continuity my tu máme dětský hřiště dohromady se školním hřištěm, takže z piskoviste mám ty jejich hodiny v přímým přenosu a skoro mi přijde, ze ty děti chodí ve stejných botách, ve kterých chodí normalne kazdej den do školy
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek ano, taky mají mít ještě lepidlo a nůžky. Používají je taky dost, hlavně samozřejmě v předškolácích. Každý tam má svůj košíček, to je fajn, že to nepoužívají jako erární.
Jo ale jinak jsem si tu nechtěla stěžovat, syn se do školy těší, ráda mu koupím co se mu líbí a z čeho bude mít radost.
Ale na ty ceny valím oči docela. Dělala jsem objednávku v Luxoru, chtěla jsem tam přidat i ten školní seznam. Sada 3ks gum kohinoor s obrázkem krtecka za stopade?!?! Hustý, hustý. (jinde maj gumu bez krtka za 6, ty za stopade nekupujem :-))
žluťásekstarší se už vytěšovala, jak si půjde nakoupit věci do Luxoru. No tak jsem ji ujistila, že může, ale do Alberta. Nejmenuji se Rothschildova.
Evaeva jo, já jsem mu koupila taky pořádný (byť ne stabilo za petikilo, hehe) a byla jsem ráda, že to má ve svém penálu, ztratil jen jednu :)
Celý rok si vedli čtenářský deník, co četli po obědě, to si pak kreslili do sešitu. Je to fakt krásný, říkala jsem si, že v něm možná budeme pokračovat i doma a může si kreslit i co čteme spolu.
Momentálně ale čteme beletrii úplně minimálně, dnes večer jsme četli v posteli atlas vesmíru a Atomové dobrodružství s profesorem Astrokocourem
nejoblíbenější je periodická tabulka prvků a pak mě zkouší ze značek. Už je zas umím docela dobře :-))
Já nakoupila v SEVTu, všechno dvakrát-třikrát, na doplňování, a moc nechápu, kde ty ceny berete. Nebrala jsem nejlevnější, ani druhý nejlevnější model, takže nůžky kolem 40 Kč, pastelky 150, gumy po 10 Kč. ![]()
A škola mi udělala radost možností objednat si svačiny, bude to pečivo/pečivo s něčím + ovoce nebo zelenina. Takže totéž, co bych mu dávala s sebou z domu. Mám radost, za prvé to přidělené jídlo sní s větší pravděpodobností a bez keců, a za druhé - nemusím na to myslet. ![]()
continuity hehe, to kamarádka loni dala čerstvý stredoskolacce petikilo na sesity. Tak slečna šla do Luxoru a koupila si tam 3 kusy za to petikilo ![]()
Krásný, s kytičkama ![]()
Pinot Noir tyjo, to je fajn! U nás mají nějaký mléčný automat a rodiče na kartu nabíjí peníze, to je fajn, že jogurty nemusí být teplé v tašce. Ale musím nejdřív kouknout, co tam mají za výběr.
Já pořád sleduju na instagramu ty vypiplané krabičky s dokonalými svačinkami. Ale myslím, že moje dítě beztak bude chtít rohlik se šunkou a nakrájený jabko a mrkev ![]()
žluťásek na to atomové dobrodružství jsem na jaře asi koukala v knihovně, ale tenkrát to na něj bylo docela složité. Ale vzhledem k tomu, že atomy jsou teď u nás téma (už řešili i nějaké ty kvraky nebo co), tak to možná půjčím.
A je vtipné, jak se mu teď pletou pojmy. Tuhle se mě ptal na štěpení Jupiteru (myslel Uran) a jestli si pamatuju, jak si s tátou stavěli z Marsu (myslel Merkur)
A jak můžu mít v těle málo železa (teda spíš, jak můžu mít v těle železo), nechápou už vůbec.
Pinot Noir to je super. Na jedné mojí základce to tak taky fungovalo, ale pochybuju, že to mají do teď.
žluťásek u nás by byl rohlík se šunkou a jablko každý den. Vzhledem k tomu, že je to i večeře, zdá se mi to dost jednotvárné.
. Ale když to připraví někdo jiný, je to najednou nějaké lepší, nebo co, takže sní i to, co by mi doma hodil na hlavu.
Ověřeno školkou. ![]()
Pinot Noir kluci taky celý tábor nosili ty samé svačiny. Mladší jí aspoň různé druhy ovoce, ale starší chce akorát jabka a banány a když máš přichystat dopolední i odpolední
A ještě musel být Brumík, to budu muset nějak vysvětlit, že do školy každý den nebude. No mám na to rok.
Evaeva ty pojmy mi teď připomněly... Ríša si nalepil na nohu kousek izolepy a říká mi: Víš, jak se to jmenuje, když si takhle nalepíš na nohu proužek a utrhneš ho i s chlupama?
Debilace.
A dodal k tomu: Já bych si tu debilaci teda nemohl dělat!
![]()
Evaeva štěpení Jupiteru a stavění z Marsu, to je rozkošný ![]()
Astrokocour je u nás n.1, jen ta Pod hladinou ho absolutně nezaujala. Otevřel to a prej to můžeš vrátit, ryby mě nezajímají
ale ty atomy, vesmír a lidský tělo si čte pořád. V originále jich vyšlo ještě víc, tak moc doufám, že budou pokračovat i v češtině. V originále vyšly dokonce i Astrokoťátka pro nejmenší ![]()
Evaeva v orionu mají formu na domácí brumíky, peču je často :) akorát teda jen výjimečně se hecnu na dvoubarevný, aby měly tlapičky, ouška a čumáčky kakaový. Daj se v pohodě i zamrazit.
To jen tak až budeš mít s třetím medvědem většinu dne volno a mimino bude pořád spát... ![]()
žluťásek mně se líbíla teorie relativity ve formě leporela, to byla tak úroveň pro mě![]()
Ten astrokocour mi taky přišel fajn, asi si to nechám jako tip na dárek.
Pinot Noir debilace ![]()
U nás jsou rovněž pomazánky a mnoho druhů ovoce, zeleniny, omáček i polévek jedovatých, zatímco ve školce je vařili dobře. Hmm
Ríša nikdy nezklame
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY