Vše o těhotenství a dětech
Kan tak tajemno, ne? Ale dik za tip na prýgl :)
Kan mého skoro šestiletého klučinu by zdi starého kláštera bavily, víc než plavba (to vydrží tak 15 minut). Ale je to samozřejmě zastávka na půl hodiny.
Tabea ty jo, díky. To by byli odvaření.
Len já vůbec nechápu, jak to mohl zvládnout tak dobře. Myslím, že jsem mu ráno trochu loknout dala, ale stejně. Samozřejmě si stěžoval, ale nebrečel apodobně. Já bych na tom byla jako ty.
MP Meri S tou prací tě fakt obdivuju. Pro mě je to uplněnepředstavitelný. Já mám teď sicepeklko peekels táborama, ale je to měsíc v kuse a pak už jen drobnosti co si můžu udělat kdykoliv.
No a já si táborový program spestřila o svoje antibiotika
Navíc jsem zjistila, že jsem nezabookovala kempy na dovolenou, jak jsem si myslela, takže máme pár nenavazujících kempů a mezi tim nic. Místa co jsme chtěli jsou plná a já nemám absolutně čas to řešit. Odjezd příští týden. Krása ![]()
MPLee ve Švýcarsku se dá spát mimo kempy v sedlech horských průsmyků. Loni vyzkoušeno. Jinde moc ne.
Kokoska Jj, Vida je přímo u výstaviště, v epicentru těch uzavírek. Byli jsme tam minulý týden, to ještě nebylo uzavřené všechno, co teď, a byla to dost katastrofa
Kdyžtak můžu dát jenom místní tip, přes den (6-17 h) se tam v jejím širokém okolí parkuje i na modrých zdarma, což zřejmě dost lidí neví a hledají místo bez modré čáry, takže paradoxně zaparkovat se tam docela dalo ![]()
Evaeva Tady jsou ty vodní hrátky takové menší, je to v jednom s velikým hřištěm, část je pro menší děti a část peo větší, je tam i ten megatobogán, co tu byl nedávno na fotkách. Syna jsem odsud nemohla dostat ![]()
Len já vůbec nechápu, jak to mohl zvládnout tak dobře. Myslím, že jsem mu ráno trochu loknout dala, ale stejně. Samozřejmě si stěžoval, ale nebrečel apodobně. Já bych na tom byla jako ty.
a to mu ani nedali nic infuzí? ![]()
Dcera si kdysi na státní svátek rozrazila ret. V nemocnici řekli, že jí to sesijou, ale nevěděli, kdy na ni přijde rada. Tak jí vrazili infuzi. Nakonec jsme čekaly asi od 11 dopoledne do 7 večera.
Myrtila asi si teda Vidu odpustime, ale dik za parkovaci tip.
Kokoska ale tu Vidi si zarad napriste. Je skvela. Co katakomby pod Zelnym?
Candance V Brne pod Zelnym trhem? Pisu si, muzem Brno nekdy pojednat samostatne, i s prehradou. Dik!
Kokoska V Brne delaji i vyborne komentovane prohlidky, pokud by ve vasem terminu bylo tema, ktere by vas zajimalo, tak taky doporucuji
https://www.gotobrno.cz/festival/autenticke-prohlidky/program/
Tabea ne, to byla plánovaná operace, to se chodí takhle na lačno. Poslední jídlo i pití je večer kvůli narkóze.
Myrtila já se koukala na fotky, jim stačí fakt málo ![]()
Evaeva do večera bez pití je tady specialita pražských nemocnic. A těsně před pak přijde sestra se sklenici a práškem. Kámoška aneztezioložka z Ustí mi říkala, že oni čistou vodu po douškach normálně povolují, dokonce k tomu pití nabádají ( už si teď nepamatuji dokdy). Napíchnout infuzi úplne dehydrovanemu pacientovi musí byt taky paráda.
Evaeva Jojo, u ní to právě taky šili v narkoze. Nevěděli, kdy přijde na radu, tak jí rovnou lupli výživu. Byly jí teda čerstvě dva.
continuity Tekutiny stop dve hodiny pred operaci. Uvazuje se i o zkraceni intervalu, ale obecne je to takto. Jidlo je 6h. Ale na oddelenich si to stejne jedou po svem at reknes, co reknes
baltik my ted mame na Morave jen 4 dny, v pondeli prijedem a ve ctvrtek se vracime, to se neda vsechno stihnout. To bude chtit fakt zajet do Brna samostatne. Ty prohlidky vypadaji zajimave, zvlast strasidla by urcite mela uspech!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY