Vpadnu sem s dotazem, potřebuju pořešit něco kolem rodičovského příspěvku a naposledy jsem to řešila na jedné pobočce Brno-venkov, nevíte, jestli zase musím jít na tu konkrétní, nebo můžu na jinou v rámci Brna-venkov, takže stejného okresu, kde je víc poboček? Jsem v úředničině naprosto marná
a když jsem přecházela po přestěhování z jiného okresu na ten venkov, vypadalo to pro úředníci jako téměř neřešitelná situace ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meriupřímně si myslím, že potřebu spánku moc neovlivnis, rozhodně ne nějakým omezovanim. Dokud dítě potřebuje spát, spát bude. Navíc je pro vývoj mozku lepší, aby spalo, když to potřebuje. To bylo moje druhé, ta by byla spala ještě ve škole, kdyby ji nechali. Kolikrát si vlezla do kuchynky a tam hodila desetiminutovku nebo to doháněla po víkendech.
Byla jsem s detmi 3 odpoledne na koupališti,namazala je stejně jako sebe. Takže děti úplně v pohodě a já na zádech fakt divný rudy obrazce a to jsem teď dva dny seděla s ručníkem přes záda... Chci ty jejich geny. Spalila jsem si i prdel, tu jsem si totiž nemazala. Přehodnotim veškeré natírání svoje i jejich, asi přidáme no!
Karja A mazala ses stejnym kremem?
Vari No jasně, namazali jsme se dětskou 30 nebo 50:D:D
Karja Moje mala je cikanska princezna, mazu ji detskou padesatkou a je sneda jako blazen, asi se u ni projevily madarsky geny, na rozdil ode me. Junior je zase skoro albin, oni jsou fakt dvojka k pohledani :-D.
Jimik bohužel ji nemáme ani jsem ji nehrála, ale četla jsem na ni pochvalné recenze, tak bych se nebála a koupila.
A ještě teda dodávám, že v hasičském období u nás udělala obří radost plastová dětská hasičská přilba a hasičský pyžamo z HM :)
žluťásek Díky za komentář, jdu nakupovat ![]()
Jimik na Agate s kódem DESKOVKY sleva 12 %, není zač ![]()
Jimik jo a hasičskou sadu za pár korun mívali v pepcu, nevím jak kvalita, asi nic extra. Nemáme ji, ale syn ji tam chodil okukovat :) byla tam přilba, malej hasičák, nějaká sekera nebo něco takovýho. A celý to stálo možná 120 korun?
žluťásek Ty jo, tomu říkám komplexní služba, nejen doporučení, ale i sleva, skvělé a děkuji.
Pyžamo už mám objednané, hru se slevou taky a helmu jsem našla v Megaknihách.
A jinak u nás nastalo období "chci pejska". Dost mě zaskočilo, že takhle brzo a naprosto jednoznačně, ne zvířátko, pejska. U nás to neuspěje kvůli tatínkovi, který je zarytý nepřítel chování psů v bytě, poté co jim v dětství sestra do malého panelákového bytu přivedla čuvače. Každopádně junior na to jde dost mazaně a poříd útočí dotazy typu. A tatínku, ty nemáš rád pejsky? A proč je nemáš rád? A já s ním budu chodit na hřiště. Na psí hřiště. ![]()
Jimik já myslím, ze naše brzo přijde na to, ze by mohla chtít toho hada... teď jsme obrazili ty dvě zoo a ona porad mele: ty hadi, mami, ty hadi!!! Had spinka, velkej had, mimi had, cernej had, zelenej had, zmije...ty hadi, mami, ty hadi!!!!!v ty plzeňský zoo jediný, co ji vytrhlo, byly ještě vitriny s houbama...a to tam jezdil lemur na želvě, ale bylo to bohužel ve stejný expozici jako měli par hadů...

Potrefenáhusa tak ji slib, ze az bude vetsi, prihlasis ji do krouzku chovatelu plazu, ze s vlastnim hadem by se ji daleko od maminky asi nelibilo ![]()
Kokoska hlavně daleko od tatínka!!!!!
Potrefenáhusa u me je had taky neco, co bych doma nesnesla, mam regulerni fobii. Jesterka by mi nevadila, ne teda slepys, ale jak to nema nohy, at si to leze ode me co nejdal.
Kokoska Mam to stejne, jesterku zvladnu, pavouci mi nevadi, ale z hada je mi zle i jen na obrazku. V Zoo mezi plazy chodi s detma jen sambo, ja bych tam umrela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY