Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 21:13

Karja hele tak je otázka, jestli by byli nadšení kdyby jo:P

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 21:17

viktorka_od splavu Představuju si, jak je vynášíme z domu . U nás by to už spíš bylo obráceně. 

Karja Já se teda divím. Nic z něho netahám a neptám se a přijde sám. Já se našim taky nesvěřovala. S mamkou nemám žádný extra vztah a otec střílel po nápadníkovi i vzduchovkou (teda do vzduchu). Zas mi stačili bráchové.

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 21:19

Renusatko jojo, teď je v té fázi že mě ze srandy obejme a zvedne do vzduchu (dělala to i dcera

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 22:18

viktorka_od splavu Mama asi jo, ta byla vzdycky zvedava, vsechny kluky doma vitala a dodnes se vsema ,,kamaradi,,. Minule se ji jeden bejvalej ptal, co mala a ze jsem byla hezka holka a takhle jsem si to zkazila.:-DDement!

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 02. listopadu 2018 22:20

Hele, nevyuzije nekdo myci olej na zadecek od eone? Kombinovala jsem to s tim perlanem, mam I rozprasovac na redeni s vodou, zaslu zdarma postou, expirace je 03/2019, je to nenacnute a uz to nevyuziju.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 09:27

Karja Mám svůj, ale kdy se mám připravit, ze to přestanu používat? A proč ? Mám to menší balení, myslela jsem, ze je to doživotní zásoba až do nocniku?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 11:32

MP Meri já jsem přestala používat až jak syn povyrostl a začala jsem mu mýt zadek ve sprše. Pro malé miminko je super, malá lahvička tak akorát. Nám zbylo jen trošku. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 11:35

žluťásek a pri malom babatku by sa mal zadok umyvat tou emulziou aj ked umyvam v umyvadle pod tecucou vodou? O.o Cez den larkujem a zadok umyvam len vodou a nenatieram nicim, zatial zapareny nebol.

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 11:46

MP Meri Já taky jak žluťásek - vlastně až syn uměl stát ve vaně, začala být rychlá sprcha nejjednodušší řešení.

DrowRanger Pokud umýváš po tekoucí vodou, nic dalšího nepotřebuješ. Já to neuměla, tak jsem se musela crcat s olejíčky.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 11:49

Pinot Noir tak potom super, aspon cosi :) ja ked onedlho uz maleho hadam neunesiem na 1 ruke, raketovo pribera  sestra sa ma pytala ci kijim radioaktivnym mliekom

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 11:58

DrowRanger doma jsem myla pod tekoucí vodou, medvídka jsem měla namichanyýho ve spreji ven, na návštěvy a na noc, abych nemusela do koupelny. V umyvadle jsem myla dokud nezačal sám stát, pak už byla lepší sprcha.

Nejlepší se mi pro větší miminko zdála poloha v klubíčku, jednou rukou jsem ho držela pod koleny, záda opřená o moje břicho, druhou rukou jsem opláchla zadek a rovnou osušila plenou nebo ručníkem. Malé ručníčky jsem měla pověšené u umyvadla, aby byly pořád po ruce.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 19:33

MP Meri Hele, ja zacala byt lina a cistim ji ubrousky. A jeste male baleni oleje mam. Jak chces, mne tech 100 ml teda neprijde jako velka zasoba, se spotrebuje urcite vic.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 21:03

Synecek zacal rikat slovo maminka. Uplne me to dojalo.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 21:04

tv 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 21:12

tv  To potěší. 

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 22:03

tv  boží!

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 22:23
Reakce na Karja:

MP Meri Hele, ja zacala byt lina a cistim ji ubrousky. 

​A nevadí to? Já jsem byla zvyklá (za starověku ovšem) haranty mejt pod kohoutkem v umyvadle... zcela zásadně. A teď koukám, že snacha - kterou bych se línou nazvat neodvážila  - je čistí taky ubrouskama, což mě v domácím prostředí docela udivuje. 

Teda bála bych se nějaký kožní reakce minimálně... jako stará škola, pro kterou nad čistou vodu není  

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 22:46

barbucha To vis, ze je to lepsi vodou a nebo tim olejem s vodou a perlanem. Ale zadnou reakci nemela, ona byla opruzena z porodnice, musely jsme zahodit ubrousky a pampers. Ted pohoda, ale pouzivam jen dm a tesco neparfemovane. Ono ty ubrousky jsou fakt nejjednodussi, ja je mela na cestovani a pak jsem to zavedla I doma. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 22:56

Karja 

Jednoduchý - a pohodlný -  to určitě je. Akorát já jsem prostě nervózní když to vidim,  no klasická bába aka zlatá tchýně   Ale mlčim! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 23:32

barbucha tiež mám lepší pocit z umývania pod vodou než z obrúskov, mne to inak príde aj rýchlejšie, teraz mu proste strčím zadok pod vodu, za 15 sekúnd je umytý a za ďalších 20 osušený  a teda obrúsky sa mi priečia aj z eko hľadiska, kvôli tomu som vlastne začala používať látkové plienky.