Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39057 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 09:49

MP Meri soucitim moc,u nás je to společný spaní a uspavani taky úplně na pytel. Mimino má teď nějaký řvací období, lehatko, houpatko i kocar jsou v bdelym stavu v 90% uplny no go, k tomu má v 8 měsících zase 9 kilo. A když náhodou chvíli neřve, přijde starší sestra a nějak ji zmastí...

obe mi přijdou docela dobrý spáči, ale jedna bez druhý

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:23

rasaNori Blízko rozvodu jsem každej večer, když přijde muž z práce a vítá se s dětma se slovy: "tak coo, jak jste si to dneska užili? Byli jste někde na kole, koupat se nebo na výletě?" ... Přičemž já jsem rada, ze jsem se dožila večera a došli jsme samozřejmě maximálně před barak, což moc dobre ví

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:24

MP Meri koukam ze mas doma podobny model jako ja.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:28

rasaNori Jako jemu nejde co do nasazení nic vyčíst, maká od rána do večera, doma toho taky udělá dost, dětem se věnuje a na poličky taky nečekám věky, ale do pusy si fakt nevidí.

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 15:32

Tak zítra na Výtoni?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 15:33

dzizisketa já s tím počítám! Počasí má být taky příznivé.

Offline Kokoska
35177 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:05

Budu pristi tyden 4 dny s osmiletym vnukem u Vyskova. Mame v planu letiste ve Vyskove, hvezdarnu, ZOO, dinopark, Punkevni jeskyne. Co je tam jeste zajimaveho pro deti? 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:09

dzizisketa Evaeva pocitam s tim! V kolik?

Offline Řvousenka
1043 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:11

KokoskaLanové centrum Velká dohoda u Holštejna. Do Punkevních jeskyní doporučuji udělat rezervaci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:12

Kokoska kromě Punkevních jeskyní (dopředu zarezervovat!) je v jeskyni Výpustek asi 2x denně dětská prohlídka, taky je potřeba rezervace. 

Edit: tady píšou, že jen v sobotu a ve středu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:15

711990 pro nás je dobrá ta půl jedenáctá

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:17

Kokoska v Brně do science centra. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:21

Kokoska ještě jsme byli v Boskovicích na zřícenině a pak v pilskem údolí, kde jsou různé mlýnky. Ale to nevím, jestli ho bude ještě bavit. A Vida v Brně, co doporučuje continuity je skvělá. A u Punkevních jeskyní u parkoviště nevynechte dům přírody, tam je super interaktivní expozice.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:25

Jsemmposledni dobou taky nejaka vyflusla. Bez nalady, vsechno mi vadi, jsem protivna.  Minuly tyden cely na tabore, coz se nevyvedlo. Ani zabavou, ani pocasim. Pro me celkem stres i cesta (nalozit vse, odridit pres 200 km pres Prahu...). V sobotu me skolila nejaka strevni chripka, mam tri kila dole belem chvile a v sobotu jsem nespala.  Nastesti si mama vzala maleho a muz ji ho dovezl uz v nedeli, abych mohla jit v pondeli slouzit. A jsem pitoma, protoze od pulnoci byl klid a stejne jsem nezabrala. Akorat jsem si hledala clanky o detech, co jeste ve 3 letech nemluvi .Pak pro dite 80km, dve hodky spanku u mamy a zpet. A to jsme skoncili v kolone na dalnici skoro na 2h...doma mi vsechno pada na hlavu, zitra do prace, cely pristi tyden taky. Vlastne nechapu, jak tu vsechny mistni zvladate skolku a pracovat. Ja uz jsme z te logistiky uz uplne unavena. Doma vsude neco rozestaveneho a chlapovi je to fuk. On to proste vubec nevidi, ze mame vrtacky i na gauci. Ted kluk konecne spi a ja tu radsi pisu na mobilu, nez abych uvarila. Jesteze nakup dovezl rohlik

Online continuity
43653 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:26

Kokoskaještě je ve Vyškově letecké muzeum, ale to je spíš pro fajnšmekry. Kdyby byl kluk náhodou postižený jako my. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:27
Offline Kokoska
35177 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:28

Rezervaci do jeskyni mame, i kdyz jsem trochu zaspala a chytla jsem  posledni mista v den odjezdu rano. Brnu bych se radsi asi vyhnula, ale kdyby bylo nejak hnusne, asi by to slo. Asi by ho bavil i Spilberk, vezeni a tak Mozna dame kousek na kolech, detske bych vzala a pro me neco pujcila v ubytovani (dik za tip na Nemojany, uz ani nevim, komu). Na koupani to bohuzel asi nebude, do "akváče " teda nejdu! Kouknu kudy do Boskovic a na Holštejn, diky!

Offline Kokoska
35177 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:29

continuity letiste je v planu, mame tam znameho a slibil, ze nas provede i tam, kam se bezne nechodi. Muzeum podle chuti, uvidim, jak ho to bude bavit.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:36

Evaeva Kokoska dzizisketa  Počítám s tím a vidím to taky na tu půl jedenáctou. 

Ještě zmiňuji  Suya Len A samozřejmě kdyby se ještě někdo chtěl přidat, tak určitě doražte (hřiště na Výtoni :-).

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 16:39

Kokoska V těch Boskovicích je teda i zámek kde provádí, nejen hrad/zřícenina.