Vše o těhotenství a dětech
Evaeva michany vajicka jsou u nás zatím úplná jistota, v jiný formě je nechce, takže doufám, ze teď nenastane bleeeee a plivání, včetně otirani si jazyka
Evaeva jasně, no u nás to snad vypadá, že strach jak rychle přišel tak zase odešel.
continuity naše má nejradši míchaná, jako Housátko. Ale zase ať teď dostane k jídlu cokoliv, tak se na mě podívá, začne ťukat do talíře a říká "mami, tady něco chybí!" Na dotaz co chybí vždy odpoví "krevety!"
Člověk platí drahý fyzioterapeuty a pak přijde sestra, která to otáčí jak párky na grilu - a mimino je blažený
...

Potrefenáhusa to je nejlepší fyzioterapie! ![]()
MPLee take to plavani v rehaklubu muzu jen doporucit. Je to hezke a ani pro rodice to tam neni za trest diky tomu zazemi. A ani ty ceny mi neprijdou premrstene, i kdyz to bohuzel neni asi dostupne pro kazdeho. Ja hledala pro starsiho lekce plavani v zime, vyber byl omezeny, protoze mam volno jen nektere dny. Skoncili jsme na Sutce na individualnich lekcich, cenove to jakoby vyslo lip, protoze individualka a delsi lekce, ale moc se to nedalo. Na syna tam byla strasliva zima (jak se nezahreje pohybem) a mackali se ve verejnem bazenu.
Potrefenáhusa Housátko-terapie ![]()
viktorka_od splavu Vid jestli tuhle hlášku říkaly učitelkám, jakože určitě jo, tak se musely asi hodně smát. Ani spousta dospělých neví, co to pohanka je. Ony tam vůbec perlí, v sobotu je vzal sambo na dětský festival, hudba, úkoly, představení, show, hřiště, kamarádi....a dcera v diskuzním kroužku na téma, co dělala o víkendu řekla "mamka upekla bábovku, babička jela ke strejdovi a já si hrála s Anetkou":-D. A to je vždycky, člověk si řekne at ti učitelky vidí, že je k něčemu vedeme, divadla, kultura a pak řeknou "potkala jsem jelena"
Gatita to zázemí je neocenitelné. My jsme zkoušeli chodit na plavání do školního bazénu, cena je poloviční, ale když pominu malé šatny a žádný prostor, kde sníst svačinu natož chvíli "chladnout", tak syn to tam neměl rád, protože najednou plavali čtyři skupiny a byl tam velký hluk. U nás teda loni zdražili a už je to tak na hraně pro mě, ale asi stejně budu s miminem chodit tam, mám to jen deset minut pěšky. Všude jinde už by ta logistika byla horší.
Karja syn je ve školce po víkendu v tom kruhu informuje o té největší blbosti, co jsme dělali ![]()
Evaeva Jojo, jako ten kruh, to je fakt zdroj informací. Moje dcera má neuvěřitelnou pamět, ona si pamatuje každou blbost x měsíců dozadu. Takže tuhle jsem slyšela něco zajímavého v šatně, ale utekl mi kontext, stačilo se zeptat, co to daný dítě říkalo v kroužku. Ale jednou jsem doma udělala uplně strašnou scenu, takový to pověstný řvaní na otce rodiny, který nevydrželo až budou děti spát, to bylo tak blbý, tak to jsem měla docela strach, aby to nebyl nejvýraznější zážitek z víkendu:-D
Zina Jo to je přesný! Ale sambo to komentoval tak, že je pro ní tak běžný jezdit na výlety a dělat různý programy, že pak má zážitek z toho, že vezla bábovku k sestřenici!
Karja syn má taky neuvěřitelnou paměť, ale jen na sebe
když se ho zeptám, co teda dělal Šimon, tak neví nic
Evaeva Jo, tak to dcera to má asi po mně no....ale včera jsem jeli někam na výlet a ona mi říká, "jo mami, tady bylo tuhle (v prosinci) zaparkováno hodně aut a lovili se tady prasata. To jsme přece jely z bruslení, jak pro nás pak babička měla to lízátko malinový".....a pak na jiné cestě řekla "tady se Betynka pozvracela když jsme jeli na výlet se školkou" a popsala celý případ, včetně toho jaké dostala náhradní oblečení.....
Evaeva Karja Já si vždycky vzpomenu na žluťásek , jak po akcemi a zážitky nabitém víkendu její syn na toto téma nakreslil, že se díval na Netflix :-D.
to byla ta úplně nejvíc nejlepší příhoda!!!!![]()
![]()
Lukasko vie všetko a ešte aj s datumami ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY