Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:20

Evaeva Jo tak já myslím jen takove ty klasické programy na odpoledne. Tady prostě jak nic není, tak je člověk vážně odkázanej jen na ty lidi a tvoření vztahů:-D. Když čtu ,,centrální park s několika hřišti,, no ty bláho jako:-D:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:32

Karja no jo, jenže centrální park s mnoha hřišti je pro nás normální odpoledne Mně to právě táhne někam vyloženě do přírody nebo naopak do malého města.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:37

Karja Já tohle do teď nemusela řešit, syn byl nejspokojenější doma a já koneckoncu taky, aspoň jsem se ve vysetrenejch desetininutivkach mohla hrabat na balkone v hlíně. Ale poslednindobou začal frflat, pořad se pta, jestli nepřijde nějaká návštěva. No, samozřejmě na nej dolehlo, ze se mu proste skrz mimino nemuzu už tolik věnovat. Minule mě dokonce obvinil, ze jsme NIKDY NIKDE nebyli, samozřejmě den poté, co jsem strávili zrovna cely den na labutich, na hřišti, na zmrzline, na Naplavce

Jenze já tu mám teď fakt blbou sociální situaci, víceméně všechny detne kamarádky (až na jednu) se mi v covidu odstehovaly zpátky na sever, což je totální paradox, protože byly v Praze od vejsky a já jediná tehdy zůstala na severu ... no, tak je tak nahanim po republice a ony predemnou asi utíkají No, tak teď trochu čumím, no.

Online Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:54
Reakce na Evaeva:

Dodnes si pamatuju jak zoufale volá Dát Tea dál! Dát Tea dál!

​alias Mimi tady hají ne!!!!! Tak nakonec si k tomu rozvoji příspějou rovnoměrně vzájemně!

Online Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:56

MP Meri mne ta vesnice nebaví moc 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 28. dubna 2023 22:57

Potrefenáhusa Taková krásná věta

Online Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 23:01

Jimik ale došlo k velkému zlepšení! Otevřeli nám konečně  kavárnu!!!

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 06:24

MP Meri Chápu no! Jako bez těch sociálních kontaktů je to na prd, holky vylozene chtějí pořád nějaké kamarády a vypadnout z domu, já jsem ráda, že mám ty ségry, i když mají ty děti starší přece jen je to taková poslední zachrana......My jsme chtěli kupovat pozemek vedle jedné velké rodiny, co má 4 děti takové společenské, a do toho ještě mají pořád návštěvy. No bohužel to neklaplo, ale to by byl úplně jinej život, to by se zabavily půlku času s nima.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 07:55

Potrefenáhusa Tak kavárna zní jako velký pokrok, gratuluji .

Offline Gatita
8686 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 07:56

Karja takhle to ma kamaradka, maji velkou zahradu a sousedi maji tri podobne stare deti a taky velkou zahradu. Rikala, ze o detech skoro nevi, ze kdyz se nudi, prelezou plot k sousedum

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 08:23

Mne to do teď přišlo fakt jedno, spolecny "kocarkovani" mě nebavilo a ani v tom věku kolem dvou až tři let mi fakt přišlo, ze to neocenil, resp. když už jsme byli na hřišti, bylo mu fuk, jestli si hraje s cizím, nebo deckem od kamarádky. Takže jsem i spoustu společných akci vynechala, protože mě ten detskej mumraj rozčiluje Naopak jsem si pěstovala a užívala ty bezdětné kontakty. 
Teď najednou se u nás skloňujou slova jako výlet, Zoo, muzeum nebo aspoň návštěva ... budu muset nějak zareagovat, vymejsleni programu je pro mě úplně nová disciplína

(kde jsou ty časy, kdy to batole ocenilo i výlet do Obi jako super program )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 09:20

MP Meri u nás je výlet do obi pořád super program Ale tohle je v Praze jednoduché, my vůbec nestíháme navštívit všechno, co bych chtěla 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 09:55

Já to dítě neumím doma nějak zabavit a řekal bych, že se i docela snažím, protože vyprocházkovaná jsem dost. Ale jeho všechno baví jen malou chvíli, pak začně vymýšlet nebezpečný kraviny, jako lezení na knihovnu, nebo mi rovnou přinese boty a ukáže na dveře, takže skončíme zase venku. Jediný, u čeho chvíli vydrží, je poslouchání hudby. Má vlastní sluchátka a poslouchací křesílko a ráno u toho 10-20 minut vydrží sedět.

Ale největší zábava je hraní s jinýma dětma, respektive v blízkosti jiných dětí. Od léta by mělo být místo v dětský skupině, tak přemýšlím, že bych to na dvě dopoledne v týdnu zkusila, imo jemu by to fakt mohlo sedět. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:31

Dítě bylo včera u lékaře označeno po angíně za zdravé, tak ma dneska teplotu.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:33

brrr moje zjevne zdravy dite vcera vecer reklo, ze pristi tejden nebude chodit do skolky, protoze bude doma s kaslem. A jak rekl, tak udelal a probudil se rano s ucpanym nosem a kaslem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:41

Zina zkus to a uvidíš, dvě dopoledne mi přijdou tak akorát a i ty si od něj odpočineš a budeš mít víc chuti do hraní. Můj mladší se doma taky nudí, přesně jak píšeš, u ničeho nevydrží, natož aby si hrál sám. Je teda pravda, že starší nasadil laťku vysoko. Ale on je hlavně zvyklý na bráchu, hraje si s ním (ale takové hry, co já neumím), takže ani venku to není lepší, když jsme sami. I jsem přemýšlela, že ho dám do školky na víc dní, ale my zase máme problém s tím ranním vstáváním, tak ho chci občas nechat vyspat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:42

711990 to je ale dobrá zpráva, že na sobě pozná, že na něj něco leze. Ta rýma teda už míň, no 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:51

Evaeva jako jo, ale tyjo z dubna odchodil 7 dni...

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:53

711990 Hele, dítě už má za sebou jedny atb, nechtěla bych si dát další kolo.

A čím, že bude Tonda, až bude velký? Doktor v rodině se hodí vždycky. Ať je mu líp!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 11:59

brrr tak snad to bude "jen" nejaka viroza, jak bylmoslabenej po antibiotikach - to se stalo Tondovi tedka taky, tejden po dobrani mel pak takovou kratkou virozu. Ale teda myslim, ze v jeho pripade nejde o zazracny diagnosticky skilly, ale spis o zbozny prani, aby mohl bejt doma a za odmenu za vyplachovani nosu konvickou koukat na Netflix