letfenixa u nás vaří líp než já ve školce i ve škole, škoda že tam nemůžou chodit i o víkendu, když v sobotu v 10 přemýšlím co koupit, aby byl nějaký oběd ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja za 40 korun mi ho hodinu hlídají na baru
smála jsem se, že tam budu děti vozit každý den a pak si prostě sednu do auta před plaváním a budu čumět před sebe. Zítra budou poprvé hlídat i starší. Ale to je asi výhoda těchto menších plaveckých klubů.
Evaeva u nás si spíš s sebou berou starší děti a ty koukají na tablet na lavici. Já teda malého většinou uspím v kočárku a předávám jen chůvičku. Ale většinou ho po plavání najdu u někoho v náručí jak vaří kafe ![]()
Pinot Noir ja bych vyvarovala až bych brečela. Od toho COVIDu zas půlku věci doma nejí. A dělat musaku a k tomu špagety na to už zas nemám morál.
Gatita Potrefenáhusa naše neřvalo, ale že by půl hodiny jen tak koukalo, to si úplně nemyslím. Plus ještě převlékání atd okolo. Ona ty děti měla 2 nějak za hodně sebou, pak zase dvě a nakonec to páté asi až po šesti letech. Ale stejně jsem to nechápala ![]()
MPLee já si brala staršího s námi občas, ale kvůli kovidu jsme s malým začali až když staršímu byly tři, tak to nebyl problém. Koukal se na nás, zpíval písničky nebo si půjčil nějaké ty hračky a hrál si na břehu. Za odměnu pak měl tu hernu. Taky jsme chodili do menšího klubu, ale na baru by ho asi nepohlídali
Ale vídala jsem tam často tatínky, co "hlídali" ty menší spící děti na zahradě a u toho hezky s kávou pracovali.
JankaM synovi kuchařky vaří líp i vajíčka natvrdo ![]()
dalsi v pořadí jsou babičky, já až nakonec.
MPLee To je zajímavý, to by mě nenapadlo. My jsme taky chodily do malého plaveckého klubu, ale takovéhle vymoženosti tam nebyly:-D
Evaeva pokud mají ve školce konvektomat, tak těm vajíčkům bych i věřila.
Loni jsme byli na Velikonoce v takovém rekreačním zařízení DDM, normálně si vaříme, ale tady to nešlo. No a pani vám nabídla, že nám vajíčka na zdobení uvaří. To byla uplne jiná písnička než hrnec s vařící vodou.
continuity já se tomu jenom směju, doma jí tak třetinu toho, co tam. U těch vajíček mu asi začala vadit ta struktura, mladší jí zase jen žloutek
muž je nejí vůbec, takže vajíčka jako rychlá večeře odpadají![]()
Evaeva u nás se vajíčka ji výhradně jako volské oči nebo já si obcas je dávám na měkko, ale poslední dobou na ně stejně nemám chuť. Muž ještě omelety. Žádné jiné úpravy nejsou průchozí.
To menší dítě si je ještě tak měsíc zpět dělalo prakticky denně.
No ale dnes js m dala 4 vejce do babovky a asi pět zmražených bílků. Fakt nestradame,co se vajec týče. ![]()
Evaeva U nás si děti vyžádaly k večeři vajíčko s rýží:-D. Chudáci....Tuhle měly čočku ve školce a říkaly mi, že měly ve školce pohanku, ale dobrou
Karja Evaeva jediný zádrhel nastal, když se nějak měnili jejich směny a místo cca 35 leté pani má v době hlídání službu asi 20 letý kluk
koukal na maleho dost vyděšeně, když jsem ho prvně dovalila. Ale teď už jsou kámoši. Už od dveří na něj volá "aaaa jde mi parťák! A běží nakouknout do kočárku. Malý se neomylně budí 10 monut před koncem lekce. Dneska jsem je pak našla, jak mimino láskylně tahá hlídače za vous a ten s ním tancoval za barem a něco mu broukal
Hrozně to zlepšuje dojem z celého plavání. S malou se zase dneska domlouvala slečna, co tam bude i zítra, že si budou hrát s kuchyňkou a pak se půjdou podívat spolu k bazénu jak brácha plave
Fakt super. Pak mě ani nebolí cena toho plavání. Jiné hlídání bohužel nemám
continuity to jo, ale ještě loni jsem umíchála vajíčka po příchodu domů a bylo, nebo k obědu, když se mi nechtělo vařit, byly vajíčka natvrdo. Teď chce jeden volské voko, druhý natvrdo (a sní jen žloutek),..tak mají chleba se sýrem, pacholci ![]()
Karja tohle právě kluci mívali jednou týdně k obědu, vajíčko, kuskus a zeleninu. Teď už to nechtějí.
MPLee to je hezké. Já se po tom nikdy nepídila, třeba by to šlo i u nás. Starší měl dvakrát týdně školičku, takže většinou byl tam, když jsme plavali s mladším. Starší plaval akorát úplně ze začátku po narození bráchy, to sním nejdřív chodila do bazénu máma a pak naopak hlídala mimino, akorát jsem musela chodit odpoledne. Pak už neplaval, před kovidem začal v bazénu chytat amok a to ho drží doteď ![]()
Evaeva a nenaučila bys toho s volským okem na vajíčko na měkko? Protože natvrdo je taky nemám moc ráda. To už musí být, abych si je dala. Vadí mi právě ta sypká struktura.
U nás jsou teda vajíčka spíš ke svačině ![]()
Chudáci moji mali podvyziveni. Jako oběd by to u nás neprošlo určite. Ještě tak s tou čočkou.
continuity ne, podle mě mu vadí bílek. Spíš doufám, že zase přejdou na míchaná
ale tak co chleba se sýrem k večeři je nezabije. K obědu mívají maso, které mladší teď nejí ![]()
akorát já si ráda dám těstoviny občas a to mívali ty vajíčka
Evaeva ono se to furt mění, tak ať se to zlepší
Vysazena na sýry je starší a teda dost to leze do peněz. Sní i hermelín, ale Camembert je camembert, když už teda není kozi. Mladší by zas klidně denně vecerela sushi nebo pho
No radši šatit než živit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY