Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30058 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 08:10

Koupila jsem Ríšovi troje kalhoty v H&M, které mu kupodivu krasně sedí, jedny džíny, dvoje bavlněné pláťáky, nemohla jsem uvěřit svým očím, že mu konečně sedí kalhoty. Tak jsem vám je sem chtěla dát jako tipy pro hubeňoury a koukám na ně - jedny už nemají a u dalších dvou všechny recenze od jara (my nakoupili v lednu) kritizují změnu střihu směrem k širšímu, moc materiálu v oblasti zadku, široké v pase, neforemný střih... Achjo, tak nic. Žila jsem v klidu, že zdroj kalhot máme, tak nemáme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2023 08:22

Potrefenáhusa já mám teda opačnou zkušenost, do těch s gumou jim musím přidat další. Vypadají v tom divně, ale jsou pohodlnější než klasické kalhoty s regulací, ty moc nenosí, máme teda z hm. Nejlepší kalhoty máme paradoxně z pepca, tam občas mají do gumy, ale s regulací a dole rovné bez gumy.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 08:31

Ja mam nejradsi klucici kalhoty ze Zary, bud slim dziny, ty maj falesnej poklopec a jsou extra pruzny a maj uvnitr tu regulaci na gumicku a knoflik. Ale i jakykoliv jiny kalhoty. 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 08:48

Evaeva no, každý dite je jiny 
ja miluju tyhle z nextu, ale skoro identicky mansestraky jsme mely ze zary 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2023 08:55

Potrefenáhusa ty vypadají pěkně, asi se budu muset kouknout do té Zary, ale vyloženě džíny nechci. Tenhle rok mu teda vystačí, co má, ale do té školy to vidím na jedny kalhoty na každý den

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:00

Jako malá jsem Pata a Mata prý nesnášela, ale kluci je teda zbožňují. Máloco sledují s takovým zápalem a množstvím nadšených komentářů

Online Pinot Noir
30058 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:11

Potrefenáhusa tenhle typ kalhot bohužel klukům nikdy neseděl, vlastně nic s gumou, vždycky musím navlékat gumu, i do každých tepláků, a navlékat gumu do těch z obrázku je největší zlo!

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:22

Ja som kúpila v Pepcu,  pružné plátno, nie rifle, ponavliekala gumu a som zvedavá, čo na ne povie, keďže sú len v nudných farbách

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:38

Pinot Noir já dávám gumu taky skoro do všeho. Do těhlech jí udělám uvnitř na knoflíky a mám z toho takový ten utahovací systém.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:39

Tyjo nám slušné kalhoty stačí tak dvoje, většinou máme džíny a jedny plátěné, ale tepláků musí mít hodně a softshellky dvoje, je to malý bahňák.

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 09:58

dzizisketa kým bol Lukasko skolkar, tzv slušne nohavice mal jedny, teplákové milión a softshelky jedny na každý deň.  Neviem čo povie na nenosene teplákov. A teda teplakmi nazývame aj leginy, tie sú pod softshelky najlepšie. 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:03

dzizisketa jo, těch slušných kalhot zatím moc neuzijou

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:07

letfenixa 

Jj, legíny do školky jsou nejlepší, do třídy lepší než tepláky a v zimě si na to jen natáhne kalhoty.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:25

Ale nějaké podšité softshellky musím koupit, na jaře už mu byly naknap. A trika s dlouhým rukávem a hlavně chlupatou mikinu. Nevíte někdo kde mají fajn takové ty hebké chlupaté mikiny? Loni jsem kupovala na Kukadloo, ale kdyby měli někde hezčí...

Online Tabea
8302 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:31

Pinot Noir já ty plátěný synovi kupuju už roky. Mají letní a zimní variantu, ale nejsem moc nikdy schopna poznat, co je co. I střih je někdy víc slim a někdy míň. Tak ještě neklesej na mysli.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:32

dzizisketa jojo, do školky nejvíc užijou zateplené legíny. Naopak tepláky nosí jen do školky a na doma, těch taková spotřeba není. Slušné kalhoty mají asi čtvery, tenké, teplejší a zateplené.

Mikiny by syn taky potřeboval, chlupaté teda ne, stačí fleesové. Nejradši mám z Tchiba. A měla jsem teď vyhlídlou z dekáče, ale neměli velikost.

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:35

dzizisketa my sme mali najlepšie chlpate mikiny z Lidla.

Offline Karja
44943 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:47

dzizisketana chlupatou mikinu zkus pidilidi. 

Online Pinot Noir
30058 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 10:53

dzizisketa ve školce stačily slušné kalhoty jedny. Ale do školy počítám, aby měl tak čtvery? To by mohlo stačit.

Online Pinot Noir
30058 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 11:25

Tabea díky!