Mohučanka Ja nejsem jedina, kdo se nesmel koukat na televizi? Jupi!
V rane puberte jsem tim lehce trpela, ale me lidi celkem vzdycky brali i s moji mimoznosti. Ani pozdeji jsem to nedohanela, dodneska se na televizi koukam jen cilene na neco, spis teda zpetne na internetovem vysilani. Ale mam ten problem, ze kdyz je nekde zapla televize, tak ni proste ziram, takze na navsteve, kde je jako kulisa, se moc nejsem schopna bavit.
Vše o těhotenství a dětech
Garfie My jsme si s bráchou a ségrou jako děcka zase nadávali tlamoprde ![]()
Friga Taky zírám
nejhorší jsou hospody s televizí, tam už si raději rovnou sedan zády.
Mohučanka Nejhorsi jsou hospody, kde je tech televizi vic, nikdy nevim, jak si sednout
Ja fakt vzdycky po chvili zjistim, ze na tu bednu vejram a nevnim nic jinyho, i kdyz tam bezi naprosta blbost. Jednou jsem takhle koukala dokonce na cyklisticky zavod ![]()
Friga Tak to jsem mela taky. Respektive jako mala jsem cumela furt, od puberty vubec a do materske jsem tv nemela, nekoukala jsem ani na filmy, nechodila do kina, vubec, ale kde jsem byla, tak jsem se od telky nemohla odtrhnout, uplne me to pripoutalo vzdycky a cumela jsrm na hrozny kraviny:-D.
Friga to mám tiež a pritom som telku zakázanú nemala. Je fakt, že sme ju nikdy nemali doma pustenú len tak v pozadí, vždy si niekto zapol, čo si chcel pozrieť, takže na to proste nie som zvyknutá, že to beží "len tak".
Friga Mohučanka To mám taky!!
Připadám si vždycky jako v Akumulátorovi....
![]()
ja uz se trochu adaptovala ale az na stary kolena-asi uz jsem konecne otupela. ale byvalo to desny
slniecko ja teda nemela televizi zakazanou uplne, ja se nesmela divat na to, co bylo dle taty kravina
a vzhledem k tomu, ze tata pracuje z vetsi casti z domova, tak jsem ty ruzne serialy, na ktere koukaly spoluzacky, nemohla sledovat ani potaji. Casto jsem musela jit domu rovnou ze skoly, takze jsem nemohla jit koukat za nekym domu. Kamaradky jsem si vodit domu taky moc nesmela, navic se taty vsechny baly, takze za mnou ani chodit nikdo nechtel. Tim jsem dost trpela. Ale zato jsem precetla opravdu hodne knih ![]()
Ja mit syna kamaradky, co jsem s ni na dovolene, tak ho zakousnu![]()
slniecko největší záhadou je mi fenomén spaní u televize. jako co to je?!? spánek=odpočinek, klid, ničím nerušený pokoj pro tělo i (s)mysl(y)... pokud jsem opravdu vyčerpaná, tak teda usnu nakonec kdekoliv, to ano - ale během krátké doby se zas probudím
rozhodně nic u čeho bych si dokázala odpočinout
Ja som sa vďaka ProSieben naučila po nemecky, videla som všetky Čarodenice, Buffy, Sailor moon atď :D Neskôr som ju mala rada zapnutú ako kulisu no a teraz už žiadnu nemám a nechýba mi.
rasaNori Co provádí? ![]()
Pinot Noir neptej se, budeš smutná ![]()
žluťásek No já si vzpomněla na naši letní dovolenou - tři rodiny, my, další s o něco starším klukem Ríšova temperamentu a třetí s dcerkou "sedím-čekám-papám-koukám" - ti s dcerkou to zabalili druhý den ráno a prchli ![]()
Friga ja som síce na telku mohla pozerať, ale mali sme len základný balík programov, takže keď som sa v 25 rokoch odsťahovala a zaplatila si káblovku, niekoľko dní som celé dni až do noci čumela na MTV, Óčko a TV paprika ![]()
A inak my televízor aktuálne nemáme a ja som celý deň s malou potichu. Ale keď ju má na starosti muž, púšťa jej na plafón cez projektor koncerty
Pinot Noir hele brutalne se vzteka, ale furt. To je fakt na palici:D je o 3 mesice starsi nez bara, jako docela v pohode spolu kooperujou ale to jeho jeceni![]()
rasaNori
počkej za tři měsíce
viktorka_od splavu nemyslim ze by se to mimino az tak razantne zmenilo...
moj syn telku zacal vnimat dost skoro. hudba k pocasiu na ta3 ho zaujme tak ze ostane uprene pozerat a trosku si zatancuje. raz si na zaver aj zatlieskal. ked pocuje uvodnu zvucku serialu big bang theory tak dobehne aj z vedlajsej izby a vsetko co ma v ruke pusti a zacne tiez tancovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.