Zuzuli Přejeme baletce všechno nejlepší!![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 jo jo, no mam hrozne omezenej prehled. Ale dava to smysl:)
Dekuju, budu se upinat k světlu na konci tunelu, co píše dzizisketa , to je za chvíli! (Prosím vás, kam těch 5 měsíců zmizelo, mne fakt přijde, ze se teď narodila???)
711990 ty jo, vsak i ta moje skola byla kombinovana, pulka byla sestileta, ted mi to doslo![]()
. Mam asi neco s mozkem.
Potrefenáhusa a zvrací jakoby obloukem nebo jen tak mimochodem ublinkává? Jestli obloukem, tak by to mohla být nějaká alergie nebo to Abkm.
A neboj, zapomenout se na to dá snadno, mně to přijde jako pravěk:)
Evaeva zvrací různě
ale to, co si predstavim pod projektilovym zvracením, to podle mě není
Potrefenáhusa
víš co, blití je dobrý, to se vypere a za pár měsíců z toho vyroste.
Potrefenáhusa ja si to tiež už vôbec nepamätám, len prvú večernú kasu si pamätám, ako oblúkom letela cez celú obyvacku.
Jimik super, to mám radost ![]()
Potrefenáhusa u Adalberty to bylo ABKM se sójou a definitivně pomohla až moje přísná dieta. A přijde mi, že se to hodně zlepšilo za poslední měsíc.
Zuzuli všechno nejlepší! ![]()
A kdo pamatujete naší anabázi s hysterií z vody, tak už je snad nadobro zapomenuta. Dneska naopak půl hodiny plakala, že chce ještě plavat ![]()

Potrefenáhusa Jojo, já si jen pamatuju, že to bylo děsný, ale detaily vůbec.
Ať to máš brzo stejně!
MPLee To je hezké a ona plave s trenérkou nebo kde je mimino? Vždycky jsem nad tímhle přemýšlela, jak to skloubit:-D
Karja mně jedná maminka na plavání vyprávěla, že do roka si to mimino brala ve vajíčku na bazén. Prý na ně koukalo a pohoda. Ona měla pět dětí. Moje mimino hlídala babička, to mi přišlo jistější ![]()
711990 ja uz se nesmeju. Pred chvili jsem zjistila, ze ve skole bylo foceni. Mela jsem to sice v kalendari, ale nenapadlo me se do nej kouknout. A kdyz jsem vyzvedavala syna a kolem chodili spoluzaci v nazehlenych kosilich, rikala jsem si, ze je divny, ze by sli do divadla a nikdo nechtel predem penize?! vubec, ale vubec mi to nedocvaklo.
Ale mladsimu jsem nezapomnela sehnat do skolky carodejnicky klobouk, tak aspon neco.
Evaeva nekdo s peti detma ma silu chodit na plavani?
mimino brala ve vajíčku na bazén. Prý na ně koukalo a pohoda.
zavidim, naše mimino ve vajíčku tak strašně řve, až se zalyká, dokud úplně neodpadne, už jsme mockrát stavěli, jestli se něco neděje nebo jestli dejchá, když bylo ticho
Pinot Noir tak som sa dozvedela, že kuchárky v škôlke sa akosi zlepšili, a že varia lepšie ako ja (to zas nie je nič zvláštne). Ešte zo 2 roky v škôlke a jedol by aj natierky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY