Kokoska Boskovice jsou trochu z ruky, kdyžtak westernové městečko. Není to takový Disneyland jako Šiklův mlýn, maji mj. super představení Poklad na stříbrném jezeře
Vše o těhotenství a dětech
Kan jj
Řvousenka jee, Stribrne jezero by se nam libilo,
Akorat jsem si hledala clanky o detech, co jeste ve 3 letech nemluvi
.
a cos vyguglila?
u nás se to docela rychle od těch 3.narozenin zlepšuje, dneska mi rekla, ze není holcicka, ale kluk Pepa a na koleni má velkyho pindika! ![]()
![]()
(já ne hočička, já kuk, Pepa, í bibík tady!!! aby sis představila tu řeč, moje mama mi na moje jasani, ze konečně zacala mluvit, rekla, ze takhle ale tříletý děti nemluví, ale já se fakt raduju)
Jos nevař, když dítě spí. Odpočívej!
Zní mi to dost šíleně, hlavně to ježdění 80km daleko v kombinaci se službami. Nějaká šance, že by si mamka vzala malého na pár dní asi není, co?
Potrefenáhusa to se poddá, vždyť skládá souvětí ![]()
JosNezapomeň, jak tuhle situaci ,,nic nestíhám,, vyřešila MP Meri
;-)
Já vím holky, že ode mě to odpustite!
JosJá si taky neumím představit, jak budu pracovat plný úvazek, a to nejsem doktor, včera jsem si už na kalkulačce počítala podporu na pracáku:-D. Nebo možná někam, abych si tam vyřídila všechny nákupy a všechno;-)
Kokoska K Brnu bych jenom dodala, podívejte se dostatečně předem na cestu, trasy a dobu trvání, včera začali rozšiřovat D1 kolem 195. km a na jihu všude okolo, na D2, vídeňské, ve vesnicích okolo... byl úplný dopravní kolaps. Je tu k tomu navíc asi milion menších uzavírek okolo, jako tunely a nějaké okolní silnice, a k tomu se tam staly nějaké nehody.
edit: Jinak na Kraví hoře u hvězdárny jsou teď na týden obří planety, večer svítí, to by se osmiletému mohlo líbit, pokud tam dojedete ![]()
Jos to zní náročně ![]()
S tou řečí - v těch třech letech se stejně nic moc nedá dělat. Pokud máš pocit, že to je opravdu mimo normu, můžeš si nechat napsat žádanky na logopedii a k psychologovi, ono se na to pak dost dlouho čeká. Ale logoped s takovým prckem zatím moc nezmůže (s Viktorem nic nezmůže ani ve čtyřech letech teda, ale věřím, že běžný čtyřletý už spolupráce schopen je).
Nejsem příznivec takového toho chlácholení, to neřeš, náš Pepík taky nemluvil do pěti let a dnes je z něj moderátor v rádiu, protože jsem samozřejmě jako matka v těch třech letech věděla, že jsou tam další problémy a nejde o obvyklé pozdní rozmluvení. Takže jestli máš blbý pocit, začni u pediatra, nenech se odbýt, ale připrav se, že řešení je zdlouhavé a logopedie vás ze spárů nepustí dlouho.![]()
Myrtila to jsem vcera zaznamenala, bude to asi drsny.
Myrtila nestraš, jedeme do D1 v sobotu ![]()
Řvousenka jee, Stribrne jezero by se nam libilo,
Mají to fakt vymakaný
Mrkni na jejich stránky, jsou tam termíny a rezervace vstupenek.
Potrefenáhusa No ze bud to dozene snad nebo ma vyvojovou dysfazii. Proste si za tri tydny u doktorky na kontrole reknu o zadanku na logopedii. Pro jistotu. Syn mam jeste 5 tydnu, tak snad pujdeme ve vasich stopach. Navic ma zkracenou uzdicku. Na reseni jsem se ptala v porodnici, u doktorky a pokazde i zubarky. Nikomu se do strihani nechce a chteji "cekat". Boze. Syn taky nejak "mluvi". Ma par normalnich slov a par zkomolenin a ty spojuje do kratkych vet. Nekdy si povida sam o sebe, ale tomu nerozumim vubec. Ale to srovnani s vrstevniky proste boli.
Evaeva Jojo je, ted tady mamka bude tyden u nas. Ale obcas takhle ad hoc resime neco akutniho. Treba jak chodim ctvrtky do prace. Ma ho mit muz, jenze treba minuly tyden mi vecer volal, zdesen. Ze ma jednani na ministerstvu. No tak kluk musel k mamce, ja si nemuzu jen tak vzit volno. V zari jde syn do skolky, nastesti. Ted to bylo taky napul akutni, hlavne odpadl i muz.
Jos nám rekla doktorka, ze se začíná neurologii a ze ještě chvíli pocka, jestli ji nerozmluvi kolektiv, než nás do ty série vyšetření uvrhne
Karja plny si nedam ani nahodou. Hele...ale mozna treba za rok
. Pinot Noir Dekuju. Vim jak to tu casto resis. Ctu pozorne. No uvidim, odbyt se nenecham.
Jos jo, to chápu, ty akutky jsou naprd, do práce si ho těžko vezmeš:) Tak si pořádně odpočiň za ten týden.
Josžádanka na logopedii je dobrý nápad, s tím bych ve třech letech asi neotálela. Ale nemusí to nic znamenat, synovec začal mluvit úderem 3. narozenin, do té doby používal tak 10 slov - citoslovcí. Žádnou diagnózu nemá, ale já osobně bych ho na tu logopedii vzala dřív, chodí asi od 4,5, teď je mu pět a pořád se musím soustředit, když mi něco říká, spoustu písmen neumí.
Jos Potrefenáhusa jo, to je pravda, neurologii jsme taky absolvovali.
Řvousenka je to bohuzel vzdycky az od 18 hod., to asi nevyjde. Prece jen je to kus od Vyskova, no uvidim. Ale mozna jindy, vzdyt neni vsemu konec :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY