Potrefenáhusa deti chtějí strašně do Paříže a bude muset muž s nima sám. Já uz jsem tam byla víckrát než bych skutečně potřebovala, za mě se to město hodně přeceňuje. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Prázdniny jsem komplet až do první brigády trávila na naší chatě. Udělali jsme pár výletu, jinak jsem byla tam a s bandou jsme chodili k řece, do lesa, stanovali na zahradě ( v noci litali po cele vsi). Nebyli peníze a nás táta na dovolený není. Máma si cestovani vynahrazuje až teď v důchodu. Já kdysi dovolený musela prohodit, dnes se snažím jednu dovolenou udělat lehčí a vyhradit si par hodin na pláži či v zimě u bazenu
continuity ja tam byla myslim 4x a jela bych zas, mne se tam libilo. Ale bojim se, ze bych si zkazila dojem, uz pri te posledni ceste asi pred 15 lety jsem mela pocit, ze je to tam spinavejsi a chaotictejsi nez driv - natoz ted.
Prosím vás, jak do těch děti cpete kuliska? Dala jsem do toho lžíci glukopuru, ale porad je to nesnesitelny, internety ještě radej zeleninovej vývar (ten nemám) nebo brcko (nepomohlo)
(Měli jsme doma včera nějakou blici epizodu a přišlo mi, ze dost málo chodí na malou, ale tohle ochotna spolknout nebyla, max tu první lžíci)
Evaeva Pro mě to moc jiný svět ani nebyl, protože spousta dalších mých kamarádek a kamarádů nikam nejezdilo, jakože nikam extra, fakt to byl týden na Lipně nebo jeden rok jeli a dva roky zase ne, těch co jeli do zahraničí bylo poměrně málo, ale jako samozřejmě to teď vidím jako hrozný extrém:-D. Segry nacpaly docela na ty tábory, i zahraniční, ale já jsem sama nikam nechtěla.
Potrefenáhusa Moje deti ochotne polknou i rybi olej, ale kuliska jsem do nich nedostala, bylo to fakt blby, mala si spojila, ze kdyz neco pozre, jde to z ni hned ven a nic nechtela snist ani vypit, ani mliko. Existujou i nejaky ochuceny roztoky, ale ty jsem jeste nezkousela.
Mě to taky nepily a to jinak ochotně snědly lecos, včetně třeba toho imunoglukanu. já bych ji dala jakoukoliv neprojimavou tekutinu, vodu, caj.
Karja to je tim venkovem:) Travivala jsem podstatnou cast prazdnin u babicky na malomeste (ale v hezkem kraji) a ty deti tam taky nikam moc nejezdily. Proste byly doma, na zahrade, nekdo mel bazen, kdo nemel, chodilo se k rece nebo na koupaliste. Ty moje kamaradky jely s rodici na tyden nekam a to bylo vsechno. Nejezdily ani na zadna soustredeni nebo tabory, jako moje prazske spoluzacky.
Gatita asi jo, prázdniny v paneláku byly dost za trest.
Gatita Jo, jakoby my jsme furt něco dělali, lítali s půl vesnicí po venku, chodili na koupák v podstatě každý letní den, i na ten statek k prarodičům do ještě větší prdele se jezdilo, jen to bylo 10 kilometrů:-D. Ale jakoby my jsme nejezdili určitě kombinací nedostatku financí a že mamka není vůbec cestovatelský typ, plus jako asi neměli pocit, že se nudíme doma a nemáme prázdniny.
Ja vzdycky zavidela mejm kamaradkam, ze jsou v lete doma, my s brachou byli vzdycky tri tejdny u jedny babicky, tri tejdny u druhy, pak dovolena s nasima a konec :-).
continuity Vari jo, to jsem ji dala. Ona pije naštěstí docela ochotne. Měla jsem obavu, jestli jsme ji nějak včera neuvarili bez klobouku pod mrakem, ale dneska je docela blivno i mne, ona je už ok
rybi olej ji ochotne s tím multiimunem (nepodvadim, ví, ze to s tím míchám), má to takovou intenzivni chuť cocacoly, ale ten imunoglukan mi přijde taky desnej. Je blby to míchat půlnapul s tím multiimunem? Jinak to muzu asi vyhodit
Potrefenáhusa klidne to smichej, ten imunoglukan je jsou jen betaglukany s ceckem, ne?
Vari asi , dik
Potrefenáhusamě ten imunoglukan děti pily hodně ochotně. Musela jsem uklízet lahvičku. Ještě to zkus, třeba to byl jen prvotní šok.
Potrefenáhusa jestli už neblije, tak bych se na kulíška vykašlala a pomalu doplňovala takové ty tekutiny, co se běžně radí. U nás teď pěkně dobře zafungoval ten černý přeslazený čaj, ale pokud už to není akutní, dala bych jí víceméně na co má chuť.
continuity tak my mohli být na té chalupě, ale naši tam dovolenou netrávili (jakože by měli dovolenou oba dva a byli tam společně). Karja my bývaly tak tři týdny po různých těch táborech a soustředění, pak dovolené s rodiči a co nám zbylo, byly jsme s babičkou na chalupě. Mně to teď přijde až moc, ségra to má taky tak, fakt za celé prázdniny nebyla doma dohromady víc jak čtyři dny. Přitom už je jí 14, klidně si bude týden číst,...
Evaeva jo, dneska už ne, já to zkoušela včera, když to bylo akutni
Potrefenáhusa já ho vytáhla jen jednou a taky to nechtěli. Ale oni v té akutní fázi nechtějí skoro nic, tak jdu cestou nejmenšího odporu a dávám jim třeba ten černý čaj. Naštěstí to nikdy nebylo nějak blbý, že by to trvalo dlouho nebo že by zvraceli příliš urputně.
Potrefenáhusa ja mam enhydrol s prichutou, tusim banan? Nas frflos to vypil ale popravde si uz nepamatam ci to bolo hnusne alebo nie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY