Evaeva no muz ma 1.9m a nohu 43
takze zas uplnej opak...tak uvidime
Vše o těhotenství a dětech
711990 no vidím to jasně, zatímco moji kluci se v pubertě zaseknou, tak Tonda teprve chytne slinu ![]()
Máme v partě dvě rodiny, kde jsou všichni hodně vysoký (holky 180+ a kluci ke dvoum metrům), ale do puberty jsou jejich děti vcelku průměrné, rozjedou to až pak a to i holky.
continuity jojo, my menší máme skoro všichni shodné vzpomínky typu "až do páté třídy jsem byl mezi většími" ![]()
Rosťa má taky 28. Teda doufám. Radši mu vyzkouším papuče, abych nebyla za týden překvapená ![]()
Z jiného soudku teda, konečně jsme se dostali na výlet do Tábora, strašně jsem se těšila a je to tu moc hezký, ale! Zrovna dneska tu probíhá přímo v tom hostorickém centru závod na horských kolech (dává to smysl, co?) a ty uličky jsou křížem krážem uzavřené páskama, motáme se tu v nich a pořád něco obcházíme
Nevím, kdy sem muže zase dostanu, a přitom to, na co jsem se tu nejvíc těšila, že si to tu v klidu procouráme, se tu dneska vůbec nedá
(frustrace level milion)
Evaeva závidím dospělý hovor. U nás jedou zas fekální hovory, počítám že je to důsledek setkání s miminem v rodině. "Vařila myšička hovínko, na zeleným hrnicku, když to hovínko uvarila, všechny myšky poprděla, napřed dala Martínkovo hovínko, tomu druhymu na martínkovy čůránky, ..." a různý obměny na tohle klidně přes půl hodiny v autě pořád dokola. A smějou se tomu jak blázni. Bych si myslela, že už to mají za sebou....
Tabea no jak jen to říct, dospělé hovory jsou v menšině, fekální humor nás taky ještě neopustil ![]()
continuity jojo, my menší máme skoro všichni shodné vzpomínky typu "až do páté třídy jsem byl mezi většími"
Já mám 173 cm od svých 13 let a byla jsem nejvyšší ve třídě ještě v osmičce, měla jsem z toho mindrák. O 3 roky pozdějc na srazu základky už bylo ale všechno jinak.
Jinak výška dítěteje u nás taky trochu téma, spustila to teda doktorka, která si naházela údaje o růstu do tabulky a pak mi řekla, že se ještě vejdeme do rozmezí a že to budeme sledovat.
Tabea tohle je tak moc strašný. Syn si tím prochází právě teď, obohaceno ještě o hlasité krkání. Z toho můžu vyletět z kůže.
žluťásek to mate dobrý, ze až teď, naši duplopanacci jedli curankovej dort naposled včera...
Teď u nás proběhlo měření noh, a velká má 18,5 cm na 7,3 cm, mala má 15,5 na 7,3. Takže se nedivím, že má blbý nehty na malickach
au! Já teď namerila 15,2 x 6,6, i tak je většina úzkých
Tabea Počkej, ale ty už máš ty děti celkem veliký, ne? Já se těšila, že tu naši ty fekální humory přejdou alespoň dřív, než nastoupí do školy!
DruIřekla bych, že u holky je šance, ale za podpory mladšího bratra, no nevím nevím![]()
DruI Jo, taky bych myslela, že v osmi letech už to přejde. Ve školce to šlo vždycky ve vlnách. Učitelky rikaly, že když v září přijdou do školky děti, co mají ještě plínu, tak se rozjede záliba ve fekalnich tématech. U nás to teď začlo, co viděli novorozenýho bratrance.
Evaeva No já právě doufala, že ji to přejde dřív než se mladší bratr naučí mluvit :)
U nás to přišlo až po šestém roce, tvl. Snad se vybouří dom a na hřišti a nebude to moc prezentovat ve škole, hehe.
Zrovna finišuju objednávky a seznamy do školy a tyjo, pastelky za pětikilo, nůžky za dvě, au. Boty na tělák dostane z dekáče, budou levnější než ty pastelky. Snad mu sednou, hehe.
Ani ne 4leta dcera nosí aktuálně keen sandaly ve velikosti 30. Doufám, že tímhle tempem nebude pokračovat, jinak bude jednou shánět dámský boty ve 45 :) ale věřím, ze ona je velká jen proto, aby přežila staršího brachu, kterej ji dává pekne zabrat...
Tabea tohle je tak moc strašný. Syn si tím prochází právě teď, obohaceno ještě o hlasité krkání. Z toho můžu vyletět z kůže.
to nesnasim! Kdyz si syn pozve kamarady, tak to je kámo sem, kámo tam, a do toho krkaji. Ti kluci to snad maji vrozene, nebo co!
žluťásek My meli tu vybavu taky dost drahou, nakupovala nam to skola, ale platili jsme nemaly peniz, na ty pastelky jsem taky zirala. A mam dojem, ze v pololeti uz jsem musela kupovat dalsi, pulka se poztracela a ze zbytku byly tricentimetrovi spacci. Ted uz jen budu asi doplnovat nejakym low costem, skola je cerna dira na ty pomucky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY