tak som prave kupila prvu skolsku tasku a prvy zub sa uz kyve a coskoro asi vypadne. ten cas leti...

tak som prave kupila prvu skolsku tasku a prvy zub sa uz kyve a coskoro asi vypadne. ten cas leti...

Potrefenáhusa my taky měli od truelife a v pohodě. Byla v provozu denně asi dva roky a fungovala dobre.Teď jsem ji po nějaký době pustila a fungoval už jen zvuk, obraz se nenahodil.
Potrefenáhusa Ja měla dvě truelife (zničila jsem si jednu sama) a skvělý jako. Obraz detailní, signál přes x zdi nebo xdesitek metrů. Ona teda někomu vadí, že to neni ta kamera na baterky, ale já si tam dávala powerbanku, a taky že nabití, té rodičovské jednotky po x letech nevydrží nějak extra dlouho, ale jako s tím se musí počítat. Kamarádka měla Avent bez videa a ten zvuk tak jako šuměl, ale člověk nevěděl, co se děje, s touhle truelife šlo odposlouchávat hovory kolemjdoucích;-)
Potrefenáhusa My máme tuhle True Life a jsme s ní maximálně spokojení. To video je šikovné na našeho neklidného spáče, kdy podle zvuku to vypadá, že je vzhůru a přitom se jenom točí v posteli.
Běžím sem s horkým tipem. V sobotu je v Jindřichově Hradci letecký den
Jos No hele a nevěřila bych tomu, ale v Brně je opravdu úplně jinak, HORKO!! viktorka_od splavu
Aranel no tak jestli srovnáváš Jizerky s Brnem, co se týče teploty![]()
Aranel
:-))budes tu dyl?
Aranel Ale verila, ale stejne me to vzdycky kapku prekvapi. Ono staci Jizerky versus treba Jicinsko
. Vetsinou u Turnova se clovek muze prevliknout do letniho outflitu ![]()
Tak mě napadlo, jestli byste se nechtěla některá za nějaký příspěvek na nové a samozřejmě poštovné zbavit co nejmenších dětských botiček - zničených?
potřebuji je jen na trénink psa ve čmuchání vzorku, takže sháním fakt v jakémkoli stavu, nevhodném pro další nošení
(a ideálně víc kusů naráz, nakonec potřebuju nahromadit 10 bot)
Zu Co povazujes za nejmensi boticky? :-)
Jedete tu někdo s dětmi v geocachingu? Já jsem včera stáhla aplikaci, už máme první tři kešky a syn je absolutně nadšený. Mluví o tom celý den, přes den je chce hledat a už druhý večer spřádá plány, že si s tatínkem založí a schovají i nějaké vlastní.
Tak třeba tip pro ty nechodiče, co frfňaj nad výlety :)
Vari aby to nebyla 37, ale jen kvůli skladování ![]()
Zu Ja tady najdu spoustu bot, ruzne jsem je podedila a dvojcata je nemela nikdy na noze, takze naposledy ty boty byly noseny treba pred dvema lety? Jestli to nevadi, klidne ti je poslu.
Díky za tipy, objednala jsem Jimikovic truelife
Vari vůbec nevadí, moc děkuju, napíšu sz!
žluťásek ja nad tym uz niekolko rokov uvazujem (citaj dva krat za rok mi to napadne a za 5 minut na to zabudnem). Urcite by ich to bavilo. Uz vidim ako stiahnem appku, nieco naplanujem a objavim ju zas za rok.
žluťásek tak mi este porad, ktoruze appku si to mam zbytocne stiahnut do mobilu ![]()
Mrakoplas já mám tuhle, originál s logem. Ale v základním účtu nejsou vidět všechny kešky, některé se zobrazí jen s premium účtem. To zatím nechci platit, kdyby nadšení opadlo.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groundspeak.geocaching.intro
žluťásek vdaka, uz ju mam. Drzme mi palce nech ju aj pouzijem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.