MP Meri Lego je super. Jako je toho hodně a je to všude včetně vany, ale vždyť je to tak kreativní! Musím Ríšu obdivovat, jaké má nápady, jak umí různé kostky využít. Když spolu něco stavíme, tak moje dílo je barevně vyladěné, ale jinak na úrovni pětiletého dítěte, a on má barevný chaos, ale se spoustou pohyblivých částí, kloubů a všelijakých vychytávek, prostě paráda! To je hračka, do které mi nevadí sypat prachy. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir naše dítě kdysi z Lega postavilo automat na bonbóny. ![]()
Přiznávám se, ze mi lego zatím přijde jako strasnej vopruz, nikdy mě to nebavilo a ani dite se zatím ani na duplo úplně netvari, má z toho rádo ty auta, ale jinak nic nestaví
continuity já právě dvě sady classic koupila, ale stejně je tam velký podíl různých miničudlíků, což je na jeho stavby pitomé
Podle návodu stavět umí, občas to i dělá, ale většinou má nějaký nápad, který realizuje a doplňuje ve stylu malého žluťáska kostkama, co zrovna najde. Je hodně kreativní, využívá i různé ty zvláštní kostky, třeba udělá odklápěcí střechu, ale z dupla se mu pořád staví líp
Potrefenáhusa ty jo, já ho mám úplně nejradši, hlavně Duplo teda. Stavím z toho ráda, ještě mám ráda dřevěné kostky, máme sedmi kilový pytel
Mnohem lepší než do zblbnutí za panáčka opakovat Kde je ten vlak, kdy už pojede? což je mladšího představa o ideální hře ![]()
Já teda i hrozně ráda pozoruju, jak si s tím staví, je na tom krásně vidět rozdíl jejich povah.
Evaeva nevím, no, já si tu hru moc neumím představit, jak mne samotný to uolne moc nerika a dite o to zatím zájem nemá. Ona si teda strašně moc vyhraje s tema duplo autama, to skládá do sebe, s hasicema sundava odněkud zebrikem jiný auto, bagrem nakládá a vozí...to mi přijde u nás jako bezvadna hračka, ale volný stavení nebo něčeho podle návodu, to nějak ne, to už víckrát vytáhne kostky a stavi něco z nich
mne jako malou hodně bavilo puzzle, tak asi je to podobny, jen 3D...ale když vidím ty haldy, jdou na me mdloby, zvlášť jestli nám tatínek do ty doby neuvolni půl patra!
Pinot Noir když stavím lego já, vždycky skončím u nějaké barevně vyladěné krabice. Bez návodu jsem úplně marná, vůbec na to nemám oko a nápad. Syn staví tak skvěle bezprostředně, pokaždé mě překvapí něčím úplně skvělým. Jeho stavby mají milion vychytávek, já mám domeček s pastelově růžovými zdmi, žlutými okny, purpurovou střechou a když se jó rozšoupnu, postavím pod okno květináč s kytkama a bílej plůteček ![]()
continuity Evaeva Stavební techniky je dobrej point a nejen to, třeba můj syn má vysloveně doporučení stavět podle návodů, kvůli jemné motorice (kterou pochopitelně cvičí i bez návodů, ale má pak tendence hledat snažší cesty) a hlavně kvůli koordinaci oko-ruka.
Evaeva jasne, syn taky stavi podle fantazie. Nejdriv to postavi podle navodu a hraje si s tim, ale pak to ruzne prestavuje. Spis je mi lito, ze to pak uz kolikrat nejde dat dohromady, coz je u tech velkych funkcnich sad skoda. Treba ty vlaky si mladsi uz proste nepostavi, protoze z toho jskoby nic nezbyde, i kdyz se tu v tom porad brodime po kolena. Lego je super hracka, je to vlastne jedine, co kupujeme, ale je toho uz moc. Navic se to smichalo se sadama po tatinkovi.
žluťásek tak to jsme na to stejně. ![]()
Já posledně růžovo-fialovou loď s hranatým jedním komínem a on loď se čtyřmi komíny na kloubech, takže sešikmené, navíjecí kotvou na řetězu, vyklápěcím můstkem, zábradlím, stožáry,... Ale ta moje byla ozdobená srdíčky! ![]()
žluťásek no já stavím spíš s nimi než sama, nebo něco začnu, syn mi to sebere a dodělá.
Potrefenáhusa tohle hraní moc nefrčí u nás, starší si tak chvíli hraje s tím, co postavil, mladší vůbec. To bych to musela dělat já jako divadlo
to by byl spokojený.
Boty po milionte - nechcete nekdo superfity bare za 699,-? Rusi u nas prodejnu a maji posledni kusy superfit superfee s goretexem a pak tech levnejsich Celorocek i spoustu tech ne barefootových za jednotnou cenu 699. Ty bare s goretexem maji v hnede a zelene posledni kusy 24-26, na ostatni se muzu podivat a zeptat. 
Taky vase dite sebere kazdy klacicek? ![]()

Je to ze skolky v prirode, vzpominam na dovezene parozi u Sweet Potato . Klacikem v lesoparku to zacne a... ![]()
Potrefenáhusa ty bare jsou v pohode, ale my klasicky potrebujeme uz 27 pro mladsi:D
Potrefenáhusa zmerim ti je, podle me by Housatku mohly byt, prijdou mi trochu sirsi nez Affenzahn ( nase si je domitla zkusit, ale podle vlozky jsem je za ty prachy riskla na podzim ![]()
Potrefenáhusa tak je maji premerene Na Bosonožce a asi to sedí. 26 jsem naměřila šířku u prstů 6,5 a v patě 4,5. Délku 17.2
Kokoska v zimě jako když najdeš, ještě se to bude hodit do kamen! ![]()
MPLee prosím tě, že tě vidím. Nedávala jsem pozor když se řešily brusle. Potřebuji brusle pro dítě, ale velikost tak 38 nebo 39 a pokud ji vysroste náhodou noha, tak starší už budou určitě "navždy".
Takže nepotřebuji nic zvětšovacího, ale spíš na váhu 40-60 kg + můžu si dovolit trochu investovat.
Zas nebude asi provozovat žádné velké ježdění, spíš se projede po cyklostezce jednou za měsíc.
Jam kam jít, co hledat a na co koukat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY