Ze bych tak zkusila svoji situaci vyřešit taky:-D? Dneska říkal kamarád, že se hrozně těší až jeho žena začne chodit do práce, že se mu finančně uleví....no tak nechtěla jsem ho úplně uvést do reality:-D Že tady na venkově ten poměr nabytých peněz a ubytého času nevychází úplně růžově aby se na to mohl těšit:-D
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila pojedem nejak po poledni, to by snad kolem Brna nemusela byt nejaka spicka. No vezmu tablet, kdyztak se kluk zabavi nez projedem.
Tohle období je hrůza, obdivuju, co všechno zvládáš. Já jsem dost pracovala, ale měla jsem hodně hlídání a pomoci od rodičů. A dávala jsem si velký pozor, abych nebyla sama doma po páté večer - tam začínalo to správný peklo - 3 různý večeře, koupání, unavený děti, uspávání ve dvou místnostech... Je pravda, že časem se to zlepší, teď už je to všechno mnohem míň hrozný.
Koukni do SZ, napíšu k tomu kočáru detaily.
Kokoska Bohužel mám pocit, že na D1 je kolem Brna špička tak nějak pořád
Pokud to jde, mrkněte se na situaci ještě během cesty, někdy pomůže sjet už na Rosice a nechat navigaci najít nějakou trasu okolo. Ten jih teď stojí úplně každý den.
Myrtila spíš ty tablety, tak velká svačina neexistuje ![]()
Myrtila jj, ona mi to navigace taky nabizi podle konkretni situace. Spis jsem koukala na severni trasu na Tisnov a Blansko, treba se tam nekde jeste zastavit, musim na to jeste kouknout.
Kokoska souhlasím s holkama, od včerejška je cestování jakýmkoliv směrem do/z Brna strašné, bez zapnuté Waze vůbec nevyjizdim. Včera mě rozesmál komentátor dopravního zpravodajství, když poté co popsal jak to všude stojí, že pokud to opravdu není nutné, tak že bude lepší se další 2 roky Brnu vyhnout ![]()
dupali to vypada, ze pojedem pres Svitavy a Olomouc ![]()
Edit - napsala jsem to jako for, ale vzhledem k tomu, ze vychozi bod nebude Praha, ale Chotebor na Vysocine, to pri pohledu na mapu zas az takova blbost mozna neni ![]()
Řvousenka je to bohuzel vzdycky az od 18 hod., to asi nevyjde. Prece jen je to kus od Vyskova, no uvidim. Ale mozna jindy, vzdyt neni vsemu konec :)
To je blbý, jedině tam přespat...?
Jos náročné to je, všetko.
Ale ja už celkom začínam vidieť svetlo na konci tunela. Teraz na tej dovolenke jedol v podstate bez pišťania, síce nano porcie, ale jedol. A keď nastala zmena plánu, tak sa vôbec nezrutil svet, ale povedal aha a bolo. Po návrate na izbu si samostatne kreslil. Akurát že je človek vyčerpaný z tých rokov predtým a aj nervy má vycukane.
Kokoska jeste v oslavanech je Permonium
Řvousenka taky by to cestou zpatky slo, dobry napad.
baltik jeste jsou ve hre taky ty Dolni Kounice, to by se dalo. Takze mame na vyber severni a jizni trasu, neco z toho vymyslim.
Zina My nakonec musíme ráno do nemocnice (nic akutního naštěstí, jen vyšetření), tak nevím, jestli to stihneme a jaká bude nálada.
Jo a jdeme i na odběry. Víc než úkonu samotnýho se bojim, jak zvládnu udržet příčetný dítě od vstávání do odběru, musí nalačno. Tady jede od rána gramofonová deska "hamham, ještě papat a dáme si něco k snědku"![]()
Zina Dekuju, dorazime (ja, syn a bricho
)
Kdybyste chtěli vidět pořádně hradovatý hrad, tak si zajeďte na Buchlov.
Kokoska Kdybyste jeli na Kounice, tak v Bratčicích na návsi je super hřiště s vodními prvky (náhradní oblečení a boty s sebou
), byli jsme tam zrovna dneska a i chlapečci kolem 8 let se tam pěkně zabavili
Organizovali to tam a obsluhovali pumpu a vodní šroub, prťata jim pomáhala
V Tišnově je také velké hřiště i s kavárnou, je to vedle hřbitova, kdyžtak můžu najít přesnou lokaci. A mezi Tišnovem a Hradčany je rozhledna.
Evaeva To chápu ![]()
Myrtila pojedem nejak po poledni, to by snad kolem Brna nemusela byt nejaka spicka. No vezmu tablet, kdyztak se kluk zabavi nez projedem.
potvrzuji že jet na Brno je teď hrozné pořád, směr z Prahy do Brna bývá stabilně nejhorší mezi 15-17hod
Myrtila Bratčice vypadají skvěle! Budeme teď trochu dál, ale stejně ukládám, díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY