MPLee Taky bych vzala větší Dupeto overal. Junior je podobné konstituce jako děti Potrefenáhusa a měli jsme ho od 8 měsíců kdy byl hodně ohrnutý, ale pro dítě pohodlný a právě teď ho ve skoro 3 letech ještě vezeme na dovolenou jako rezervní variantu na deštivé počasí ( nohavice prodlouží gumáky a rukávy jsou OK). Pořád to tu píšu, ale za mě nejlépe investované peníze do dětské garderoby.
A nejoblíbenější zábava juniora v našem miniobytňáčku je zalézá si dozadu k věcem a hrát si na jeřáb a překládat náklad, pokud nemůže ven.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee Malej je spíš malej, ale taky jsem vzala větší a nijak v tom neplave.
Zina já houby ráda sbírám i jím, ale lesní houby jím jen ty, které jsem sama našla, očistila a připravila, případně od své mámy. Nikomu jinému nevěřím stran nejedovatosti, ani bezčervivosti.
Tohle mám stejně, a co mi je nemá kdo sbírat a mně to samotné nějak nejde, tak je jím jen výjimečně.
Anema díky! To je ten 74-86 nebo 80-92?
MPLee 74-86
MPLee no ale zase když je hezky;)

Poraďte prosim, co funguje na seboreu ve vlasech? Starší s tím měl vždy problémy, ale v jakem stavu se teď vrátil z prázdnin od babi radši nebudu popisovat. Nějakou první pomoc a pak osvědčený sampon asi. Já mu to jinak vždy jen oloupala, ale to teď určitě nepůjde. Diky.
Malenge Synovi docela zabira Baby squam krem od Biodermy.
Můžete mi doporučit kožního v Brně, který bere i děti? Je to docela naléhavé...
MalengeNám zabral na děti Babe šampon na seboreu. Holky mají 5,3 let.
Malenge na tu dospělou seboreu je to velmi individuální, mne ten vichy nezabírá vůbec, občas nizoral a nejlíp kelual od ducray (hledat sampony označeny DS) - ale meni se to i v case a rocnim období.
na tu dětskou prý dobře zabírají sampony Babe, co doporučuje karja vys a na větší deti nevim, ale na mimina má Frída takovej fajn a fungující houbicko/kartáček-hrebinek (jak vsivacek, ale mekkej a zahnutej) - zmekcit, odrbat a vycesat
zkouseli jsme i ten babysquam od biodermy, ale je to krem a na ty vlasaty deti mi to nepřijde moc prakticky už
Možná to děláš, v tom případě se omlouvám za neradu, ale mým dětem seborea zmizela, když jsem je začala po mytí hlavy fénovat - že se ta kůže nezapaří při schnutí. A je fuk, jaký šampón používám. Teď v létě, jak je koupání a máchání a žádný fénování, tak se jim to samozřejmě vrací.
A přidávám se tu k milovníkům aktivit v Dolní Pěně, vracíme se tam rok co rok. Ta ZOO je úplně přesně akorát rozměr, co i ty malé děti poberou, necháváme je tam volně pohybovat, protože jsou pořád na dohled.
Můj objev loňského léta je Depo 2015 v Plzni. Letos mají interaktivní výstavu Trnkova Zahrada a hraní s hromadami lega. V areálu se dá krásně strávit celý den.
dynda tam jsem chtěla dneska. Ale děti si vybrali techmanii:( (Teda původně jsme měli úplně jiný plán, ale ranní bouřka nám to překazila)
dynda na ty výstavě už jsme byli v kutny hore i na kladne a koukam, ze budeme muset i do Plzně!
My máme letos v plánu depo a druhý den zoo. Techmanii mám jako záložní plán, kdyby na zoo nebylo počasí. A Akva tera ve městě znáš? Plus musíme udělat vyjížďky trolejbusem ![]()
dynda akva terra neznám. My chtěli původně do Říčan na kolo/procházku. Plzeň máme celkem kousek, takhle rychle jsem jiný záložní plán nevymyslela. Zoo jsem nabízela, ale to je prý nuda.
Edit: hadi
tak to beze mně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY