Evaeva drzim palce:)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tyjo to mi prijde uplne skvely![]()
Gatita já si myslím, že minimálně 14 dní se syn nikým hlídat nenechá
Už domlouvám mamku, aby šla na třídní schůzky místo muže, protože tuším problém. (Starší má samozřejmě schůzku taky, tam půjdu já). Ještě je to trochu nešikovně pozdě, vrátíme se chvíli před spaním.
Gatita díky. Zítra se musíme pořádně připravit. Už dlouho jsem nikam nevyrážela tak brzy a bojím se, že tam možná nějakou dobu zkejsnu. Tak ať máme ráno v klidu.
letfenixa mne prijde, ze cim vic clovek planuje, tim vyssi je riziko, ze to nevyjde. Syn si vybral dva krouzky, ja to ladila snad od cervna, aby ho vzali, aby byl ve skupine s kamaradem atd., probehlo asi 8 mailu na vsechna nadrazi a vysledek je, ze oba krouzky jsou vypsane na stejny cas ve stejny den a zbyle ctyri dny nema nic
. Ale nakonec to asi vyjde dobre, ovsem nikoli moji zasluhou.
Dvojcata uz byla skolku v patek omrknout, byly jsme tam jen dve hodiny i se sambem. Necekala jsem teda, ze ve tride budou z 18 deti jen ctyri trilete vcetne mych srpnovych dvojcat, naopak ksem cekala, ue tam budou nejmladsi. V pondeli je tam chci nechat uz samotny a modlim se, at to ten muj junior se svejma specifikama zvladne.
Rosťa dostane pyžamo a pusu a pude ![]()
dzizisketa Jj, holky si vybraly pyžama podle svého vkusu a půjdou taky. Já spíš mám vlastně strach o sebe:D. Jak jsem s nimi pořád byla, bude to pro mě hrozně nezvyk
Ja prave nevim, dvojcata beze me nikdy nebyla, v patek jsme tam spolu byli jen chvilku, ale ted uz hlasi, ze tam chteji v pondeli spat. Jasne, oni vubec netusi, jaky to bude, ale ja fakt nevim, jestli je mam teda vyzvednout po obede nebo az po spani.
Vari Hele a dovolí ti je vyzvednout až po spaní? U nás ve školce je třeba striktně vyžadováno, aby děti první týden chodily jen na dopoledne. Jinak já bych je tam klidně na spaní nechala, jestli chtějí a jestli fakt spí :o)
Vari uvidíš, co ti řeknou. Neteř si taky takhle řekla snad druhý den a fakt tam bez problémů zůstala.
DruI Prave ze tam klidne muzou zustat i na spani. No pres den nespali asi rok, takze nevim, co zam budou delat :-D.
dzizisketa takový úspěch neočekávám ani u staršího. Asi půjde bez problémů (bez pyžama
zcela jistě), ale na obou je vidět, že by klidně zůstali doma.
Vari já bych si tipla, že usnou ![]()
Vari obávám se, že usnou
u nás byla úplně stejná situace a když došlo na spaní ve školce, tak prostě spala. Když mi učitelka na dni otevřených dveří líčila, jak všechny děti ve školce spí, tak jsem si ťukala na čelo no a měla pravdu. Bohužel to pak s sebou neslo pozdní večerku a pořád nejsem rozhodnutá co je horší, jestli vyzvedávat v 11:45 nebo dítě vzhůru do 10![]()
monisNo presne, holka urcite usne a pak mi bude doma radit do pulnoci. Jenze ja je tam stejne budu muset nechavat spat, nemuzu z prace odchazet v jedenact.
monis 10 je pohoda!!!!!
Gatita děkuju, taky vám držím palce. Je pravda, že jsem moc ráda, že ve školce už nás znají, že se tam R. zapsal jako šikovný bezproblémový kluk (i když učitelka včera říkala, že Viki tak dlouho nemluvil, protože Ríša už všechno řekl, takže jeho ukecanost je všeobecně známá
), protože s Viktorkem si připadám jako nejvíc neschopná matka na světě a že každému, kdo nás zná jen skrz něj, musíme připadat jako totální břídilové. Tak jsem za Ríšovu stopu ve školce fakt ráda. ![]()
monis zrovna jsem uspala děti, deset je sen ![]()
dzizisketa chudinka, jestli ji to bolí jako mě dnešní vosí bodnutí, tak ji moc lituju. Já obvykle o těch bodnutích za půl hodiny nevím, ale dnes je to peklo, nárt jako konev a bolí to děsně už šest hodin. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY