Jsemmposledni dobou taky nejaka vyflusla. Bez nalady, vsechno mi vadi, jsem protivna. Minuly tyden cely na tabore, coz se nevyvedlo. Ani zabavou, ani pocasim. Pro me celkem stres i cesta (nalozit vse, odridit pres 200 km pres Prahu...). V sobotu me skolila nejaka strevni chripka, mam tri kila dole belem chvile a v sobotu jsem nespala. Nastesti si mama vzala maleho a muz ji ho dovezl uz v nedeli, abych mohla jit v pondeli slouzit. A jsem pitoma, protoze od pulnoci byl klid a stejne jsem nezabrala. Akorat jsem si hledala clanky o detech, co jeste ve 3 letech nemluvi
.Pak pro dite 80km, dve hodky spanku u mamy a zpet. A to jsme skoncili v kolone na dalnici skoro na 2h...doma mi vsechno pada na hlavu, zitra do prace, cely pristi tyden taky. Vlastne nechapu, jak tu vsechny mistni zvladate skolku a pracovat. Ja uz jsme z te logistiky uz uplne unavena. Doma vsude neco rozestaveneho a chlapovi je to fuk. On to proste vubec nevidi, ze mame vrtacky i na gauci. Ted kluk konecne spi a ja tu radsi pisu na mobilu, nez abych uvarila. Jesteze nakup dovezl rohlik