Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 12:18

711990 no rozumím ti. Vydrž, příští rok to bude fakt o dost lepší.

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 12:43

Evaeva jsou tu tací, co tuhle teorii bohužel potvrdit nemohou aktuálně čekáme na výsledky z laboratoře, doktorka má podezření na mononukleozu. Synovi už nic není, ale nesmí ještě do školky. Paráda

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 12:46

žluťásek no z toho, co píšeš, mi K. přijde nemocný často, no. Tak uvidíš, jak to dopadne, třeba se plete. U nás je to letos o dost lepší, loni přes zimu odchodili tak třetinu, teď jsou tak třetinu doma. Ale zase měli 2x atb, takže evidentně chytají jen horší virozy.

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 12:57

Evaeva mně se zdá taky nemocný docela hodně, ale až na tyhle a vánoční ctyricitky to nebývá nějaká hrůza, většinou má rýmu, kašel, horečku co jde srazit. Atb ještě neměl nikdy, pokud nepočítám kapky do očí na ten zánět spojivek nedávno. Netrpí na bolavé uši, žádné průjmy a zvracení, vlastně jsme na tom jste docela dobře

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 14:20

Holky od rána rozsypaly na zemi 4 krabice různých stavebnic, kuchyňku, nějaký zrní a pozor prach z roztrouhanych kříd. Sambo jim dal vysavač a mají v plné kompetenci to sami uklidit. Já jsem v peřinách a když přecházím obývák zakrývám si rukou oči. 

Edit.: Prej to i vytřou, no tak to jsem klidnější!

Offline continuity
43596 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 14:55
Reakce na MPLee:

Pinot Noir tyjo, to musíme taky někdy vyzkoušet! Máme to za rohem. 

rasaNori bruslosraz neni problém  snad bude spokojená i continuity 

​Dítě právě vyrazilo, říkala, že je fajn, že jsou dost měkké. Ale kdyz mi říkala že ze strmých kopečku brzdí o lampy nebo pluhem... No uvidíme. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:00

Karja kde sebraly ten prach?

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:06

Evaeva Normálně si nějak minulý týden, když byla zvláštní půlhodinka ticha, ty křídy co byly na ven nastrouhaly za pomocí nějakých kuchynských nástrojů, jedním byl myslím otvírák na pivo. To jsem jim vyhodila, ale asi si ten křídových prach společně s dalšími ingrediencemi někam schovaly a dneska to tam nějak rozsypaly. 

Ale už tam nastalo období bitek, nevypadá to, že by to daly do kupy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:11

Karja jsou to potvory. No zavři se do pokoje a počkej, jak to dopadne.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:14

Evaeva Jo, sambo zbaběle zdrhnul a holky jsou už unavené prej, tak se jdu do toho vložit! Stačí se odhodlat a bude to za 10 minut, ale mám nějaký moribundus,nejraději bych nevylezla:-D

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:47

Karja A vědí holky, že když ten křídový prach smíchají s vodou, vznikne fajn kašička, kterou jde všechno omatlat? U nás se k ničemu jinému křídy skoro nepoužívaly.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 15:50

Šárka dnes vedla konverzaci s mužem.

"Tata!" A když se na ni otočil, ukázala prstem na psa, který k ní přišel, a prohlásila "haf!" 

A Rosťa po obědě odmítl spánek. Muž řekl, že on by si naopak lehnout šel, tak Rosťa se nabídl, že ho uspí. A fakt ho uložil do postele, předčítal mu z nějaké knížky - popisoval obrázky, pak se muže zeptal "už spíš?", poté se k muži přitulil... a usnuli oba

Offline Len
2679 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 16:59

dzizisketa To je krásný

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 22:18

Teochu last minute resim zabavu pro neurcity pocet deti na carodejnice.  Nemate nekdo zkusenost s takovou tou igelitovou skluzavkou na vodu? Kdyz se da do svahu, bude to klouzat na sucho v teplakach? Nebo jen slepit nejaky pytle na sut?  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 22:33

dzizisketa to je úžasné

To si niekam určite zapíš!

Offline letfenixa
10939 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 01:46

Takže keď je surová zelenina vhodne naservirovana,  Lukasko ju zje. Tj s kebabom. V aute.

Offline Makara
3669 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 07:46
Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 08:01

MPLee bojím, že nasucho to klouzat nebude nebo jen velmi málo a bude to nuda. Kdyztak můžu přeposlat mail od Ateliér v lese, kde jsou nějaký odkazy na čarodějnicke aktivity od nich za pár korun i tipy na výrobu a aktivita zdarma. Jestli to máš kde vytisknout barevně, případně zalaminovat. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 09:53

letfenixa :-D:-D:-D

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 11:53

žluťásek děkuju, atelier v lese mam vlastne ssi i pristupny. Nakonec se to vyresilo samo - mam pekelnou migrenu, tak na to kasli. mame male piskoviste, kuchynku a stan. Hodim mezi ne velke papiry a barvy, pripadne drevene domecky at si namaluji. litr bublifuku a kdyz bude krize, rozhazim do travy biosaury, at je hledaji  To si delam srandu, ale snad jim bude stacit, ze jich bude smecka a zabavi se sami