jsem se po ty možnosti už ani neshanela. Ale když tam usne, doma ji postavíme na zem a necháme spát (o pozicnim duseni mimo auto vim)
Nemá rada ani houpatko, tam lze dat jen na nutnou dobu, třeba když je starší ve vane
MPLee já bych ti je i prodala, už jsem je chtěla dávat na vinted, ale tím, že se už nedělají, si je chci schovat.
Čistě náhodou nezbavujete se někdo chlapecké (neutrální) garderoby velikosti 110/116? Myslím, že jsem se na to už ptala, ale mám z toho hlavu v pejru, zatím jsem nenašla kombinaci množství/stav, co bych potřebovala.
Aha to ja zas tak ty modely neznám. Zkus se ještě podívat Jasper II, ma je dcera jsou i ve variantě WP, akorát nevím jaky mají ten jazyk. (Ona má obyč).
dzizisketa odevy som uz posunula synovcovi ale trebars nejaku obuv este mam len neviem ake cislo potrebujes. to by som ti poslala zdarma len za postovne
naše už jo...ale nic to neznamená, starší se taky otočila tesne přesně před 4.měsícem....a tím veškerá rychlost skončila
mimino teď bylo na 4mesicni prohlidce a má zase pres 7 kilo, doufala jsem v lehčí kousek, ale jsou uplne jak pres kopírák
Naše miminko začalo ukazovat, že korigovaný věk je tím správným a zatím k otáčení nesměřuje. Zato jí ale rostou zuby ![]()
Ja jsem to vajíčko používala s menší na nákupy, to bylo super. Ale párkrát když jsem to rvala na ty drážky na nákupní vozík, tak na mě občas hlavně ty starší lidi koukali, jestli si dělám prdel nebo co:-D, ono kdo to nezna, nepůsobí to moc stabilně a jakože je to na to určené.
Zina ony některa ta vajíčka jsou lehká, ta značková bezpečnější jsou těžká jako blázen.
Ja jsem to vajíčko používala s menší na nákupy, to bylo super. Ale párkrát když jsem to rvala na ty drážky na nákupní vozík, tak na mě občas hlavně ty starší lidi koukali, jestli si dělám prdel nebo co:-D, ono kdo to nezna, nepůsobí to moc stabilně a jakože je to na to určené.
Zina ony některa ta vajíčka jsou lehká, ta značková bezpečnější jsou těžká jako blázen.
continuity tyjo, tak to jsou ty semisove co jsem na ne dneska koukala a libily se mi. Ale prodavacka me zrazovala, at to neberu ze impregnace vyzere barvu a budou hnusny a stejne to nebude moc funkcni. Takze s nima mas dobrou zkusenost? Wp jsem v te male velikosti nenasla.
Edit: Tyhle
MPLee no tyhle přesně máme, ale nemají všitý jazyk v té ne WP verzi.
Dcera je nosí, měla je v lijáku na škole v prírode, ale nevím už jak to dopadlo. ![]()
Osobně bych při požadavku na nepromokavost šla do kotnickovych kožených bot. Máme teď obě dámské terradory, ty jsou víceméně kožené, až na jazyk (akorát já zjišťuji, že mi barefoot boty vůbec nedělají dobře). Ale dětské vypadají jinak, tak nevím.
continuity no ono ve velikosti 24 neni outdoorovych bot moc vyber. Ty Affenzahn jsou textilni s membranou, ale jazyk maji vsity. No asi teda nebudu experimentovat a vezmu je zase.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY