Tieto veci ste fakt mali pisat predtym, nez som sa horko tazko rozhodla otehotniet, bu som to muzpvi predloIla ako rozumne argumenty, preco nemat dieta ale mat vela psov
(blbe je, ze teraz.by som maleho nevymenila za nic ani keby neviem ako hneval).
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Pořád se ti válí po zemi a tluče hlavou?![]()
dynda Syncek aj vie povedat co chce, ale ked mu vyhoviem, zacne plakat a jedovat sa, ze chce ten predchadzajuci stav. Napr. dnes rano, opat velmi skore rano, nedbal na moje presviedcanie, ze je este noc a tma a vsetci spia, tak nech spime aj my. Povedal, ze chce obliect teplacky. Tak som sa do toho dala a v polovici prezliekania zacal revat, ze chce naspat pyzamko! To som rezolutne zatrhla, tak 15 minut jedovania a placu.
Nejsi v tom sama
Nedavno jsme takhle rano vychazeli se synem z loznice, pred dvermi zasek, nemohl otevrit dvere, protoze mel plne ruce plysaku, nemohl si je odlozit, nemohla jsem dvere otevrit ja. Patova situace, takze nastal rev, ktery probudil druhe dite i muze, v sest rano...
Sweet Potato
no to ne, ale protivnej jak cinze hned od rana kdyz vstane zadkem napred to jo. tak me napada... po kom on to asi ma![]()
viktorka_od splavu Tak to bude tovární nastavení. Známe.
ziginka Tak to je uplne presne. Akurat u nas sa odohrava pred 5 rano ...
To jsou zpravy tady, jedna lepsi nez druha!
Sweet Potato viktorka_od splavu Taky mam takovej kousek doma, porad vsechno spatne
Stale cekam, ze jednou se to zlomi (kdybych dostala pokazdy korunu, kdyz nekdo rek, ze on z toho jednou vyroste, uzivala bych si brzkeho duchodu), ale asi ne! ![]()
Setare Nezlomí. Kéž by! Vidím přesně švagrovou a tchána
(a vlastně i manžela, ale ten to tutlá.) A dcera si na tom už i buduje imidž, jak o ní ve třídě všichni pěkně říkají, že je nwgativní a pesimistická. Jen je mi jí líto, od mala jí okolní svět oplácí stejně. Sluníčkové tvářičky jsou vždycky ve výhodě.
Sweet Potato
ja sama nejsem uplne slunickova povaha, takze pro to mam kousek pochopeni, ale presne to pozoruju, ze to v kolektivu drhne...no vlastne to drhne i doma.
Ja mam ty deti fakt jak den a noc.
Sweet Potato tak ja nemam pesimistu, resp. proti mne je kazdej hotovy slunicko
, ale fakt vzteklouna protivu. kdyz jde ale vsechno hladce, tak rozdava usmevy na vsechny strany. to me taky zachranilo abych ho neudusila perinkou uz davno![]()
viktorka_od splavu Ja ti snad zacnu zavidet, ja mam vzteklyho pesimistu! Ja jsem nastesti v kojeneckem a batolecim veku verila, ze z toho vyroste, nemel k tomu zardouseni perinkou daleko! ![]()
Ale jo, ma i svetly chvilky, ale je toho pomalu.
ale fakt vzteklouna protivu. kdyz jde ale vsechno hladce, tak rozdava usmevy na vsechny strany. to me taky zachranilo abych ho neudusila perinkou uz davno
Nedes me! Ja stale cekam, kdy z toho vyroste a porad nic. Navic si od mimina dela co chce. Nedavno udelal takovou scenu v tramvaji kvuli nejake blbosti, ze jsem ho musela vynest. Samozrejme jsem si stihla vyslechnout nevyzadane vychovne rady...
Setare Jo, vzteklá negativistka. Super konbinace. K tomu perfekcionalistka, takže vystresne sam sebe a následně nás všechny.
viktorka_od splavu Jasně, znám. Vstávání zadkem nahoru u puberťáka je taky děs.
Tak to nespaní taky přetrvává. Jen teda není tak časté. Včera v noci ve 2, mě vzbudil syn, jestli prý mám chvíli čas
. Do 4 se mnou probíral svoje potíže s láskou. Ještě, že jsem nešla v 5 do práce.
Renusatko Ale tak to je hezky, ze to s tebou probira!
Karja Hezký jo, ale raději bych to probírala třeba odpoledne
. Na tyhle noční akce už nejsem nastavená.
Renusatko Ja bych se rodicum nesverila v zadnou denni ani nocni dobu, takze bud stastna!
Renusatko obávám se že to bych byla taky zadkem hore:D máš můj obdiv
Lamicka pokud ho ještě pořád můžeš vynést z tramvaje, stále je tu naděje že z toho vyroste. já už ho dávno neuzvednu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.