dynda Evaeva Techmánie byla úplně skvělá, když to porovnám s Vida v Brně, tak mi přišla mnohem lepší pro menší děti, u většiny exponátů byl podle mě výraznější ten efekt akce-reakce, nebo jak bych to popsala. Prostě akce velká a hned, nebylo potřeba někde půl minuty točit kličkou, aby se něco rozběhlo.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila no vidíš, mně přijde, že si víc užili tu vidu
U obojího mi teda vadí, že je v té velké hale. Zatím vyhrává Kodaň, tam to měli fakt promakané (a taky 3x tak velké). Kluci teda tyhle musea zbožňují, já bych klidně dneska dala přednost té Zahradě (ale tam se tolik nechtělo ani tomu největšímu "klukovi" z naší skupiny)
Evaeva Možná, jak už jsem vaši kluci větší a vydrží déle točit tou kličkou?
Mě v té Techmánii nadchnula i ta zóna pro prcky za vodními hrátkami, jak byla velká, děti se tam dobře rozprostřely. Jenom tam jsme byli asi hodinu.
tv v dětské nemocnici je kožní ambulance, tak třeba fungují i v Ne
No ale akva teru musíme!!!! Zrovna tu vedem naše autovy debaty na nějakým parkovišti v příšerný bouřce, ve který se nedá jet, jestli tam maj i mambu a prej máme jít s housatkem samy!!!
tv v dětské nemocnici je kožní ambulance, tak třeba fungují i v Ne
V Brně bude dítě až zítra. Takže když tam dojde ve všední den bez objednání, vezmou ho?
tv Netusim, jak to je v Brne. Ale pred rokem jsme potrebovali na kozni s batoletem (krajska nemocnice). A tady berou neobjednane nove pacienty jednou tydne v sedm rano. Maji info na strankach. Sel muz a pristy tyden ja a v 6.55 uz jsme byli asi dvacati nebo tricati...cekani na dve hodiny minimalne, nezajem ze jde o dite. Nikdo te nepusti. To zase chapu, je to kozni ne urgent. No celkem sila. Kozaru je malo.
Jos
u nás je jeden kožní a je to hrozný ču*ák, doslova. Ve vedlejším městě by se mi dítě asi povedlo objednat, ale přijeli jsme z chaty včera, zítra syn jede do Brna, tak jsem doufala, že to půjde pořešit tam.
Myrtila máš pravdu, že ta Plzeň je hravější. V té vidě mi přišlo, že jsou lépe vysvětleny ty jednotlivé jevy, starší syn už letos ví a chápe. U těch malých je tohle ještě jedno, mladší si to užil všude. Ale líbila se mi ta část o obnovitelných zdrojích a vědecká šou byla skvělá. Ten přednášející byl fakt dobrý! Tak jako tak odjíždíme se zavíračkou a je to samozřejmě moc brzy
Škoda, že nemáme něco takového blíž.
dynda to fenovani i v lete je dobra připomínka, na to samozřejmě zapominam, diky! I vsem ostatním, nějak se s tím popereme.
Pěkně všem děkuji, objevila jsem dnes miminu ve vlasech seboreu
měla jí jako malá, když neměla vlasy, což jsem vyléčila mandlovým olejem, ale teď by to byla procedura na svěrací kazajku ![]()
Miminku zkus to Babe, ono teda stojí docela dost,já si ho nechala od pojišťovny, 205 má takové to kosmetika do 2 let příspěvek. Párkrát to umyjes a začne to mizet, moje holky by si to už vyčesat olejem moc nenechaly.
tv U nás na venkově je ještě pár kožařů, kde se to dá vysedět ráno. Tak držím palce, blbý je, že takhle bez informací se to těžko hledá, kde, kdy, jak.
U nas zas ta ohraná písnička, tchýně se nabídla, že si dva dny holky vezme, měly by tam i bratrance, a doma zas litanie, že nejedou. No tak nepojedou. To je materiál toto
Karja priznam se, ze nekdy deti nekam natlacim i pres jejich protesty. Vetsinou se to osvedcuje, protoze protestuji zpravidla proto, ze si zrovna v ten moment hraji a nemaji naladu, ale nedomysli to dal. A pak se jim tam libi a ja mam vyreseno. No ale nekdy protestuji, protoze se jim fakt nechce, nebo maji nejaky duvod, a to pak vazne nema smysl a je z toho akorat trestna vyprava. A nijdy nepoznam, ktery je to pripad![]()
Gatita Jo, tak tohle je ozkoušeno:-D
Viete mi odporučiť tenkú softshelovu bundu?
Evaeva V Praze nic takového není?
Ta část o obnovitelných zdrojích byla parádní, syn se přilepil na ten obří větrák hned pod schody a vypadalo to, že nikam dál snad ani nedojdeme
Celkem jsme tam byli asi 3 hodiny, pak už byl unavený a potřeboval spát, jinak by tam taky určitě vydržel déle.
dynda No, ale ta Dolní Pěna vypadá fakt dobře a ani to nemáme tak daleko! Tak super;-)
Myrtila ne, není. Nejblíž je tomu asi zemědělské muzeum (které je teda parádní), ale vyloženě takhle technické interaktivní muzeum i třeba pro větší děti v Praze není:( Jedině Plzeň nebo Liberec. Je teda pravda, že do Plzně to máme stejně daleko jako na druhý konec Prahy ![]()
Karja je to blbý, no. Ale vzhledem k tomu, jak to dopadlo nedávno, je to asi bez šance:( Ale jednou to určitě vyjde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY