continuity u nás ve škole ho zrušili už dávno - hlásilo se málo dětí, jak to nebyl vyhlášený gympl. Místo toho přidali jednu osmiletou třídu, tam byl přetlak vždycky. Já nemám úplně přehled, my jsme všechny chodily na osmiletý.
Vše o těhotenství a dětech
continuity proc myslis ze jsou ctyrlete kvalitnejsi?
je fakt, ze na "mem" osmiletem byla vyuka bidna. A uci tam furt stejni lide
. Ale nemyslim, ze by to bylo tou osmiletkou.
Gatita nebylo to myšleno tak, že když tam jsou oba stupně, tak ta čtyřletá výuka je taková "popelka"? Unás to tak bylo, ale třeba ségra je nad alejí, a tam bych teda neřekla, že to tak mají.
Evaeva aha, to me nenapadlo, vubec jsem ani nevedela, ze takove hybridni gymply existuji:)
Gatita nemyslím, že jsou kvalitnější, ale i tady se občas doctes, jak to těm čtyřletým dávají všichni od učitelů po spoluzaky sesrat, protože ti osmiletý jsou nějací lepší. Pokud jsou v ročníku dvě třídy osmileté a jedna čtyřletá, tak to pro ty ctyrletaky není úplně fajn.
S kvalitou školy vůbec nesouvisí, jestli škoda má i osmiletou třídu.
Evaeva spíš jak na ty čtyřleté spolužáky nahlížejí.
Alej je vyhlášena, tam asi není o kvalitě vzdělání pochyb.
continuity jo takhle, to me nenapadlo. Vubec si nemyslim, ze by ctyrleti byli nejak slabsi. Ty motivu pro ne/prechod na 8g jsou ruzne, kamaradi atd., nejen nejake studijni predpoklady. Aspon za me to tak bylo. Ale to je pravek, ja bych si v soucasne situaci v praze asi ani neskrtla, tenkrat stacily jen minimalni vlohy a vlazna motivace, aby se clovek umistil, previs uchazecu byl, ale ne peti nebo desetinasobny. Ale ja byla slaby rocnik, i na zs nas bylo malo.
Evaeva To myslím už dávno neplatí. Když se dcera před 8 roky hlásila na gympl, na nejbližším brali na čtyřleté i děti, které u přijímaček skončily bodově v mínusu. Dnes je to úplně jiné. Kamarádka učí Nad Štolou, tam jsou všechny možnosti. Říká, že doba, kdy byly celkem rozdíly mezi dětmi z osmia čtyřletého, je dávno pryč.
continuity Sweet Potato u nás to bylo poznat na absencích nebo i u maturit, čtyřletý měl horší výsledky, ale to bylo dané tím, že na čtyřletý se dostal skoro každý, na osmiletý brali 60 dětí ze 300 (to je asi stejné pořád?). U vyhlášených gymplů tenhle problém nebude.
continuity ségra je tam na osmiletém, ona je z nás tří největší studijní typ. Ani se nijak extra nepřipravovala a dostala se naprosto s přehledem.
continuity na jazyku, informatiku a techniku je 17.
Boty po milionte - nechcete nekdo superfity bare za 699,-? Rusi u nas prodejnu a maji posledni kusy superfit superfee s goretexem a pak tech levnejsich Celorocek i spoustu tech ne barefootových za jednotnou cenu 699. Ty bare s goretexem maji v hnede a zelene posledni kusy 24-26, na ostatni se muzu podivat a zeptat.
Díky za tip. Dnes jsme nakoupili i když už byly probrané velikosti a barvy.
letfenixa v ČR je to Brutus. Staršia začínala s 30 a teraz je ich 28, pretože dvaja odišli na šesťročné gymnázium.
Mladšia má minimálne 27 a z toho je jeden integrovaný, na ktorého majú asistentku a dvaja Ukrajinci, ktorí nevedeli ha začiatku roku poriadne po česky.
Škola, z ktorej odcházala malá tri piate triedy po cca 21-25 a boli odhodlaní požiadať o výnimku, aby z toho mohli spraviť dve, neviem ako to nakoniec dopadlo, či to dali bez výnimky.
Ich trieda bola myslím najmenšia asi 21, ale tri integrované děti a jedna cudzinka bez znalosti písanej latinky.
Ja chodila na okresni gympl, meli jsme jednu tridu osmiletou a tri ctyrlete v rocniku. Ja byla v te ctyrlete. A nase trida mela az do maturity nejlepsi vysledky, nejvic ruznych uspechu v olympiadach a nejlepsi vysledky pri prijimackach na vysokou. Z tech 32 lidi slo myslim osm na medicinu, osm na prava, osm nas odeslo na cvut. To jen k te adoraci osmiletych proti ctyrletym
na druhou stranu musim uznat, ze tri ctvrtiny nasi tridy tvorili moji spoluzaci z jazykovky, kam jsme delali prijimacky uz ve druhe tride a zustali jsme tam do devitky, protoze nebyl duvod odchazet na osmilety gympl, kdyz osnovy a dotaci hodin jsme meli stejnou (v zivote jsem ve skole nemela treba pozemky, dilny nebo vareni, my meli misto toho druhy jazyk a strasne jsme nejazykarum zavideli zevlovani na skolnim pozemku), zbytek pak byl z matematicke tridy.
Zuzuli dílny jsou nejvíce stresujici předmět mého mladšího dítěte. ![]()
Horší průměr má už jen z fyziky a informatiky(!)
Jinak potvrzujes, k čemu jsem došla před těmi třemi lety. Lepší kvalitní základka než stres na gymplu.
Gatita tak jasne ze existujou gymply, ze jsou oba programy, jsou mesta kde je gympl proste jen jeden:D v Pardubicich jednu dobu na mym gymplu provozovali jak osmiletej, ctyrletej, tak i sestiletej:D
U nas developer postavil v rámci výstavby bytů i školku, ale je soukromá. Takže byť ji máme kousek, školka má volnou kapacitu a velmi by to pomohlo rodinné logistice hledáme jinde, protože školkovné je vysoké.
continuity tu sa všetky školy snažia udržať čo najväčší počet tried.
letfenixa tu sa to už nepomesti do budov.
continuity tohle hrozně záleží na konkrétním případu. Malá ségra je na gymplu hrozně spokojená, se spolužáky si rozumí mnohem víc a víc jí to baví. Já si zase hovím v průměru, takže spolužáci na gymplu mně táhli dopředu, ale stres si nevybavuju, já se nenechám
Ale určitě je spousta dětí, které tam budou trpět, navíc v páté třídě málokdo ví, co chce dělat a z gymplu musíš na VŠ a málokdo v kvartě odejde z gymplu jinam.
Potrefenáhusa U nás to začalo odcházet tak v 10 měsících, kdy konečně začal sedět a lézt, do tý doby to byla bída... Vliv příkrmů moc nebyl, protože skoro nejedl. Přeju ti, ať to brzo přejde, už jsem to dost vytěsnila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY