ZuJá mám taky něco, ale je to nenošené třeba 5 let. Není to moc? Určitě dám dohromady třeba čtyři páry
Vše o těhotenství a dětech
Lukasko pozerá na youtube Minecraft, ako to hrajú českí youtuberi
takže česky si myslím, že už rozumie výborne a keď mi o tom rozpráva, tak hovorí už aj po anglicky niečo, čo ti youtuberi, až na to, že si myslí, že je to po česky ![]()
A na dovolenke sa mu páčilo tak, že tam bolo lepšie ako doma ![]()
A konečne som zažila to, že celý deň niekde sme, po navrate sa hrá na ihrisku a cestou na večeru je ešte plne aktívny a po večeri chce hrať biliard. Mat zdrave dieta, po 2 premárnených letach, je úžasne ![]()
letfenixa to je radost číst ![]()
letfenixa Tak ať už to vydrží :)
letfenixa To je krásný, užijte si i zbytek léta:-)
letfenixa to je skvělý ![]()
Dcera mi včera za večeři poděkovala slovy tenk jů maj frend ![]()
Ďakujem Vám!
Aranel no tak jestli srovnáváš Jizerky s Brnem, co se týče teploty
Ano, protože jsem předtím byla tam a teď jsem tady! (Ovšem dnes od noci prší a ochladilo se, abych si zbytečně nezvykala
)
viktorka_od splavu do pátku ![]()
Ríša má taky takové hlášky, dnes říkal: lets gou snídat ![]()
A včera jsem neměla čas ani chuť řešit jeho problém s Minecraftem v tabletu, chtěl změnit nějaká nastavení, nebo co, mně se na třech plotnách něco vařilo, tak říkám, počkej na tátu, tak za půl hodiny přijede z práce. A Ríša prý: to je otřesný, jak ty se mnou mluvíš! ![]()
![]()
Pinot Noir :-D:-D
Aranel dnes prisel do Brna podzim
a to proto, ze mame velkou pivni akci na zahradce, kde se neda jit dovnitr![]()
ale kdybys mela cas a chut ve ctvrtek odpo na rychly kafe tak by me to potesilo:-)
Prosimvás v jizerkach je dneska tak říjen, od rána leje, je zima a mlha, vyrazili jsme zas do iq landie. Tento nápad měli všichni z libereckého kraje. Ještě jsme chtěli do Babylonu plavat, ale myslím, že se tam nevejdem ![]()
žluťásek běžte radši do toho městského bazénu. Tam je taky tobogán, možná dva a kromě bazénu ještě vířivka. Babylon mi při poslední návštěvě přišel takový olezlý a bude tam hlava na hlavě.
Rychlý blbý dotaz. Chci vzít děti do Karlína na ten dětský boulder. Ale došlo mi, že vlastně nevím, co jim vzít za boty. Tenisky do tělocvičny, bačkory, nic?
Evaeva já už dneska chci leda do lesa, klidně v dešti!
My rádi jezdíme do Jablonce, tak je to super klidný a příjemný, velky brouzdaliště a venkovní louka.
Evaeva na boulder tenisky, aby jim to drželo na noze a nebyly příliš velké.
continuity tak že budou velké, nehrozí, mají z loňska, aspoň zjistíme, jak jim jsou
Díky.
Naši Jizerkáři jsou dnes na betlémech a na nějakých autech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY