Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 31. července 2026 21:40

Evaeva Tak ten Kaibling je fakt super, děti si tam vyhrály snad vic než na Planai a bylo tam tak dvacetkrát méně lidí;-). Lanovka teda sedačková, z toho se mi dělá soufl hodně, v zimě mi to tak nepřišlo nikdy, ale teď mi bylo fakt zle:D. 

Dilema jestli Rittisberg nebo Reiteralm stále trvá, chtěla jsem je vzít do soutěsky, ale chtějí kopce:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2026 21:43

Karja ten Rittigsberg bude asi dobrý, to hřiště tam. Ale asi tam bude taky víc lidí, mám pocit, že je to docela vyhlášené.

Mně sedačka nevadí do kopce, ale z kopce dolů mám závrať. (A samozřejmě se bojím, když se melou.) Z kopce mi vadí i kabinka, když sedím čelně, ale mnohem míň.

Mně se tenkrát ten kaibling taky líbil. I ta túra, co jsme tam šli, byla moc fajn. A pamatuju se, že tam jsme jeli opravdu poslední kabinkou, my už jsme tam teda byli asi hodinku, ale naši se ségrou přiběhli nějak těsně před pátou

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 31. července 2026 23:18

Tak jsme místo v Plzni skončili v Národním parku Bavorský les.

Národní park Bavorský les

Stihli jsme bohužel jen stezku v korunách stromů a dům a došli k první voliéře/kleci se zvířaty. 3 hodiny byly málo. Škoda! Doporučuju všema deseti. A bylo tam straně málo lidí. Vlastně skoro nikdo. I v okolí by bylo dost věcí, kde by se dal dobře strávit čas. 
Přejezd hranic je teda šok. Lenora, Vimperk, děs běs...

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 01. srpna 2026 06:00

Tabea Plzeň počká a příjezd přes Rozvadov je civilizovaný. ? To pohraničí je prostě pořád specifické. Ve srovnání třeba s Ašskem nebo Kraslickem bych řekla zlatej Vimperk a Lenora. Ale to není debata do dětského vlákna a díky za tip na park!

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 06:23

Archivářka Rozvadov má možná to štěstí, že z dálnice není nic vidět. Mě ani nešokují ty rozpadlý budovy, ale spíš neupravenost, haraburdí, příšerný barvy budov a nevkusný reklamy. To teda není otázka pohraničí, to je prostě všude, akorát včera mě to nějak trklo plnou vahou.

K tomu parku, teď jsem koukla na ty stránky a zjistila, že jsme neviděli skoro nic.
Co jsem si všimla, mysleli tam hodně nejen na rodiny s dětmi a imobilními, ale i na psy. U toho domu s expozicí jsou kotce s miskou na vodu, kde může pejsek počkat, u vsupu do voliéry bylo taky psí parkoviště. Pytlíky na začátku stezky kolem voliér samozřejmě nechyběly. 
Taky by to tam asi bylo dobrej na detox internetovejch závisláků. Signál byl jen místama a ještě slabej, syn obyvatele vesnic moc litoval.