Len to, že musí být nalačno, je na tom snad nejhorší. Snad to budete mít rychle za sebou. Syn nesměl loni před operací ani pít, to jsem ho hodně litovala, na řadu přišel až někdy po 12., nakonec mu teda ještě okolo deváté povolili hrnek čaje. Snášel to rozhodně líp než být já na jeho místě.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Třeba tudy budete objíždět dálnice, pak jako když to najdete ![]()
Myrtila no to je právě otázka, protože tohle je u nás tak na tři hodiny minimálně
Ještě se mi nestalo, že jsme na vodních hrátkách byli dostatečně dlouho![]()
dynda Já nemuzu říct, ze bych hlídání neměla, ale je to takové nárazové, třeba si syna babicka z ničeho nic vezme na 3 dny na víkend, zavolá třeba ve středu, jestli máme nějaké plány. Většinou to beru vsema deseti a jsem vděčná, ale jak to není průběžný, tak se to na práci moc neda použit.
Ale dneska jsem měla opustak na jógu, cejtim se jak znovuzrozená, kromě toho, ze teda ty zrdcadla ve fitku jsou dost nemilosrdny a trochu mi posramotily sebevědomí
Příště na to kašlu a půjdu do vířivky.
Jos Tonda se rozmluvil s uderem tretich narozenin, do ty doby to byly fakt jen slova, ktery ani neskladal do vet...o rok pozdejc recituje basnicky:D ale tu dysfazii mu logopedka nakonec diagnostikovala, rikala ze by tipovala ze ma lehkou expresivni dysfazii, ze proste nedokaze pretvorit to co slysi, do mluvenyho projevu. Ale ze fakt jen lehce. Nesedi na nej vetsina tech typickejch popisu. Ale o tu logopedii jsem si pred rokem rekla, poprve jsme byli hned po tretich narozeninach, to ho vysetrili a rekli ze mame prijit za trictvrte roku, az bude lip spolupracovat. A ted teprv zaciname chodit pravidelneji a odstranovat vady vyslovnosti. Ale ve skutecnosti ho zatim vsechno naucila moje mama, ktera ma kurz logopedie pro pedagogy
uroven vyslovnosti je porad pro okoli priserna, ale zlepsuje se to...
Tak zítra na Výtoni?
Je, tam jsme se zrovna taky chystali. Že bych taky ...? Není to blby, když už se všichni znáte
?
MP Meri není to blbý a neznáme
Aspoň já osobně neznám půlku zítra očekávaných. S tebou to bude nadpoloviční většina.
MP Meri Určitě přijď, my se všichni neznáme a já navíc mám blbou paměť na obličeje, tak nevylučuju, že se budu někomu představovat opakovaně.
Jen přijď!
Dik za vsechny rady a tipy! Trochu se to komplikuje tim, ze pojedem v pondeli, takze spousta veci je zavrenych, a ma byt hnusne, takze kdovi jak to dopadne s venkovnima atrakcema.
Kokoska Ta vida otevřeno nemá? Tu bych fakt doporučila, zvlášť při blbém počasí. Jestli to mátě aspoň trochu při cestě. Nebo ten výpustek, v jeskyni neprší. Pokud je vnuk nadšenec do letadel, tak tam bývala továrna na letadla nacistů, my tam byli na normální prohlídce (ne té dětské) a kluci to zvládli skvěle. Průvodkyně jim prohlídku trochu přizpůsobila (mimo nás tam byla akorát druhá skupina s dětmi), jsou tam modely letadel, pár zachovalých/opravených místností té továrny,...
dzizisketa myslela jsem cestou Pernštejn, ale jedem v pondeli, no.
Evaeva Vida je nekde u vystaviste, ne? Ja bych se tomu Brnu fakt rada vyhnula.
Kokoska nevím, ale bylo to celkem v centru. Řídil muž. Možná ti někdo Brněnský poradí, kde zaparkovat a pak MHD. Loni bylo rozkopané něco v Brně a taky jsme se tam chvíli motali.
My zítra nedorazime, pro mě je to teď bohužel už fakt moc velká challenge, ale mrzi mě to, zvlast když po poslední akci v Praze pribyly nový slova Tonda, Šárka a baterka ![]()
Evaeva ja se omlouvam, ted to vypada, ze mi neni nic recht. Ale mam v tom trochu zmatek, musim si to utridit a promyslet. A pak mi do toho chlapecek stejne hodi vidle nejakym svym pozadavkem ![]()
711990 Dekuju a ostatnim taky za reakce. S logopedii jsem asi smirena. Ono i ja docela rackuju, na logopedii jsem taky chodila. Muz nema vady reci, ale ma papir snad na vsechny dys vady, co existuji, krome matiky
. A divni jsme vsichni, syn je navic kopie hlavne meho taty, ktereho pry v prvni tride oblekaly a obouvaly starsi holcicky. To mu vlastne v jine podobe vydrzelo do tech skoro 70. Stale ma na vsechno "lidi". Takze to bude asi narocny...hlavne aby mluvit vubec zacal.
Kokoska vůbec se neomlouvej. Tuhle nechuť řídit po městě chápu, k tomu ty uzavírky ještě
baltik jeste jsou ve hre taky ty Dolni Kounice, to by se dalo. Takze mame na vyber severni a jizni trasu, neco z toho vymyslim.
No já nevím, jestli osmiletýho kloučka budou bavit obvodové zdi starého kláštera? Jinak tam nic-moc není? Zámkohrad, synagoga a židovský hřbitov? To už bych ho vzala raději na brněnskou přehradu a parníkem na hrad Veveří. Bystrc je bočkem, tak se nemusíš centa bát. No a ten Tišnov, tam chcípl pes úplně. Pernštej je dobrej a jezdí z parkoviště vláček až nahoru, tam už se parkovat nedá, jak to bylo dřív.
Evaeva Vypadá to, že bysme nemuseli vůbec čekat, trochu na to spoléhám. Už jsme párkrát na odběry šli a i na naší pediatrii (mají tam laborku extra) nás vzali vždycky hned, ani jsem si nestihla sednout, to je super. A tyjo, nemoct ani pít takhle dlouho mi přijde kruťárna. Ale já jsem slabej kus, jak nemám svoje pravidelný jídlo a pití, hrozně mi klesá tlak. Dítě je v tomhle asi po mně.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY