Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 30. července 2023 21:08

Evaeva Vidíš, to mě nenapadlo, že tam toto nemáte. Ale zemědělské muzeum vám závidím, to zase mrzí mě, že tu něco takového není. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2023 21:17

Myrtila jo, to je super pro prťata. Ale máme to skoro stejně daleko jako do techmanie (MHD teda)

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 30. července 2023 21:42

Evaeva No já takhle přes hodinu už nerada s dětma řídím, když vím, že je to řízení, plus tam zapojení z mé strany plus řízení zpět, ale asi to hecnu:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2023 21:59

Karja tak držím palce!

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 30. července 2023 22:12

Karja ja som na opačnej strane. Deti tam ísť nechcú, zatiaľ návštevy končia zle. Ja by som ich tam nedavala. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 30. července 2023 22:27

letfenixa Jo, já taky ne. Byl to jen klasický povzdech, že u nás všechno při starém:-D

Offline Myrtila
5473 příspěvků moje polička 30. července 2023 22:38

Evaeva Takže si vlastně do té Pzně můžete zajet docela často, co? Když to máte skoro za rohem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2023 22:48

Myrtila no jsme na správné straně Prahy, do hodiny jsme tam. Ale deset zastávek metrem by bylo lepší;)

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 31. července 2023 07:20
Reakce na Potrefenáhusa:

No ale akva teru musíme!!!! Zrovna tu vedem naše autovy debaty na nějakým parkovišti v příšerný bouřce, ve který se nedá jet, jestli tam maj i mambu a prej máme jít s housatkem samy!!! 

​Copak Akva tera, je dobrá, je na co koukat, je u ní hned parkoviště, ale jsou to jen cca 2 a půl místnosti v přízemí činžáku. Ale expozice hadů v plzeňské ZOO! Tam je těch jedovatých spousta! A hned na ni navazují krokodýli v mixu s motýlím domem. Každá liška chválí svůj ocas a Plzeňák svoji zološku

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 31. července 2023 08:26

Archivářka to zní skvele! My už tam byli, ale to ji bylo něco přes rok, teď si to užije určitě víc! 

Online rasaNori
8883 příspěvků moje polička 31. července 2023 08:29

Holky jsou přes prázdniny ve školce, kam budou nastupovat v září obě na normální provoz. A doteď byly rozdělené, mala v malosich, velká ve starších, což bylo fajn i co se týče programu. Tak dnes tam přijedeme a info že i starší je v malých, protoze ve starších je moc děti tak ti co mají sourozence v malých jsou přesunutí dolů. Nepotěšili mě a myslím že i já jsem teď ráno nepotěšila reditelku

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 31. července 2023 08:41

rasaNori já jsem myslela, že velká jde do školy?

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 31. července 2023 08:52

rasaNori tak pres srpen to vydrzi a v zari snad daji velkou do velkych? Nebo to je naporad?

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 31. července 2023 10:47

rasaNori tech par dni to zvladne. Ja se redutelce ani nedivim, i ucitelky v MS maji deti a chteji dovolenou

Online rasaNori
8883 příspěvků moje polička 31. července 2023 10:54

Mohučanka ne, je jí 5, ještě má rok čas.

Kokoska je predskolak, takže to by byla poněkud podpasovka. Ale ne, spíš šlo o domluvu, ať si i malá zvyka že nemá ségru pořád za zadkem, protoze jsou jinak pořád spolu.

Candance jelikož je to soukromá placená skolka, tak mě moc neuspokujuje že to týden zvládne...

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 31. července 2023 12:00

rasaNori aha, já myslela, že jde už letos, když jsi tu řešila ty školní tašky (ještě jednou díky za tip na frii of Norway).

Za mě by to spojení bylo taky cajk, předškolák bude stejně až od září a předškolní výchova o prázdninách neprobíhá. Pokud jsi ale byla domluvená, že budou chodit odděleně, tak bych čekala, že se tě předem zeptají.

Jinak ve třídě, kam chodí dcera, jsou děti 3-7 let a nevadí to vůbec ničemu. Je jich tedy zhruba 12-14, dvě učitelky a asistentka. Mají pro ně program, kdy ve skupince kooperují děti mladší i starší a pak aktivity, na které se dělí podle věku. A zatím nebyl program, ne který by nemohla jít celá třída najednou.

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 31. července 2023 13:46

Rostíček spí a až se vyspí, vyzvednou si ho babi s dědou a pofrčí na týden do Jizerek, se dvěma sestřenicemi, na hotelu mají bazény, já mu snad i závidím

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. července 2023 13:51

dzizisketa Akorat je tu asi 13 stupnu . No aspon ty vnitrni bazeny vyuzije...

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 31. července 2023 16:36

Nemáte prosím vás tip na videochuvicku? Klidne i antitip, kamaradka doporučuje avent, ale 7 tisíc na to úplně nemám. 
mame avent obycejnej, potřebovala bych ale na dite vidět. Žádný extra vychyty asi nepotrebuju, nebydlime v hustý zástavbě, ani nechodim moc daleko, ale je to v jiným patre 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 31. července 2023 16:38

Potrefenáhusa Kamaradka byla spokojena s tou od true life, ale osobni zkusenost nemam.