MP Meri já jsem měla krabice s přihrádkami z těch obchodu vše za 39. Ale teda spíš z maloměsta. Doporučuji pak tridit podle tvaru a ne podle barvy.
Vše o těhotenství a dětech
Karja dej tip na účes, já dělám francouzsky copanky akorat, ji všechny sponky a gumicky jinak strašně klouzou, tohle drží celej den
Potrefenáhusa Ha, tak já dělám zatím jen taky ty zapletené copy, rybí copy, přemýšlím co ještě dalšího by šlo, když tak drží, příznivec sponek taky nejsem
Karja spí deset hodin, to by jim mělo stačit. Akorát jim asi nevadí vstávat
My teda o víkendu klidně uděláme snídani a jdeme si ještě lehnout. Syn si teď navíc oblíbil k snídani vločky, to jsem si říkala, že ho snad naučím připravovat.
Já dneska po osmé budila mladšího po 11 hodinách spánku a prý, že je ještě unavený. Vylezl až po 15 minutách, skoro jsme nestihli školku. Po kom to asi má ![]()
Evaeva My nemáme psa, kterej by si, když je doma, šrumec klidně lehl, když tu bude provoz, tak tu bdue pes chodit, funět, trochu slintat a celkově se účastnit. Zároveň ho neumím držet pod povelem hodinu někde na místě a zavírat honechci.
Myslím, že jsem dost zodpovědný provozovatel psa, že je relativně zvládnutej. Venku ho nenechám chodit k cizím lidem, psů, ani dětem, pokud to protistrana vyloženě neinicijuje, na návštěvy do nepsích domácností ho netahám, a když jsme i s ním pozvaní, tak to odpmítám, když mám pocit, že by to mhlo být jen trochu na obtíž, což je skoro vždycky, většinou to vymyslíme tak, že jedeme bez psa. A když vyloženě někdo chce na návštěvu i s malýma dětma, co nejsou na (velkýho) psa zvyklí, tak se snažím upozornit na ty úskalí, proto mě pak štve, když někdo stejně přijede a dívá se na mě, že toho psa mám někam zavřít. Už se nám to párkrát stalo, takže jsem na to trochu citlivá :D. A záměrně nepíšu s malýma dětma, ale s nezvyklýma dětma, protože to hraje mnohem větší roli než ta velikost (ostatně sami jsme tu u 45kilovýho psa provozovali 9kilový po zemi se plazící batole).
Lidi, co nechají svoje čokly lítat k cizím lidem, psům, dětem, mi vadí neskutečně, protože to je podle mě vrchol naprostý lehkomyslnosti, a hlavně bezohlednosti .
letfenixa Kdyby s tím vstáváním měli soucit aspoň o víkendu!
Zina mně by vadilo, kdyby na děti nějak nekontrolovatelně skákal, přehnaně dorážel,... Jinak chápu, že je to člen domácnosti. Mladší byl dřív ke zvířatům celkem hrubý, možná by pes odešel sám
(samozřejmě ho nechávám týrat zvířata, v tomhle věku jsem ho k nim radši moc nepouštěla)
Evaeva To je jasný a samozřejmě to nedopustím. Tu hrubost bude řešit každej pes jinak, náš třeba odchodem, ale když už to musí pes řešit sám, tak už je vlastně pozdě. A pochopitelně nejsou jen psí odcházeči.
Zina my máme v příbuzenstvu hlavně kočky a ty prostě odejdou. Samozřejmě jsem se snažila, aby jim neubližoval, ale on hladil a najednou prst v oku nebo zatahal za chlupy. Už se to naučil.
Zrovna volali z endokrinologie, podle výsledků odběru krve z minulého týdne Viktorovi nic nechybí, vápník, fosfor, železo, krevní obraz, vše v normě. Lidské tělo je neuvěřitelné. ![]()
Pinot Noir zázrační biosauři? To je dobrá zpráva, určitě jseš hned klidnější.
Pinot Noir Já mám normálně radost s tebou! ![]()
Evaeva Zina je to velká úleva! Akorát se mi teda nepodařilo podat Viktorovi Diazepam, takže to bylo opět...no, strašnej masakr. A v ochotě spolupracovat velký krok zpět, dnes na logopedii držel pevně zavřenou nejen pusu, ale i oči, odmítl se k logopedce vůbec přiblížit a celou dobu se mě držel jak klíště.
Pinot Noir Mám radost, asi jsi ho dobře vyživila už v děloze;-). Určitě se to do roka zlepší, dělá velké pokroky
Pinot Noir Aspoň nějaká dobrá zpráva. Jinak to je asi boj na dlouhou trať...
Pinot Noir chudák malej, snad už žádné další odběry nebudou potřeba.
Pinot Noir no ty odběry musí být blbé. Ale už je větší, tak snad se zase brzy oklepe.
continuity ty budou bohužel pravidelné, štítná žláza je teď v normě, takže má brát lékyt tak, jak byly stanoveny v lednu, ale musí se to sledovat, takže odběr dvakrát ročně bude, resp. já na ně chodím cca po devíti měsících, ale u dětí se to možná hlídá víc?
Pinot Noir Pro mě to byla taky vždycky záhada, ta skladba jídelníčku byla úplně strašná, vůbec bych se nedivil, kdyby na nás doktorka poslala sociálku. A ten odběr se zlepší, náš mladej teda ruku natáhl, ale potom se vždycky složil do mrtvolna. Teď už teda neomdlívá i sní čtvereček tmavé čokolády (první pomoc) ale dřív to bylo peklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY