Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:46

Kokoska Jj, tatínek má prave taky regulérní fobii a teď musí s holčičkou do vsech těch terarii a na zmiji gabunskou třikrát

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:46

Potrefenáhusa Ja cekam venku, ja bych to nedala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:48

Kokoska Vari ať chovají doma šneky, pavouky, strašilky nebo ješterky, ale hady nikdy

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:49

Vari

Potrefenáhusa mate statecneho tatinka! Az bude dite v puberte vykladat, jak "Von je fakt nemoznej!", tak mate protiargument

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:49

Potrefenáhusa já bych to nezvládla, akorát bych na ně přenesla svojí fóbii. Takhle můžu prostě říct, že hady nemám ráda a finito, ale v té expozici bych se chovala fakt divně.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:51

A nechapu, kdy se to stalo, ale dneska jsem posledni den na rodicovsky, od zejtra nastupuju na par tejdnu na neplaceny volno. Uteklo to strasne rychle!

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:52

Evaeva uz jsem myslim psala o kamaradce, ktera se kdysi ocitla v bode, odkud to bylo vlevo mezi hady a vpravo mezi pavouky, oboji "miluje" stejne. Uz nevim, kudy to s ocima pribityma k podlaze prosla, ale byl to jeden z tech zazitku, ktere jsou silne, i kdyz ne uplne pozitivni.

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:53

Jimik nevím kolik je malému, ale u nás pomohlo jedno víkendové hlidani jorkšíra od sousedů, s tím že syn i dcera byli jediní kdo jej venčili, bydlíme také v bytě. Pejsek navíc fakt nonstop vyžadoval házení balónků, takže po víkendu vyhodnotili, že je to fakt hodně práce a starostí. Kdybychom měli barák se zahradou, tak nevaham ani já a máme nejen psa, ale i kočku. 

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:53

Vari dovolenou sis vybrala? Mam pocit, ze po rodicaku je narok i za tu dobu RD? 

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 08:58

Kokoska Jen za materskou a tu plus zbytek radny dovoleny jsem si vybrala mezi materskou a rodicovskou. Ja s tim pocitala, rodicak jsem si kvuli pojisteni na jare trosku prodlouzila a sefova od zacatku taky souhlasila s tim, ze se kvuli skolce vratim az v rijnu.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:02

Vari tak jsem si to spletla. Jo, utika to moc, na detech je to videt nejvic. Ovsem pobavil me syn - vsichni jsme se rozplyvali, ze nejstarsimu vnukovi je uz 8 a jak to uteklo, a on suse pravil No vida, ja mam pocit, ze se o nej starame 15 let, a ono osm!

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:06

Vari Jo, furt jsou malý,všechno se to vleče a najednou to nějak rychle skočí!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:06

MP Meri ja prave chvalim nejvic nazivo. Deti, muze, kamaradky, rodice... ze neco udelali dobre, ze jim to slusi, cokoli. S tim nemam problem, ale online je pro me asi porad jiny svet, jak nekoho neznam osobne, tak se zdraham mu psat nebo reagovat, asi jsem online introvert pritom nazivo chvalim i cizi lidi, nedavno parfem jedne prodavacky, saty pani, se kterou jsem koukala do stejne vylohy.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:08

Karja jo a kdyz se z deti konecne stanou ti partaci, co si spolu krasne hrajou, tak je clovek soupne do vzdelavaci instituce a vrati se do kolbenky :-D.

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:15

Jimik u nás pomohlo, že si pejska pořídila kamarádka, ale chodily už do školy. 

Najednou to měla z první ruky. 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:16

Vari Přesně tak! Jako já už tak týden marně přemýšlím, jak to vymyslet, kde vzít prachy a nepracovat a mít víc času na ty děti. Konečně jsou v pohodě, já můžu být bydlenkou v novém, dělat montessori pokojíčky a bioštrúdly a podobný kraviny:D. Ale nechci se rouhat, tento týden mi dvakrát přivezla pplkem zasilku paní s dítětem, včera jsem se jí ptala, protože mě to zajímalo, jestli musí nebo chce a jede třeba kousek a prý fakt nemá hlídání, takže ted jezdí s ní. To je děs.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:19

Karja Ja se do prace fakt tesim, uz tak jsem doma dyl, nez jsem chtela, ale s juniorem to do jesli fakt neslo. Ted v lete je to taky jiny, sedim na terase, piju kafe a oni si krasne sami spolu hrajou, na podzim, az jim budu muset delat animatora doma, tak je jeste rada nekam soupnu.

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:19

Prosím vás, zcela vážně se ptám, jak jste ty pavoučí a plazi fobie řešili ve škole. Dítěti vadí hadi i na obrázcích, budou mít bohužel novou učitelku přírodopisu, která baziruje na poznávackach, neudělat nelze, je za to opravdu hodně známek. 

Doteď si spolužačky na ten obrázek pavouka prostě položili penál a to šlo. Ale neměli ty poznavacky. 

U nás tím nikdo netrpí, tak tápu. Mám shánět nějaké potvrzení nebo co?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:20

Lamicka Haha, já to mám úplně přesně naopak, já jsem on-line extrovert, klidně napíšu osobní zprávu Třeštíkový nebo se projdu na videu v plavkách, ale pochválit vlastního muže, že hezky vyrobil regál, to mám problem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:20

Vari to jsem přesně říkala, když syn nešel do školky hned ve třech letech, že si ho konečně můžu užít, když jsem si ho vypiplala. Stejně jsem byla doma s druhým. No evidentně si to budu užívat ještě dlouho