V sobotu jsem šla s těma kamarádkama na večeři, batole uspával tatínek. Včera si mě vyžádal Rosťa, batole uspával tatínek. Dneska batole uspával tatínek...
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa já jsem dneska na děti večer sama, zdrhla jsem z pokoje, že musím dodělat myčku. Tak jsem zvědavá, jestli usnou dřív než se vrátím. Zatím si povídají ![]()
Evaeva to je pro mě fascinující, děti v posteli po osmé hodině. Naši mají před sebou ještě hodinu a půl bdělosti. ![]()
Pinot Noir no naši už jsou v osm celkem mrtví, někdy je zaženeme už po půl. Určitě bysme nemohli někde být, generuje to pak hrozné scény. Ráno jednoho budíme v sedm, druhého v osm a zase to začíná být obtížné. Ale oni spí podle tabulek, co mám v jedné chytré knížce. Nesmím zapomenout jí přečíst i tomu třetímu ![]()
Evaeva tak naši jdou spát v deset po mohutném nátlaku, zdají se být neúnavní, ale když zalehnou v deset, usnou do 10 minut. A mladší se vzbudí 5:30 - 6:00 a jde si po svých, starší vstává se mnou na budík v 6:40, ale budí se tak i o víkendu.
Pinot Noir naše děti spí rády, ale ráno. Dneska teda nechápu batole, spalo od 10 do 12 a to je všechno, a teď tu má mejdan ![]()
Pinot Noir starší teď vstával po půl sedmé, taky si jde po svých, ale po pár dnech školky zase nejde vzbudit. Mladší má rekord (ve zdraví) do desíti, ale obvykle vstává před půl devátou. A já s ním
Ale rychle neusínají, to musí super unavení, starší spí tak do půl hodiny, mladší do 45 minut. Každopádně teď usnuli než jsem se vrátila ![]()
Protože (a to píšu jako pejskař) je mezi nimi dost blbců.
ale jako fakt, občas jdu s kamarádama a maj 30 kg psa, ne zcela poslušnýho. I na krátkým vodítku ho pouští na ulici do dětí (chodník, jdou okolo, on zarve a očuchává), takže hlavy maj ve stejný úrovni, děcka oblemcaný, já to nedávám sama jako kolemjdoucí, i jsem se snažila nějak nevyžádaně zasáhnout, že by neměli... je to marný!
Mohučanka Děkujeme :-)
Pinot Noir Lukasko vstáva o 6, max o 6.30, a minulý týždeň trikrát zaspal skôr, ako som sa vrátila z kúpeľne o pol 9.
Když se mi povede vstát od mimina, dokud ještě spi, tak většinou chrape sama v pokoji další 3 hodiny
(když se mi to nepovede, moje přítomnost ji budí a furt něco chce a vstát od ni se už nedá)
starsi ještě spi, už se mi docela povedlo prenastavit v hlavě, ze ta volna chvíle u kafe bude rano a zaplatbuh za to
Zu Máme přesně takové kamarády. Na procházku s dvěma malýma dětma berou stafforda bez vodítka, který pořád někam zdrhá, takže už jim párkrát vlítl do silnice pod auto, nechají ho na volno na stezce v Tróji nebo v Modřanech o víkendu, kde je to o hubu i bez psa... No, vždycky se nabídnu, že ji ráda vezmu na vodítku, ale asi jí chtějí dopřát volnost či co
Suya no u nás tohle dela muž s trnkou, nějak vůbec neumí předvídat, ani nějak číst ty situace, já u toho trpim jak zvíře. Třeba nám uvolňuje cestu pani se dvěma velkýma psama, který drží nakratko u obojku a on k nim pusti Trnku na vytažený flexině atd., těch situaci už bylo tolik a vůbec se mi nedaří ho v tomhle zcivilizovat
Potrefenáhusa To je asi stejný případ, nějak nemají ten cit pro situaci, vlastně si tím přidělávají stres a práci nejvíc sobě, když musí při každém blížícím se psovi rychle štrachat vodítko nebo běžet a pacifikovat psa, já bych na to neměla nervy
Suya ani já
Potrefenáhusa tohle dela tata. Nechava retrivry navolno v nasi ctvrti, vlastne vsude. Jsou hodni, ale posuci. A ja ty sve dva mam na voditku, ale umis si predstavit, jak treba tahnou, kdyz kolem nich litaji psi navolno. A domluvit tatovi nejde, casto kouka do mobilu a no stress.
Nemáte někdo prosím tip na organizér na lego? Nebo mi z toho praskne zilka ![]()
letfenixa Takhle podobně spí moje holky, cca od 8, 8:30 do 6:00, právě si někdy říkám, jestli z toho nemůžou být nějak unavené, občas uspím tu mladší odpoledne, ale nemá to asi žádnej efekt, o to později jde spát večer. Já teda z toho vstávání v 6 ráno unavená jsem:-D. Navíc ani nejde je dát jeden den tatínkovi, vždycky dojdou pro mě, nebo je problém, že špatně maže chleba! Na druhou stranu, dnes přišly holky do školky v poměrně dost komplikovanejch učesech, protože když mají chut držet, tak čas ráno fakt je:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY