Evaeva relikt to možná je, já to normalne nepoužívám, nic nesladim.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, to je mi jasné. Právě mně zajímalo, proč při zvracení zrovna tohle.
Potrefenáhusa ja kupujem detský čierny čaj bez kofeínu.
Potrefenáhusa Tak je dobrý, že ti to zrovna letos může být jedno, za dva tři roky by se tě ta rekonstrukce dotkla víc.
letfenixa ten mám teď shodou okolností teď taky, ale nerozpakovala bych se jim v takovém stavu dát i normální kofeinový.
Potrefenáhusa jo, to je mi jasné. Právě mně zajímalo, proč při zvracení zrovna tohle.
Je to monosacharid (glukóza) a tím pádem se vstřebá rychleji než běžný cukr(sacharoza, disacharid). Proste rychlý zdroj energie, není potřeba nic štěpit.
Evaeva nám teda v Motole důrazně kladli na srdce, že malé děti rozhodně nemají ani na zvracení dostávat černý čaj nebo colu.
Potrefenáhusa dávám toho kulíška ledově vychlazeného. Kolem roku ho plivala a nechtěla, minule se dožadovala dalšího a dalšího. Po té první zkušenosti jsem koupila ješte rehydratační roztok RS od Hipp. Je ochucený - banán a tuším že ještě jablko? Nicméně je to ultrahnusný. To jsem nezvládla pozřít ani já a ještě člověk skladuje skleněné lahvičky
Co zkusit takový ten "domácí" recept? Dává se v nějakém poměru cukr, lžička soli, voda a šťáva z pomerančů. To by mohlo být chutnější.
MPLee rada bych napsala, ze doufám, ze to byla ojedinělá eskapada, ale s tím nástupem do kolektivu asi muzu cekat cokoliv
proc se nesmi dávat cerny čaj, to slysim fakt prvne?
Potrefenáhusa právě kvůli kofeinu. Cola navíc kvůli cukru a kys.fosforecne. Když už nejde ten rehydratacni roztok, tak ten čaj nebo minerálky bez bublin jsou nejlepší volba. A glukopur se dává jako rychlý zdroj energie, lepší než sacharoza. Nicméně když nemáš doma, tak dáš cukr, no.
Já bych ty pokyny zas tak nežrala. Slabý černý čaj u dítěte, které nemá problémy se spánkem a řeší to nějaký akutní problém, nemůže být takové zlo. Však se tím nenalívá denně.
Allysa proč vadí ten kofein? Myslím takhle ojediněle, ne že bych nalévala děti kafem
Vím že se teď brojí proti kole, dětem jsem jí ještě nikdy nedala, ale mně na žaludek pomáhá, takže kdyby nezabral čaj a kulíška nechtěli, přijde mi lepší dát pár lžiček koly než nic.
Evaeva přesně tak, ty coly se má stejně dát jedna dvě lžičky, ne vypít půl litru. Mě taky někdy pomůže na rozhoupaný žaludek.
To je vtipný s Motolem, nám zase v Krči na pohotovosti výslovně doporučili (slabý) černý čaj s glukopurem a zmrazit nebo vychladit, od té doby to úspěšně praktikujeme, např. dneska místo školky po dvou měsících ![]()
continuity no přesně. Chápu, že je to hnus hnusů, ale půl deci jim neublíží.
Allysa proč vadí ten kofein? Myslím takhle ojediněle, ne že bych nalévala děti kafem
Vím že se teď brojí proti kole, dětem jsem jí ještě nikdy nedala, ale mně na žaludek pomáhá, takže kdyby nezabral čaj a kulíška nechtěli, přijde mi lepší dát pár lžiček koly než nic.
Kofein v tomto případě může u citlivých dětí žaludeční potíže zhoršovat, čím menší dítě, tím menší dávka stačí.
A ano, když jsem byla dítě já, tak se to doporucovalo, stejně jako jsme běžně dostali endiaron nebo acylpyrin, no dnes jsou jiné možnosti.
Allysa dobře, ale když ti ten kulíšek nepozře? Jsem ráda, že to vím. U mě je ten čaj druhá volba po vodě se šťávou.
Allysa a do statistiky Endiaron ani acylpyrin jsem nikdy neměla, ani v dětství
Evaeva No jasne, pokud dítě odmítne pozrit cokoliv jiného než Colu, tak ho tím nezabijes. Ale prostě kombinace cukru, barviv, kofeinu, bublinek, sladidel ... je pro poslední možnost, ne doporuceny zázrak proti zvracení a bezva možnost na zavodneni organismu.
Allysa a do statistiky Endiaron ani acylpyrin jsem nikdy neměla, ani v dětství
Tipuju, že jsi mladší než já, nebo byli tvoji rodiče napřed ![]()
Mmch, pověst léčebných účinků Coca coly pochází z doby, kdy obsahovala opravdu koku, ta má slibované účinky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY