Já jsem total mimo, syn o tom pořád mluví že to zná ze školky, ale nikdy to neviděl, nehrál. Musíte mít staženou nějakou aplikaci nebo koupit hru pro xbox, do pc nebo na čem to vaše děti hrajou? A je to jedna hra s mnoha variantami nebo milion různých? Nechce se mi do toho zabredavat, pardon ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek není milion různých, to je asi ten roblox, který jsem taky stáhla a pak zakázala, protože jsem nebyla schopná posoudit, jestli je to pro něj vhodné![]()
Hraje to a tabletu (a občas s bráchou v reálném životě
), nastavila jsem mu tam tu verzi bez zombíků, ale přijde mi, že ho víc baví sledovat ta videa![]()
Mi to leze na nervy, jelikož tomu vůbec nerozumím, staví si tam nejakej dům, občas chce s něčím pomoct a já se vůbec nechytam
A dneska jsem ho od toho horkotezko odlepovala ... abysme mojlinjit do Tesca koupit za body ... misku s Minecraftem ![]()
Potrefenáhusa To je pekne debilni, dost lituju pracujici rodice...
to teda. Maj nejakej záložní krizovej plán pro nejpotřebnější, dopoledne ve školní druzine bez jídla...
Ona za to ta skolka až tak úplně nemůže, ale debilni to je. navrch byla zavřena cely leto, tady jiná skolka není
Evaeva my jsme největší touhu trochu zchladili minecraftovou deskovkou a ještě jsem půjčila druhou, snad mu to zatím bude stačit. Mě ty počítačový hry hrozně neba, snad to s ním bude hrát tatínek, až přijde ten čas. Nebo ho k tomu pustíme až to bude zvládat sám, haha.
žluťásek syn to hraje sám, akorát občas něco chce. Rozhodně u něj nesedíme pořád.
My máme ke hrám oba dost kladnej vztah, takže očekávám, že dítě zahoří pro hokej, nebo něco jinýho, co je pro nás jak z jiný planety.
Já jsem total mimo, syn o tom pořád mluví že to zná ze školky, ale nikdy to neviděl, nehrál. Musíte mít staženou nějakou aplikaci nebo koupit hru pro xbox, do pc nebo na čem to vaše děti hrajou? A je to jedna hra s mnoha variantami nebo milion různých? Nechce se mi do toho zabredavat, pardon
doslova sa podpisujem ![]()
Potrefenáhusa U nas je skolka taky pres leto otevrena jen dva tejdny, jina tu neni, takze ja se uz ted desim pristiho leta. A posunout mi otevreni skoro o dva tejdny, to uz by me kleplo uplne.
Lukasko pozná Minecraft zo škôlky, nevie, že je to počítačová hrá, pozerá na youtube tie videá od hráčov, jedine, že si tým vylepsuje češtinu a trošku angličtinu.
Radím ten Minecraft kompletně delegovat na tatínky a to zavčasu! Dítě klidně počká, až bude mít táta čas, aspoň u toho pak nesedí nonstop. :-)
Zina neee, kdyz se zacne vcas, tak se te pak bude rozkosnym hlaskem ptat "zahrajem si dneska neco?" pripadne "maminko, dlouho jsme nehrali..."
ale na to doporucuju spis poridit konzoli. To Nintendo je pro deti/rodiny uplne genialni.
Potrefenáhusa to je fakt hodně nešťastný, že po dvou měsících ještě protahujou. Držím palce, ať to s tím 11.9. klapne.
Vari jen o tyden
Tabea ja hlavně nechapu, ze komunikujou až teď, přitom se o tom mluvilo ještě než zacli, ze je to velká rekonstrukce a ty obavy byly už předem. Přesně aby se lidi stihli dopředu zařídit. Na stránkách maj poslední zmínku o informační schůzce pro rodiče nove přijatých děti z minulyho roku!!!! Letos má byt ted v pátek, to bylo v papírech, co jsme dostali u zapisu, ale teď o tom nikde ani zmínka, bude to, nebude to? Někde na staveništi? Posunou to?
Potrefenáhusa to je fakt frustrující. Ředitelka by přece měla minimálně od pondělka pracovat... Nebo ne? Nebo je doma na překážkách a komp má v krabici na staveništi?
Garfie syn má zatím problém se spíš odtrhnout od těch videí. Ale jinak souhlasím, přes počítače je u nás tatínek, na tohle potřebuješ programátora jeho kvalit
V minecraftu mi přijde dobré, jak se tam střídá noc a den, řeknu až bude noc, tak vypnout a většinou se zadaří.
Evaeva střídání dne a noci lze vypnout v nastavení ![]()
![]()
Pinot Noir zatím neumí číst
Tam je asi milion věcí, já nastavila tak tři, pak mně to přestalo bavit.
Tabea jo, chodit do práce a 30.srpne zjistit, ze skolka nebude, tak mě mrskne
nas nastastie minecraft zatial minul. ja sama hram hry ale konkretne tato ide uplne mimo mna. za to strasne rad pozera videa o hre super mario takze uz padol navrh ze by mozno mohol byt gameboy na vianoce. momentalne je vacsi zaujem o hubelino pi (kompatibilne s klasickymi malymi lego dielikmi) ktore neviem ci ma zmysel kupovat ak ma to obycajne hubelino s vacsimi duplo kockami a hra sa s tym kazdy jeden den. mozno nejaku jednu krabicu na vyskusanie a ak ho to chyti tak predam stare a nakupim nove![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY