MPLee jestli jsou to 25, ty máme doma, muzu ti je zmerit
no, takový jsem kupovala první boty na nohu 12x6, ale v roce a půl ![]()
MPLee jestli jsou to 25, ty máme doma, muzu ti je zmerit
no, takový jsem kupovala první boty na nohu 12x6, ale v roce a půl ![]()
MPLee na širší nohu a úzký kotník jsou i ty babybare
Rhaenys moc krasny kloucek, vsechno nejlepsi!
Rhaenys To je krásnej chlapeček a vypadá super spokojeně ![]()
A přiznám se, že když tady čtu ty věčně se opakující se peripetie týkající se nákupu bot, tak jsem ze srdce šťastná, že to máme super zásobenej obchod, protože jinak nevím, co bych dělala. Fakt obdivuju, že dokážete boty nakoupit po netu, oblečení (na malýho) mi zas takový problém koupit nedělá, ale koupit tak padnoucí boty, to je fakt vyšší dívčí.
A vlsstně jsem sem přišla napsat, že malý dal dohromady první větu, v pondělí "kde je táta" a o dva dny pozdějc "co je to" a je to úplně mega roztomilý!
Prosimvás my jsme úplně sami na hřišti s klouzackama v Kinského sadech, přijďte někdo za náma, nebo budu muset jezdit na tý klouzacce taky ![]()
Zina mne to zas taková věda nepřijde, zmerila jsem nohu, vyloučila 90% bot pro nedostatečnou šířku, vyřadila ty, co se mi nelíbily a zbyly ml asi 3 modely a naštěstí ji sedej
edit: spis mi přijde horsi tu nohu furt merit, odhadovat, jaký bude počasí, pripadne se to snažit někde koupit s predstihem zlevneny
Tak som práve prehrala v šachu ![]()
Potrefenáhusa mně se nějak nedaří to měření, ale teď už jsem teda přihodila to měřidlo, tak snad to půjde líp.
Evaeva mne to měřidlo přijde celkem k nicemu, já to s nim teda moc neumim
Potrefenáhusa mně ručně kolikrát vychází na délku taková hausnumera. Teď jsem nakonec prostě objednala jednomu o jedno a druhému o dvě čísla větší, ale zatím jsou v krabici, tak nevím, jak to dopadlo.
Že Lukaskovi podrastla noha, som už písala. Pokiaľ ide topánky, to mame. Ale sú mu malé ponožky
a nosí len bambusove a merino, tj musím všetko objednať. Momentálne ma presne 3 páry ponožiek, kúpené dávnejšie do foroty .
Evaeva tím meridlem ti vyjde další hausnumero
Zina Tak to já zase obdivuju, když někdo zvládne koupit boty v obchodě, protože u nás ty 4 páry, co obvykle objednávám naráz, zkoušíme s velkým řevem po jednom postupně celé dva týdny, jednou jsem i skoro prošvihla lhůtu na vrácení, protože dítě po obutí všech řvalo a odmítalo udělat krok
Do obchodu si s ním netroufám ![]()
Myrtila tuhle fazi jsme měli taky, ale přešlo to uz
Myrtila přesně. Navíc doma nějak líp zvládám řeči jako "ty jsou všechny moc ošklivý" a "tak ja budu chodit bosa, nepotřebuju boty" a pak řev že jí mačkaj nožičky... Taky objednám jen pár modelů a v barvách, co se mi hodí. Tím se vyhnu křiklavě růžovým botám a scéně, že chce nějaké sandály v listopadu a tak.
Zina to je hezky, jak mluvi! Kolik mu je, nejak kolem dvou let? Nase dvouleta Adelka by rekla Tata neni, dava dohromady tak 2 slova. Ale je legracni, kdyz odchazime z bytu a ona rekne A dem! Dneska neco rozsypala a rekla Ach ne! coz ma odposlouchany z Binga, musela jsem se smat i tomu dost podobnemu tonu. Ovsem zaba je kvak kvak a pdajici kaminky na plechove klouzacce (oblibena zabava) jsou taky kvak, cvak jeste neumi
Jsou prckove roztomili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.