Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10939 příspěvků moje polička 01. května 2023 12:18

brrr Gatita ach bože, nech už tie choroby skončia!

Offline Gatita
8686 příspěvků moje polička 01. května 2023 12:22

letfenixa ano!

Doufam, ze to u nas nebude zadne drama, jedinym dalsim priznakem je ucpany nos, zluta nudle a vytok z oka. Ale rano ta skoro 42, to se mi obraci porad v hlave, aby to nebyla nejaka hruza. No kazdopadne musim zitra k doktorce pro OČR, treti tyden home officovani a vytezovani babicek uz nepujde.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 12:37

MPLee hele Tonda ted chtel zkusit Wooma v Radotine a ani na nej nesednul, ma to hrozne vysoky riditka. Meri 96cm, ma teda hodne kratky nohy(muzu ti zmerit vysku sedu) a kdyz mel sedlo uplne dole, tak na ty riditka sotva dosahnul. Takze zase slezl a nechtel na tom vubec jet. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2023 13:01

711990 ten woom má řidítka takový trochu divný, mi přijde. Asi jim to má být pohodlnější než ten sportovnější posez. Ale Tonda už není až takový prcek, to bych čekala, že mu to bude, viď.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 13:13

Evaeva Jj, je to geometrie mestskyho kola, ze to dite neni predkloneny, ale narovnany. Jenze tohle je takovy fakt divny. Koukali jsme i na 16", chceme totiz aby mel kolo i u nasich, tak jestli by se vyplatilo koupit treba uz vetsi, ale to bylo bez sance. Tam ten Woom mel ty riditka fakt uz uplne srandovne vysoky, jak mu byl jeste velikej. Rascal 16" zas mel ram vysokej tak, ze byl vyssi nez jeho rozkrokno zatim jsme to dali k ledu a kolo se bude prevazet sem a tam:D 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2023 13:16

711990 na tom beany starší jezdil ještě loni. Kluci by taky užili kolo na chalupu, ale jsme tam málo, tak nic nebude. Nám se ty dvě kola ani nevejdou do kufru, když vezeme víc než batůžek.

Offline Len
2679 příspěvků moje polička 01. května 2023 13:38

711990 A na čem teda teď Tonda jezdí? Syn má taky spíš kratší nohy, tak abych věděla, po čem koukat. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 13:49

Len ma Rascal 14" ma sedlo uplne nejniz co to jde. A jezdi se mu na tom dobre, bych rekla. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. května 2023 13:53

711990 hmm, ok zajedeme to vyzkouset   My ho prave nepotrebujeme hned, ale ta cena byla neodolatelna. Ona ma ted nejaky 87cm a nohu asi 35? Me se teda ten woom ani nelibi, ale muz na kolech zavodi a jde po hmotnosti  nedokaze se smirit s tim, ze on zavodi na kole co ma 7kg a dite ma mit 5,5 a byt nadsene jak je lehky

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 13:57

MPLee ja s toilu hmotnosti souhlasim, ale zaroven si myslim ze pro ni to kolo bude jeste velky...a bude nestastna, ze ma doma kolo, ktery je na ni velky. Urcite se delaj nejaky 12" kola co by prosly.  

Jinak mozna jeste i dneska to v tom Radotine maj v ramci carodejnic venku postaveny jako drahu a pujcujou tam kola a helmy a deti si tam muzou jezdit jak chtej. Ale i jindy jsou ochotny a vyzkousej tam s vama jakykoliv kolo i venku. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:01

Já to o těch nemocích vůbec nechci číst. V pátek odlétáme na dovolenou a miminko by fakt nemuselo nic chytit. Tím si stěžuju na kamarády, s kterými jsme se měli sejít v rámci party na Petříně, ale psali, že jejich batole mělo v noci horečku. Takže místo toho, abychom se sešli bez nich, tak se sraz přesunul do parku blíž k nim. Jsem bez Petřína i bez kamarádů. Fňuk. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:04

Nicméně mám tip na výlet pro místní vláčkonadšence. Včera jsme šli výlet z Loděnice do Srbska skrz Solvayovy lomy - mají zprovozněnou parní lokomotivu Brunhildu a je to velký zážitek. Z Prahy kousek, jen teda nemůžu úplně doporučit cestu lom-Hostim s kočárkem. 

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:15

GChK ja moc nefandim tomu "v noci/vcera mel horecku, ale dneska dobry, tak jdem na vylet". Pokud to neni treba vylozene od zubu, ale i tak, po horecce si ma organismus odpocinout. Nebo dite bere ATB, 3 dny je jakztakz v klidu a ctvrty lita jako das. Nam vzdycky doktori rikali, ze dokud se ty leky berou, ma byt klid a teprv po kontrole a sedimentaci pomalu zatezovat organismus. Taky jsme vzdycky meli omluvenku na telocvik na dalsi tyden.

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:22
Reakce na Gatita:

Dnes rano se mladsi probudil s teplotou pres 41. Ted vypada lip, nurofen zabira, ale stejne jsem nervozni. Uz treti tyden v kuse jsou deti nemocne, na stridacku. 

​kristepane!! To je šílené, hned těch nasich 39, co jsem před chvilkou namerila našemu mladšímu vypada lip. Já už jsem úplně zoufalá, co se to tuhle sezónu deje. Držím moc pěsti, ať už je jen lip. Rozumím ti, taky jsem strašně nervózní a hrozne blbě to snasim. A venku tak krasne, starší super smutný, neb v plánu byl kolovylet s kamarády

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:29

711990 jako ona ted nemluvi o nicem jinym nez o kole s pedalama, ale podle me proste jen proto, ze a nem vidi tatu. Ted ma jako podminku, že musi hezky chodit na nocnik a zbavit se plen  12 se bohuzel moc nedelaji a kdyz, tak o kilo tezsi. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:33

MPLee asi bych osobne prekousla to kilo, aby dosahla nohama bezpecne na zem. Ale fakt to tam jedte vyzkouset, meli tam i nejakou 12, tak to muzete porovnat. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2023 14:34

Kokoska ty atb jsou specifické, že nějak zvyšují riziko či co, taky ty nemoci jsou vážnější. Takže rekonvalescence by měla být delší. Ale souhlasím, že spousta lidí na to fakt kašle. Já vždycky trvám na tom, aby byli jeden den bez teplot, klidně můžou mít jeden den 37,5, ráno být bez teplot a večer přes 39. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2023 14:36

MPLee taky bych řekla, že na 14 nezvládne jezdit. Ona je drobná, a děti by měly dosáhnout bezpečně na zem. Aby to nebylo spíš k vzteku. Ale možná jí bude stačit to vyzkoušet? A pak se klidně ještě vrátí k odrážedlu.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:36

711990 no jenze to muz neprekousne. Jeste jak je to nase dite fakt lehke. Podle me to stejne letos neda a kolo bude rok v garazi. Ale tak az prijde cas, tak to zajedeme vyzkouset. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 01. května 2023 14:38

Evaeva jo, to si myslim. Odrazedlo jsme taky kupovali, kdyz jeste nedosahla ani z fw. A do par mesicu dorostla, ale hlavne mela to novy "kolo" jako takovou modlu a chodila ho okukovat a pak byla hrozne stastna, kdyz to na nem najednou zvladla.