Len jj, corsodyl/parodontax znam, vim ze to neni obyc ustni voda a nema se pouzivat dlouhodobe. nicmene lepsi zluty zuby nez zadny zuby:-)) (jo a hygienistka pry stoji 150 liber, no co se da delat:-)
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu ale pořád levnější než letenka.
Mrakoplas to je celkom normálne, ten zub ešte tlakom jazyka dorotuje kam má.
My sme trhali len raz, keď ten trvalý rástol okolo mliečneho a ten se ešte ani nekyval. Ale aj ten sa nakoniec dostal kam mal sám.
continuityviem, ze sa zvyknu posunut, no jemu sa kyval uz dost dlho (zopar mesiacov), urcite by siel vykyvat a jemne vytrhnut skor, no syn sa tomu branil a ja som neriesila. Zaujimalo ma, ci to mohlo sposobit jeho rast mimo.
Mrakoplas Lukasko to mal zatiaľ tak isto pri všetkých mliečnych vypadnutych a zatiaľ sa všetky trvalé posunuli tam, kam patria.
MrakoplasPrvní zub venku.
Vůbec ničemu to nevadí, řezáky takhle rostou úplně běžně a tlakem jazyka se dostanou tam, kam mají, jak píše continuity .
Jak dlouho jste nechávali prvňáčky v družině? Muž by tam Ríšu nejradši nechal každý den až do zavíračky, já bych ho nejradši dva dny v týdnu vyzvedla hned po vyučování, ať má taky trochu volnější dny...
Pinot Noir ono si to sedne, uvidíš, já ho to tam bude bavit. u nás si nesměli dělat úkoly, takže když muž mohl, vyzvedl je dřív.
Pinot Noir ja budem vyberať cca o 14.
Evaeva Škola zase takový dryák na kalhoty není, pokud se ti teda bude dítě převlékat na ven v družině.
Spíš se v první třídě připrav na spotřebu triček s dlouhým rukávem, strašně se to odírá o lavici a tak nějak špiní...
Pinot Noir Já vyzvedávala kolem třetí. Po obědě skoro nikdy, pokud jsme neměli vysloveně program, obě děti to měly v družitě rády a přišlo mi, že je to skvělý čas, kdy si můžou volně hrát. Když byli starší, chtěli tam zůstávat co nejdýl, potom už chodili i sami domů, tak záleželo na domluvě. Kolikrát mi družinářka volala, jestli může syn přijít později domů. :-) Uvidíš jak se jim tam bude líbit. On je taky rozdíl mezi létem a zimou, když v létě běhali s kámošema po zahradě, tak si to užili víc než doma.
letfenixa Garfie on bude mít právě denně vyučování do 15:00, družina do 17:30. Tři hodiny, to je nejblbější čas pro nás, protože to mladší stoprocentně spí. Takže pro vyzvednutí mezi 15-16 potřebuju součinnost další osoby. Zároveň jsem pochopila, že každé odpoledne mají nějakou aktivitu, kterou vybíráme z nabídky na tři měsíce předem, takže by bylo fajn naplánovat, které dny bude chodit dřív a kdy až po tom kroužku. No, ono se to snad nějak vyvrbí, jak píše continuity
Pinot Noir a oni zacinaji rano pozdeji?
711990 v 8:30
Pinot Noir To je nějaká soukromá škola? Ještě jsem neslyšela že by ve státní měli tak dlouhé vyučování. To je lituju, moje děti tady v Japonsku mají vyučování 8:00-15:30 a zdá se mi to na ně hodně, i když už jsou podstatně starší. Tak v tom případě mi asi tvůj přístup přijde rozumější, ale jak říkáš, ono se to nějak vyvrbí, i podle jeho preferencí.
Pinot Noir do 15 později do 16, provoz byl do 17, ale to tam bylo už jen pár dětí a spojovali se. Mladší bude spát ve školce nebo doma?
Pinot Noir keď budú mať tak dlho školu, predpokladám, že úlohy dostávať nebudú a družina pokryje kruzkovu činnosť, či?
Len prosim Te, muzu jeste vyuzit zubarske okenko? Zubarka me vydesila implantatem (resp. nevydesila, tusila jsem, ze to u toho zubu asi jednou prijde). Ona bude zkusena, chodi k ni cast rodiny a nestezuji si, urcite to nebude delat poprve a nabidla, ze to udela.Mne to prijde jako velky zakrok, moje byvala zubarka (sla uz do duchodu) tohle mozna ani nedelala, posilala na odborna pracoviste, s osmickou ke stomatochirurgovi, kdyz mi delala korunku, tak predtim me poslala na nejakou upravu dasne nekam, kde to delaji casto atd. Na implantat by me urcite poslala taky nekam:)) Tak jsem na vazkach, jestli do toho jit nebo hledat nejake specializovane pracoviste? Blby dotaz, vim. Ale mam strach, ze se to nepovede.
letfenixa tak si to představuju, ale zatím právě nevím, jak to bude s úkoly a celkově tou družinou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY