Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 21:29

Já jsem total mimo, syn o tom pořád mluví že to zná ze školky, ale nikdy to neviděl, nehrál. Musíte mít staženou nějakou aplikaci nebo koupit hru pro xbox, do pc nebo na čem to vaše děti hrajou? A je to jedna hra s mnoha variantami nebo milion různých? Nechce se mi do toho zabredavat, pardon

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 21:36

žluťásek není milion různých, to je asi ten roblox, který jsem taky stáhla a pak zakázala, protože jsem nebyla schopná posoudit, jestli je to pro něj vhodné

Hraje to a tabletu (a občas s bráchou v reálném životě), nastavila jsem mu tam tu verzi bez zombíků, ale přijde mi, že ho víc baví sledovat ta videa

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 21:40

Mi to leze na nervy, jelikož tomu vůbec nerozumím, staví si tam nejakej dům, občas chce s něčím pomoct a já se vůbec nechytam A dneska jsem ho od toho horkotezko odlepovala ... abysme mojlinjit do Tesca koupit za body ... misku s Minecraftem

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:04
Reakce na Vari:

Potrefenáhusa To je pekne debilni, dost lituju pracujici rodice...

​to teda. Maj nejakej záložní krizovej plán pro nejpotřebnější, dopoledne ve školní druzine bez jídla...

Ona za to ta skolka až tak úplně nemůže, ale debilni to je. navrch byla zavřena cely leto, tady jiná skolka není 

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:05

Evaeva my jsme největší touhu trochu zchladili minecraftovou deskovkou a ještě jsem půjčila druhou, snad mu to zatím bude stačit. Mě ty počítačový hry hrozně neba, snad to s ním bude hrát tatínek, až přijde ten čas. Nebo ho k tomu pustíme až to bude zvládat sám, haha. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:08

žluťásek syn to hraje sám, akorát občas něco chce. Rozhodně u něj nesedíme pořád.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:19

My máme ke hrám oba dost kladnej vztah, takže očekávám, že dítě zahoří pro hokej, nebo něco jinýho, co je pro nás jak z jiný planety.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:31
Reakce na žluťásek:

Já jsem total mimo, syn o tom pořád mluví že to zná ze školky, ale nikdy to neviděl, nehrál. Musíte mít staženou nějakou aplikaci nebo koupit hru pro xbox, do pc nebo na čem to vaše děti hrajou? A je to jedna hra s mnoha variantami nebo milion různých? Nechce se mi do toho zabredavat, pardon

​doslova sa podpisujem

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 22:45

Potrefenáhusa U nas je skolka taky pres leto otevrena jen dva tejdny, jina tu neni, takze ja se uz ted desim pristiho leta. A posunout mi otevreni skoro o dva tejdny, to uz by me kleplo uplne.

Offline letfenixa
10959 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 03:00

Lukasko pozná Minecraft zo škôlky, nevie, že je to počítačová hrá, pozerá na youtube tie videá od hráčov,  jedine, že si tým vylepsuje češtinu a trošku angličtinu. 

Offline Garfie
28648 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 03:24

Radím ten Minecraft kompletně delegovat na tatínky a to zavčasu! Dítě klidně počká, až bude mít táta čas, aspoň u toho pak nesedí nonstop. :-)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 06:14

Zina neee, kdyz se zacne vcas, tak se te pak bude rozkosnym hlaskem ptat "zahrajem si dneska neco?" pripadne "maminko, dlouho jsme nehrali..." ale na to doporucuju spis poridit konzoli. To Nintendo je pro deti/rodiny uplne genialni. 

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 06:16

Potrefenáhusa to je fakt hodně nešťastný, že po dvou měsících ještě protahujou. Držím palce, ať to s tím 11.9. klapne. 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 07:27

Vari jen o tyden

Tabea ja hlavně nechapu, ze komunikujou až teď, přitom se o tom mluvilo ještě než zacli, ze je to velká rekonstrukce a ty obavy byly už předem. Přesně aby se lidi stihli dopředu zařídit. Na stránkách maj poslední zmínku o informační schůzce pro rodiče nove přijatých děti z minulyho roku!!!! Letos má byt ted v pátek, to bylo v papírech, co jsme dostali u zapisu, ale teď o tom nikde ani zmínka, bude to, nebude to? Někde na staveništi? Posunou to? 

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:07

Potrefenáhusa to je fakt frustrující. Ředitelka by přece měla minimálně od pondělka pracovat... Nebo ne? Nebo je doma na překážkách a komp má v krabici na staveništi?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:20

Garfie syn má zatím problém se spíš odtrhnout od těch videí. Ale jinak souhlasím, přes počítače je u nás tatínek, na tohle potřebuješ programátora jeho kvalitV minecraftu mi přijde dobré, jak se tam střídá noc a den, řeknu až bude noc, tak vypnout a většinou se zadaří.

Offline Pinot Noir
30060 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:21

Evaeva střídání dne a noci lze vypnout v nastavení

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:24

Pinot Noir zatím neumí číst Tam je asi milion věcí, já nastavila tak tři, pak mně to přestalo bavit.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:33

Tabea jo, chodit do práce a 30.srpne zjistit, ze skolka nebude, tak mě mrskne 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 08:36

nas nastastie minecraft zatial minul. ja sama hram hry ale konkretne tato ide uplne mimo mna. za to strasne rad pozera videa o hre super mario takze uz padol navrh ze by mozno mohol byt gameboy na vianoce. momentalne je vacsi zaujem o hubelino pi (kompatibilne s klasickymi malymi lego dielikmi) ktore neviem ci ma zmysel kupovat ak ma to obycajne hubelino s vacsimi duplo kockami a hra sa s tym kazdy jeden den. mozno nejaku jednu krabicu na vyskusanie a ak ho to chyti tak predam stare a nakupim nove