continuity já to nějak přetrpěla. Sice mi vadí i na obrázcích, ale to se dokážu překonat.
Vše o těhotenství a dětech
Jimik hasičský auta z playmobilu vydrží všechno.
Helmu domu díře přineslo ze školní exkurze z muzea "Svět hasičů" u nás ve městě. Už jsem ji odlifrovala k našim, teď straší tam. Myslím, že by byli rádi, kdyby se jí zbavili. ![]()
Mne vadia ryby, a hoci som robila, čo sa dalo, očividne som to preniesla aj na dieťa.
continuity za mňa jedine ísť sa porozprávať s učiteľkou.
continuity U me to vygradovalo vekem, na gymplu mi to vadilo, ale nedelalo se mi vylozene fyzicky zle jako ted, takze ty poznavacky jsem nejak dala. Nas biolog byl sice blazen, ale ruzny fobie chapal.
Jj, tatínek má prave taky regulérní fobii a teď musí s holčičkou do vsech těch terarii a na zmiji gabunskou třikrát
no takhle se to dělá při terapii fobií - opakovaná expozice. Vám vlastně malá tatínka léčí ![]()
Vari Jojo, chápu to léto je fakt jiný, taky si myslím, že mě to přejde, vymyslet program v tom podzimu, zimě bez sněhu bylo děsný.... Ale nějaký kratší odpoledne občas, abych mohla děti vzít někam i ve všední den, to by mi vyhovalo;-).
Vari To mi povídej, mě to čeká příští týden a taky se mi nechce věřit, že to tak rychle uteklo. Přijde mi to jak včera, kdy jsem juniora poprvé držela v náručí.
continuity asi bych spíš zkusila sehnat někoho, kdo jí od ty fobie pomůže.
(Já vím, sehnat terapeuta je jako vyhrát loterii....)
Karja nejlepší by bylo mít v létě volno, že jo? Tak leda, že bysme šly všechny učit ![]()
dupali continuity No malému budou za chvíli tři roky, takže nějaký kriticky náhled na situaci od něj neočekávám
. Prostě chce pejska a hotovo.
Keď sme mali prvé pomaturitne stretnutie, tj po promociach, tak moja triedna mi povedala - je dobre byť pre učiteľkou pre ženu, keď ma deti. Síce to trvalo dosť rokov, kým som sa mamou stala, ale teraz vidím, že mala pravdu.
Ja mela vzdycky strach z hadu, ale celkem se mi to ted v materstvi dari prekonat. Kdyz jsem totiz videla, jak tatinek na dite prenesl svuj strach z pavouku a dite jeci, kdyz nejakeho vidi, aniz by s nim melo nejaky blby zazitek, proste jen proto, ze blbne tatinek... Tak jsem se rozhodla, ze za zadnou cenu to na sobe nedam znat a prekonam to. Jasne, kdybych potkala ziveho hada nekde na ceste, tak asi uplne klidna nejsem. Nebo kdyby nam zase proplaval nejaky kolem lodi (to bylo strasne fuj!). Ale v zoo, s vedomim, ze jsou za sklem a tak mi nic neudelaji, je uz chodim obdivovat.
Jimik kritický náhled mít nebude, ale u nás celkem pomohlo sdělení, že pes nesmí na hřiště, ale venčit potřebuje, tj. čas strávený na hřišti bude kratší.
Jimik nepotesil by ho plysovej? Naše dite si ho tuhle vybralo v obchode s plysaky v zoo, měli tam krásný všechny možný divoký zvířata a ona potřebovala pejska - ale je hodně oblibenej, skoro jako kočička z ikey
já ji chtěla koupit plysovyho hada a tatínek zakazal i to
letfenixa zároveň mi přijde těžké mít odpoledne ještě kapacitu na svoje děti, hlavně teda pokud učíš v MŠ a doma máš stejně staré dítě. Ale v mém případě by to hlavně nebylo dobré pro ty vyučované děti ![]()
Zuzuli ten môj strach z rýb si myslím, že na syna najviac preniesla moja mama
ja som sa snažila vždy ovládať, ale od babky počúval- vidíš tu rybky? A vieš, čo by robila tvoja mama? A potom farbisty popis, čo by som robila.
Zuzuli U me je to fakt furt horsi a horsi, tuhle jsem v lese malem dostala infarkt ze zakrouceny vetve. Deti vi, ze maminka nema rada hady, ale vic to zatim neresi.
Evaeva My můžeme mít v létě i 6 týdnů volna, i víc, ale musíš si to napracovat dopředu přesčasy:-D, což teda no..... Ale brala jsem to jako jeden z benefitů té práce, že pokud tu dovolenou mít budeš, tak ti jí prostě celou dají v pohodě o prázdninách.
Evaeva ja byvam strasne ohučana a psychicky vyčerpaná. Lebo na hodinach sledujem seba, aby som sa nepomylila, sledujem žiakov, či počítajú správne, odpovedám na milión otázok, rozmýšľam, čo zajtra. A do toho vychovavam a napominam.
Potrefenáhusa jak já mu rozumím. Plyšového hada bych sice povolila, ale aktivně rozhodně nenabízela ![]()
Zuzuli jseš dobrá. U mě se to věkem taky spíš zhoršuje, ale děti to podle mě ani nevědí. Náš mladší se (kromě větráků
) bojí různých mušek a to vůbec nevím, kde vzal. Nikomu nám hmyz nevadí. Já teda taky nevím, odkud mám ty hady, takže si myslím, že je to prostě vrozené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY