no a prvy zub uz je vonku. tolko hysterie okolo toho ze on nechce aby mu vypadol a nikomu nedovolil sa toho ani dotknut tak si zub nakoniec vytiahol sam a pysny sa prisiel pochvalit. uz sa mu trochu kyvu dalsie dva
Vše o těhotenství a dětech
eless
u nas bola velka radost. Len mladsi plakal, ze aj on chce a snazil si kyvat zuby ![]()
eless
u nas bola velka radost. Len mladsi plakal, ze aj on chce a snazil si kyvat zuby
Haha, tak to bylo z nás tenkrát taky. I dcera pak chodila a tvrdila, že se jí zub kýve, i když to nebyla pravda. Teď jí vypadl čtvrtý a ani se nenamáhala vyhandlovat ho se Zubničkou.
Tabea zubna vila je u nas tabu
jedine co som sa spytala ci si ten zub chce niekam odlozit tak som mu dala malu sklenenu nadobku co ma teraz na policke v izbe so zubom
Garfie Jo, na tatínka deleguju, upřímně já s tím miminem za krkem fakt nemam prostory to nějak hlouběji zkoumat. Ten Minecratf je navíc nějak mimo moje zorný pole, Jakoze doslova, já v těch kostickach mám problémy něco vidět ![]()
MP Meri já se v tom prostoru taky neumím orientovat
MP Meri já jednou chvíli přihlížela hraní a dělalo se mít toho blbě, jak se to hýbe a otáčí. Takže až se syn jednou docka vytouzenyho nintenda, tak se asi budu muset někam schovat. ![]()
MP Meri No přesně!! ![]()
Na našeho tatinka to bohužel delegovat nepujde, jemu i whatsapp museli nainstalovat kamaradi a tuhle jsem po něm chtěla, ať se koukne do mejlu a strašně se divil, ze to má udělat z mobilu? Prej kdo má mejl v mobilu??? (Kazdej kromě nej
)
bohuzel ho nebaví ani deskovky, ale na havrana už se naucil premoct ![]()
Hry mám rada, i počítačový, ale v minecraftu tu krásu teda taky nevidim
Potrefenáhusa mně by se ten kostičkový svět i líbil, ale musela bych se na to koukat "jako pták" ne jako ten panáček
A kdyz jsme u tech her, nejaky tip pro dite (necele 4 roky, ale co do dovednosti o hodne min). Prvni ovocny sad nebo djeco association uz zvlada, ale chtelo by to upgrade. Ted se trochu naucil smolicka pacholicka a jednodussi pexeso.
Gatita a co ten piratatak? Mladší to hraje akorát rád, akorát málokdy vydrží do konce (sice píší 15minut, ale často se nám to protáhne), on nemá moc výdrž, i když ho porovnám s vrstevníky. Pak ještě hrajeme kloboučku hop a hraje s námi i dětské Carcassonne, u toho je fajn, že můžeš hrát s míň panáčky a tím zkrátit hru. Ale to Carcassonne, si myslím, že tak úplně nechápe:)
Evaeva ten mame, nejak nas nebavil (se starsim). Carcassone taky moc nechape (mame tu detskou verzi), ale libi se mu stavet ty cesticky:) Kloboucku hop je dobry tip, musim to zas vytahnout:)
Gatita kromě zmiňovaného Piratatak ještě doporučuju Karuba Junior nebo Dragomino. Karuba je kooperativní ultra jednoduchá, Dragomino je sice kompetitivní, ale hraje se s otevřenými dílky na ploše, takže mu můžeš ze začátku radit, jak dílky nejlíp položit. Nebo Little match, dětská varianta Prší, hraje se jen na zvířátka a barvy, žádná esa, sedmičky atd.
Edit: jestli rád staví cestičky, tak určitě Karuba Junior! Někde jsem o ní psala článek, najdu a nasdilim odkaz.
žluťásek diky moc!
Gatita co Králík Kuk? Není to teda úplně hra, spíš asi hlavolam, ale u nás je to hodně oblíbené (kluci hry vůbec nehrají).
žluťásek díky za nakopnutí. Dcera dostala dragomino k Vánocům a ještě jsme to nehráli, protože si její matka nebyla schopna nastudovat pravidla ![]()
Tabea je to úplně jednoduchý, vytáhni ji a umíte to za tři minuty. Je to moc hezká hra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY