Karja hele tak je otázka, jestli by byli nadšení kdyby jo:P
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Představuju si, jak je vynášíme z domu
. U nás by to už spíš bylo obráceně.
Karja Já se teda divím. Nic z něho netahám a neptám se a přijde sám. Já se našim taky nesvěřovala. S mamkou nemám žádný extra vztah a otec střílel po nápadníkovi i vzduchovkou (teda do vzduchu). Zas mi stačili bráchové.
Renusatko jojo, teď je v té fázi že mě ze srandy obejme a zvedne do vzduchu (dělala to i dcera![]()
viktorka_od splavu Mama asi jo, ta byla vzdycky zvedava, vsechny kluky doma vitala a dodnes se vsema ,,kamaradi,,. Minule se ji jeden bejvalej ptal, co mala a ze jsem byla hezka holka a takhle jsem si to zkazila.:-DDement!
Hele, nevyuzije nekdo myci olej na zadecek od eone? Kombinovala jsem to s tim perlanem, mam I rozprasovac na redeni s vodou, zaslu zdarma postou, expirace je 03/2019, je to nenacnute a uz to nevyuziju.
Karja Mám svůj, ale kdy se mám připravit, ze to přestanu používat? A proč
? Mám to menší balení, myslela jsem, ze je to doživotní zásoba až do nocniku?
MP Meri já jsem přestala používat až jak syn povyrostl a začala jsem mu mýt zadek ve sprše. Pro malé miminko je super, malá lahvička tak akorát. Nám zbylo jen trošku.
žluťásek a pri malom babatku by sa mal zadok umyvat tou emulziou aj ked umyvam v umyvadle pod tecucou vodou? O.o Cez den larkujem a zadok umyvam len vodou a nenatieram nicim, zatial zapareny nebol.
MP Meri Já taky jak žluťásek - vlastně až syn uměl stát ve vaně, začala být rychlá sprcha nejjednodušší řešení.
DrowRanger Pokud umýváš po tekoucí vodou, nic dalšího nepotřebuješ. Já to neuměla, tak jsem se musela crcat s olejíčky.
Pinot Noir tak potom super, aspon cosi :) ja ked onedlho uz maleho hadam neunesiem na 1 ruke, raketovo pribera sestra sa ma pytala ci kijim radioaktivnym mliekom
DrowRanger doma jsem myla pod tekoucí vodou, medvídka jsem měla namichanyýho ve spreji ven, na návštěvy a na noc, abych nemusela do koupelny. V umyvadle jsem myla dokud nezačal sám stát, pak už byla lepší sprcha.
Nejlepší se mi pro větší miminko zdála poloha v klubíčku, jednou rukou jsem ho držela pod koleny, záda opřená o moje břicho, druhou rukou jsem opláchla zadek a rovnou osušila plenou nebo ručníkem. Malé ručníčky jsem měla pověšené u umyvadla, aby byly pořád po ruce.
MP Meri Hele, ja zacala byt lina a cistim ji ubrousky. A jeste male baleni oleje mam. Jak chces, mne tech 100 ml teda neprijde jako velka zasoba, se spotrebuje urcite vic.
Synecek zacal rikat slovo maminka. Uplne me to dojalo.![]()
tv
To potěší.
tv
boží!
MP Meri Hele, ja zacala byt lina a cistim ji ubrousky.
A nevadí to? Já jsem byla zvyklá (za starověku ovšem) haranty mejt pod kohoutkem v umyvadle... zcela zásadně. A teď koukám, že snacha - kterou bych se línou nazvat neodvážila
- je čistí taky ubrouskama, což mě v domácím prostředí docela udivuje.
Teda bála bych se nějaký kožní reakce minimálně... jako stará škola, pro kterou nad čistou vodu není
barbucha To vis, ze je to lepsi vodou a nebo tim olejem s vodou a perlanem. Ale zadnou reakci nemela, ona byla opruzena z porodnice, musely jsme zahodit ubrousky a pampers. Ted pohoda, ale pouzivam jen dm a tesco neparfemovane. Ono ty ubrousky jsou fakt nejjednodussi, ja je mela na cestovani a pak jsem to zavedla I doma.
Jednoduchý - a pohodlný - to určitě je. Akorát já jsem prostě nervózní když to vidim, no klasická bába aka zlatá tchýně
Ale mlčim! ![]()
barbucha tiež mám lepší pocit z umývania pod vodou než z obrúskov, mne to inak príde aj rýchlejšie, teraz mu proste strčím zadok pod vodu, za 15 sekúnd je umytý a za ďalších 20 osušený
a teda obrúsky sa mi priečia aj z eko hľadiska, kvôli tomu som vlastne začala používať látkové plienky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.